kocur Napisano 16 Kwietnia 2009 Share Napisano 16 Kwietnia 2009 Jutro niestety nie dam rady bo mam gości ale myślę o weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 17 Kwietnia 2009 Share Napisano 17 Kwietnia 2009 ja w sobotę wyskoczę chyba sobie gdzieś z feederkiem zaczaić się na te legendarne morskie płocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 11 Maja 2009 Share Napisano 11 Maja 2009 No dobra, Panowie, jak można poczytać w innych tematach, są chętni na wspólne spinningowanie - pisali o tym ostatnio Wojciech i Kocur. Temat z piknikiem nam nie wypalił, no to może jakiś standardowy, jednodniowy wspólny wypadzik w weekend? Warunkiem jest znalezienie miejsca, gdzie kilka osób może połowić nie przeszkadzając sobie. Dziewoklicz odpada, za dużo ludzi, ostatnio kiepsko tam z sensownymi rybami. Myślałem o Widuchowej, ale tam to są wody Regalicy, nie każdy ma pozwolenie. A może wypożyczyć ze dwie łódki na Dziewokliczu i połowić z łódek? Nie wiem tylko czy tam jest już czynna wypożyczalnia. Macie jakieś inne pomysły? Jakieś dostępne z brzegu jezioro PZW w okolicy? A jak wygląda np sytuacja na Binowie, nigdy tam nie łowiłem? A może tam można wypożyczyć łódki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepe17 Napisano 11 Maja 2009 Share Napisano 11 Maja 2009 Witam, chętnie się dołączę do jakiegoś wspólnego spinningowania. Co do wypożyczalni, to w Siadle Dolnym jest wypożyczalnia sprzętu wodnego "Wodnik". Cena za łódkę z wiosłami to 35zł/dzień, a z silnikiem elektrycznym (+wiosła) 50zł/dzień. Można popływać po Międzyodrzu lub po 15.05 zaatakować jezioro Samotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vasyl Napisano 11 Maja 2009 Share Napisano 11 Maja 2009 Ja bardzo chetnie, o ile zostane zaproszony, przylacze sie do tej inicjatywy. Z Dziewokliczem slabo - ryba wyszarpana a i lodek nie ma. Na Binowie lodki sa od lipca. Siadlo Dolne jest moim zdaniem dobrym rozwiazaniem. Lodki maja fajne a i Miedzyodrze jest dobrym lowiskiem. Proponowalbym jakis dzien w weekendzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepe17 Napisano 14 Maja 2009 Share Napisano 14 Maja 2009 I jak tam Panowie operacja "weekendowy spinning" ?? Ja najchętniej skoczyłbym gdzieś w niedzielę (PZW, SUM lub RS Regalica) z samego rana. Czekam na propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 14 Maja 2009 Share Napisano 14 Maja 2009 Ja najprawdopodobniej jadę w ten weekend jednak nad morze, na belony, ponoć już są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 14 Maja 2009 Share Napisano 14 Maja 2009 Atakuje ktoś jutro na Cegielinkę? Jestem ciekawy jak sprawa z boleniem i szczupaczkiem (którego przynajmniej w grudniu nie brakowało ) Jeśli chodzi o ten wypad w niedzielę to z przyjemnością bym się zjawił, zależy tylko gdzie i jaka pogoda będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 14 Maja 2009 Share Napisano 14 Maja 2009 Ja w niedzielę będę nad wodą ale dokładnie jeszcze nie wiem gdzie bo kumpel wyskoczyć chce na cały dzień. Pewnie decyzję podejmiemy w sobotę wieczorem po przeprowadzeniu szczegółowego wywiadu z uwzględnieniem Cegielinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vasyl Napisano 14 Maja 2009 Share Napisano 14 Maja 2009 kocur, na Cegielince z tego co wiem to lipa. Leszcza ni ma jeszcze, co jest bardzo dziwne. Jakby byl ktos zmotoryzowany i chcial pospinowac to mam dobre miejsce na okonka i szczupaka. Dajcie znac jak priva jak ktos zainteresowany. Jacek, kolezka ze Swinoujscia mowi ze belony juz biora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1234 Napisano 15 Maja 2009 Share Napisano 15 Maja 2009 Vasyl jeśli chodzi o mnie to nic takiego nie mówiłem Ale dam znać wieczorem jak już zdobede informacje, to bedzie się można spotkac na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 15 Maja 2009 Share Napisano 15 Maja 2009 na Cegielince z tego co wiem to lipa A skąd wiesz skoro jest bezwzględny zakaz Leszcze czekają do 15 maja na otwarcie sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vasyl Napisano 15 Maja 2009 Share Napisano 15 Maja 2009 luk, dawaj szybko cyne, bo chetni na belony czekaja ;]. Kocur, bylem tam na koncu Cegly gdzie mozna lowic legalnie. Efektow wiekszych zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1234 Napisano 15 Maja 2009 Share Napisano 15 Maja 2009 W Świnoujściu aktualnie belony nie ma, PODOBNO łowią w Międzyzdrojach (z plaży?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 15 Maja 2009 Share Napisano 15 Maja 2009 No to się dobrze składa, bo tam właśnie się wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 15 Maja 2009 Share Napisano 15 Maja 2009 Tak czy siak wybieram się nad wodę chociaż po to żeby odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 16 Maja 2009 Share Napisano 16 Maja 2009 Lecimy jutro na bielinek, mamy miejsce, jak ktos chętny.. dawac znać szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vasyl Napisano 22 Maja 2009 Share Napisano 22 Maja 2009 Jutro chce uderzyc na Regle na szczupaka. Ktos chetny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość okonia Napisano 19 Czerwca 2009 Share Napisano 19 Czerwca 2009 Supersobi, połowiłeś coś na bielinku ?? bo znalazłem niedaleko cedynii kilka dobrych łowisk i nie wiem czy tam czy tam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 6 Lipca 2009 Share Napisano 6 Lipca 2009 jutro mam plan jechać pod most cłowy na wody SUMa jak ktoś chętny to zapraszam :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1234 Napisano 6 Lipca 2009 Share Napisano 6 Lipca 2009 Tydzień temu była tam lipa straszna,s andała zero i nawet na boczniaka okonek sie nie trafiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 16 Lipca 2009 Share Napisano 16 Lipca 2009 Ktoś planuje może wypad ze spinem w ten weekend? Oczywiście jeśli pogoda dopisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor Napisano 15 Sierpnia 2009 Share Napisano 15 Sierpnia 2009 Witam , jeśli ktoś wybiera się na spiningowanie w niedzielę i ma wolne miejsce w aucie to z miłą chęcią się zabiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 23 Sierpnia 2009 Share Napisano 23 Sierpnia 2009 Melduje się może ktoś dziś w terminie wieczór-noc porzucać za Sandałkiem lub Sumikiem? oczywiście Cegielinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 31 Sierpnia 2009 Share Napisano 31 Sierpnia 2009 a koledzy już w sen zimowy zapadli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi