artone Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 mi niestety bardziej odpowiada po południu bo akurat do końca tyg mam wolne chyba jutro się raczej nie zgramy ale jak to mówią : to co się odwlecze to nie uciecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 oki doki jakoś damy radę. W piątek też mogę z rańca zrobić wyskok nad wodę ale niestety nie będę dysponował transportem. Chyba że po 7 to wtedy mogę mieć samochód. seadoo19, artone, co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 mi w piątek pasuję ... a skąd jesteś ? mogę zajechać po ciebie - nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 17 Września 2009 Share Napisano 17 Września 2009 Jutro tj piątek 18..09.2009 od ok4:30 wspólnie z Kocur'em i Seadoo19 będziemy na cegielince ( na betonie ). Jakby ktoś miał ochotę dołączyć się do mini haczykowego wędkowania to ZAPRASZAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 17 Września 2009 Share Napisano 17 Września 2009 No właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 może podpłynę łódeczką do was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 Ale żeś podpłynął chyba pancernikiem Potiomkinem Nie można na Tobie polegać, zawiodłeś, przeproś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 a to może kolega machał nam z policyjnej łodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 Za cienki jest i nikt go nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 a to może kolega machał nam z policyjnej łodzi ? I to był strzał w dziesiątkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 a to może kolega machał nam z policyjnej łodzi ? I to był strzał w dziesiątkę a gdzie nagroda ? piraci show : i rafandynka dla pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopciuch_87 Napisano 1 Października 2009 Share Napisano 1 Października 2009 witam jestem jednym z najnowszych wybiera sie ktos w nastepnym tygodniu na spinning ? chetnie bym sie zabral bo nie wedkowalem jeszcze w Szczecinie ( tu tez jestem nowy ) i nawet nie wiem gdzie wyruszyc porzucac troche... pozdrawiam copa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 Jeżeli woda przestanie się cofać to przypuszcza ktoś w weekend atak na sandacza ew. kaczodzioba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 Jak pogoda nie będzie sprzyjała spławikowi to pójdę ze spinem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 21 Października 2009 Share Napisano 21 Października 2009 mam zamiar skoczyć dzisiaj po południu na parnice obok straży chętni ? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 21 Października 2009 Share Napisano 21 Października 2009 ak pogoda nie będzie sprzyjała spławikowi to pójdę ze spinem. Oj kocur kocur, krzesełko poczuje się zdradzone mam zamiar skoczyć dzisiaj po południu na parnice obok strażychętni ? ;] ja się pojawię w weekenda, ale raczej w centrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 21 Października 2009 Share Napisano 21 Października 2009 Krzesełko nie czuje się zdradzone . W weekend chyba jakiś wyskok trzeba będize zrobić na Regalicę za leszczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 21 Października 2009 Share Napisano 21 Października 2009 ja się pojawię w weekenda, ale raczej w centrum Czyli znając życie znowu na siebie trafimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1234 Napisano 22 Października 2009 Share Napisano 22 Października 2009 Jeśli znajdzecie miejsce w centrum pomiędzy kosiarzami, dzisiaj naliczyłem 20-stu. Jutro jeśli pogoda dopisze będe na Parnicy w godzinach 10-12, jeszcze tylko nie wiem gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 22 Października 2009 Share Napisano 22 Października 2009 no to w centrum robi się coraz milej, niedługo już w ogóle nie będziemy mieli gdzie porzucać... chyba trzeba poszukać innego sandaczodajnego miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 22 Października 2009 Share Napisano 22 Października 2009 Jak wyjdziecie z centrum to te wieprze opanują wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 22 Października 2009 Share Napisano 22 Października 2009 Zbierzmy się całym haczykowym gronem i w weekend między 3-4 nad ranem zajmijmy odcinek Barka - Most ciekawe jaka była by ich reakcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 22 Października 2009 Share Napisano 22 Października 2009 Pojadą na Cegłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 22 Października 2009 Share Napisano 22 Października 2009 Pojadą na Cegłę Oj nie sądzę, że tak łatwo odpuszczą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 22 Października 2009 Share Napisano 22 Października 2009 Zbierzmy się całym haczykowym gronem i w weekend między 3-4 nad ranem zajmijmy odcinek Barka - Most ciekawe jaka była by ich reakcja. poczekajmy na polarki z logo będzie bardziej mafijnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi