seadoo19 Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 Dzieki za odpowiedzi Panowie, u mnie to najlepiej spinning i grunt i do tego mam sprzet. Miejsca jeziorka i rzeki najbardziej odpowiadaja i prywatne akweny w ostatecznosci takze lecz tam nie ma takiej przyjemnosci lapac Lowie dla przyjemnosci i cala zdobycz wypuszczam. Weekendy z ranca przewaznie jestem wolny i odemnie nad Odre,Regalice lub jezioro Samotne to jakies 20min drogi. Posiadam transport wiec jak ktos bedzie sie wybieral w swoje miejsce to sie podpasuje i przyjade. Moja wiedza miejsc do lowienia nie jest taka duza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 6 Września 2009 Autor Share Napisano 6 Września 2009 Co prawda to nie przywitalnia ale witam kolejnego pozytywnie zakręconego ze Szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seadoo19 Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 Artech, dzieki za przywitanie i za ostrzezenie pierwszy moj temat/post wiec do konca nie wiedzialem gdzie go umiescic w szczegolnosci ze szukam osob ze Szczecina i okolic. A powiedz co tam dobrego w tej parnicy zlowiles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 6 Września 2009 Autor Share Napisano 6 Września 2009 A powiedz co tam dobrego w tej parnicy zlowiles? Coś się Tobie pokręciło ja na Parnicy nie byłem. W ogóle dawno na rybach nie byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 A powiedz co tam dobrego w tej parnicy zlowiles? Coś się Tobie pokręciło ja na Parnicy nie byłem. W ogóle dawno na rybach nie byłem hmm może miał na myśli moją skromną osobę artech : a to czemu ? brak czasu ? sorry za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seadoo19 Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 Przepraszam Panowie pomylily mi sie nazwy uzytkownika podobne macie i cos przeskoczylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 6 Września 2009 Autor Share Napisano 6 Września 2009 artech : a to czemu ? Dokładnie brak czasu Np. teraz siedzę w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 seadoo19 : jest temat o parnicy tam napisałem kilka słów Artech : znam ten ból ... niektóre niedziele też należą do mnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 7 Września 2009 Share Napisano 7 Września 2009 A wracając do tematu to jutro z rana no może nie bardzo z rana bo po godz 7 będę na Cegielince na betonie od strony zielska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 13 Września 2009 Share Napisano 13 Września 2009 za tydzień w niedziele tj 20 wybiera się ktoś gdzieś połowić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 13 Września 2009 Share Napisano 13 Września 2009 może warto połączyć temat z tematem umawialnia bo może zrobić się mały bałagan - taka moja mała sugestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 13 Września 2009 Share Napisano 13 Września 2009 Może wujek artech zobaczy to poskleja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 13 Września 2009 Share Napisano 13 Września 2009 Jeszcze w sumie nie wiem co będzie z niedzielą za tydzień ale wstępnie czemu nie W tygodniu też pewnie gdzieś bym się wybrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 13 Września 2009 Share Napisano 13 Września 2009 Jeszcze w sumie nie wiem co będzie z niedzielą za tydzień ale wstępnie czemu nie W tygodniu też pewnie gdzieś bym się wybrał w tygodniu i w sobotę niestety ciężko - ciężka praca przy kompie ... no chyba ,że nocka z soboty na niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 13 Września 2009 Autor Share Napisano 13 Września 2009 Skleiłem, tylko trochę się posty pomieszały. Pisaliście w obu tematach równolegle a posty układają się chronologicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 13 Września 2009 Share Napisano 13 Września 2009 Skleiłem Powinno być sknociłem ale odrobisz na rybskach i przy bronku Jutro pojadę z rańca tzn po 7 rano chyba na Odyńca może tam większy spokój jest Wie ktoś może jak tam z leszczem jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 13 Września 2009 Autor Share Napisano 13 Września 2009 kocur, z tego co wiem to leszczyk, podkreślam leszczyk, czasami skubnie. Spróbuj może na kanale w Kluczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 13 Września 2009 Share Napisano 13 Września 2009 artech, dzięki za info. Kurcze trochę czasu wytopię pewnie z dojazdami ale cóż, damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 13 Września 2009 Autor Share Napisano 13 Września 2009 kocur, ale ostrzegam, że nie wiem co dzieje się na Kluczu, wiem tylko, że w okolicach Dziewoklicza raczej lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 13 Września 2009 Share Napisano 13 Września 2009 No to zostaje Cegła w takim razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 wybiera się ktoś jutro na rybki ? cegielinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 Ja mam zamiar, jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seadoo19 Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 A bedzie ktos chetny leciec na ryby w Piatek z rana po 5, ma byc ladna pogoda i tylko 1km wiatru. Wody dla mnie obojetne dostosuje sie. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 Ja mam zamiar, jakieś propozycje? Ja o 12 mam wizyte u dr więc tak ok 13 mógłbym być nad wodą. Tylko myślę o miejscu. Hmm może ty coś zaproponujesz ? Zaufam twojemu doświadczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 Ja jak już to rano tak około 8 mogę być nad wodą. I to też nie za długo bo do 12:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi