artech Napisano 1 Września 2009 Autor Share Napisano 1 Września 2009 artone, nie. Wszyscy na rybach siedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 1 Września 2009 Share Napisano 1 Września 2009 Ja nie siedzę bo nieprzyjaciel jeszcze w domu na urlopie zamiast do pracy chodzić Jeszcze 2 dni i będę wolny i będą rybska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 A u mnie znowu zaczyna się 10 miesięcy udręki i rybki tylko w weekend no i sporadycznie w tygodniu... Ale żeby nie robić offtopu, co wy panowie na to żeby na jesieni zebrać się w kupę i wyruszyć haczykowym gronem na jakiegoś zębacza ew. sandała? Może jakieś jeziorko z możliwością wypożyczenia sprzętu pływającego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 ja jestem jak najbardziej za ;] a może szybciej jakaś ustawka na piwo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 a może szybciej jakaś ustawka na piwo ? Niby student a jak mądrze prawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 już nie student tylko mgr inż. ale bezwzględnie od statusu są te same wartości jacyś chętni na piwo oprócz kocur'a ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 Wojciech, a to zmienia postać rzeczy panie magazynier gratulacje i jednocześnie przyjmujemy wszyscy zaproszenia na oblewanie magazyniera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 nie ma problemu jakby co to zapraszam do akademca codziennie po 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 A na piwko z największą przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 I zaraz wpadnie tu artech i pogoni nas za offa A wracając do tematu to wybiera się ktoś jutro na Cegielinke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 3 Września 2009 Share Napisano 3 Września 2009 a naród polski to by tylko pił i pił i pił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 3 Września 2009 Share Napisano 3 Września 2009 Abstynent jakiś czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 3 Września 2009 Share Napisano 3 Września 2009 znaczy się co ,że ja ? to co z tym piwkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 4 Września 2009 Share Napisano 4 Września 2009 Postawa godna szczecińskiego haczykowca A tak żeby nie robić offtopu, wybiera się ktoś w weekend na jakieś grubsze wędkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korkir Napisano 4 Września 2009 Share Napisano 4 Września 2009 Pewnie tak . Wypadłoby popróbować z "mętnookim" nawiązać współpracę. Może więc Bielinek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 4 Września 2009 Share Napisano 4 Września 2009 Bielinek to faktycznie bardzo dobra propozycja ja dzisiaj jeszcze ruszę popróbować sił ze Szczecińskim sandaczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 4 Września 2009 Share Napisano 4 Września 2009 korkir, ja jestem jak najbardziej za tylko ze u mnie ze środkiem lokomocji ciężko wiec muszę liczyć ze ktoś mnie zabierze chociaż w bagażnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korkir Napisano 4 Września 2009 Share Napisano 4 Września 2009 A dlaczego zaraz w bagażnik Miejsce się znajdzie, a nawet trzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 5 Września 2009 Share Napisano 5 Września 2009 jakby się znalazł kawałek dla mnie i mojego kija to z największą chęcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korkir Napisano 5 Września 2009 Share Napisano 5 Września 2009 Wojciech i Deuuu: kontakt na PW to się umówimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 5 Września 2009 Share Napisano 5 Września 2009 po wczorajszym nocym wypadzie na protwe dziś pojawię się raczej na parnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seadoo19 Napisano 5 Września 2009 Share Napisano 5 Września 2009 Witam wszystkich w pierwszej kolejnosci, jestem tu nowy na forum i poszukuje chetnych na wspolne wypady na ryby w Szczecinie i okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 5 Września 2009 Share Napisano 5 Września 2009 Witaj. Jaka metoda łowienia, jakieś miejsca? sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 5 Września 2009 Share Napisano 5 Września 2009 Jeżeli chodzi o grube lechy i morskie płocie, to napewno kocur odstąpi ci kawałek miejsca na swoim wygodnym krzesełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 Witam ... można powiedzieć ,że jesteśmy prawie sąsiadami więc czemu nie jednak powiedz jakie miejsca wchodzą w rachubę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi