luk1234 Napisano 22 Maja 2010 Share Napisano 22 Maja 2010 Ktoś się jutro wybierana z rana na Cegłę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mario03 Napisano 12 Czerwca 2010 Share Napisano 12 Czerwca 2010 Szukam Chetnego na jutrzejszy ranny wypad spinningowy,mam wolne miejsce na lodce wiecej info na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 26 Czerwca 2010 Share Napisano 26 Czerwca 2010 znajdzie się ktoś chętny na boleniowo-sandaczowy wypad dziś lub jutro wieczorem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1234 Napisano 26 Czerwca 2010 Share Napisano 26 Czerwca 2010 Ja uderzam jutro z samego rana (planuje o 5 ) na Cegłe albo do Podjuch za sandaczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 30 Czerwca 2010 Share Napisano 30 Czerwca 2010 planuje ktoś dzisiaj z wieczora wpaść na cegłe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seadoo19 Napisano 30 Czerwca 2010 Share Napisano 30 Czerwca 2010 Ktos ma ochote skoczyc nocka na wegorza lub na innego drapieznika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 1 Lipca 2010 Share Napisano 1 Lipca 2010 ja dzisiaj mam zamiar skoczyć gdzieś ze spinem są chętni żeby się dołączyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 1 Lipca 2010 Share Napisano 1 Lipca 2010 A gdzie będzie można się Ciebie spodziewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 1 Lipca 2010 Share Napisano 1 Lipca 2010 Jeszcze się nie zdecydowałem ;] ale biorąc pod uwagę moje lenistwo i przystanek 61 pod domem to będzie to pewnie jeden albo drugi most na trasie poznańskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 1 Lipca 2010 Share Napisano 1 Lipca 2010 Jeżeli będziesz wybierał się na podjuchy to możliwe że się spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 15 Sierpnia 2010 Share Napisano 15 Sierpnia 2010 Jutro podobno ma być w Sz-nie znośna pogoda, ktoś może planuje wpaść wieczorkiem na Cegielinkę porzucać za grubym zwierzem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 15 Sierpnia 2010 Share Napisano 15 Sierpnia 2010 O której byś się wybierał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 15 Sierpnia 2010 Share Napisano 15 Sierpnia 2010 To może i ja zaatakuję pod wieczór boblery pomoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzechuce Napisano 16 Sierpnia 2010 Share Napisano 16 Sierpnia 2010 wstepnie dzis popoludnie spiningowanie za sandalem a moze nawet sumem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 16 Sierpnia 2010 Share Napisano 16 Sierpnia 2010 Za jeszcze tylko brzydko mówiąc "jaja" umyję, szamam kolację i lecę porzucać ciężkimi blachami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 16 Sierpnia 2010 Share Napisano 16 Sierpnia 2010 Ja też podskoczę na Cegielinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 16 Sierpnia 2010 Share Napisano 16 Sierpnia 2010 No i po spotkaniu. Co prawda Jacek moczył z drugiej strony betonu ale na bajerę zajechał na parking. Spotkanie było owocne i powstało kilka pomysłów Deuuu, z towarem wszystko OK i jeszcze raz dzieki za tego tajemniczego małego gnojka Zapomniałem dodać: rybska nie współpracowały za to brawa dla Panów Policjantów kontrolujących po zmroku Tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 16 Sierpnia 2010 Share Napisano 16 Sierpnia 2010 kocur, by Ci długo i dobrze służył. Jednak przyznam że było bardzo przyjemnie, w końcu około 21:30 mieliśmy spadać przez krwiopijców a gadka się prawie do 23 przeciągnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzechuce Napisano 18 Sierpnia 2010 Share Napisano 18 Sierpnia 2010 leci ktos po obiedzie na Odre kolo kolejowego lub Parnice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 19 Sierpnia 2010 Share Napisano 19 Sierpnia 2010 Jutro tj. Piątek wieczór ktoś ma ochotę się wybrać nad wodę porzucać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzechuce Napisano 20 Sierpnia 2010 Share Napisano 20 Sierpnia 2010 Jutro tj. Piątek wieczór ktoś ma ochotę się wybrać nad wodę porzucać moze ja bede zobaczymy jak sie plany potocza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 20 Sierpnia 2010 Share Napisano 20 Sierpnia 2010 Jeżeli ktoś ma ochotę to zapraszam na Cegielinkę dzisiaj między 19 a 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 23 Sierpnia 2010 Share Napisano 23 Sierpnia 2010 Ktoś planuje w tygodniu spędzić wieczór nad wodą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 23 Sierpnia 2010 Share Napisano 23 Sierpnia 2010 Myślałem o dzisiejszym ale prognoza przewiduje burze więc chyba raczej odpada. Rano mam zamiar skoczyć nad wodę za białą rybą. Jeszcze nie wiem gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 28 Sierpnia 2010 Share Napisano 28 Sierpnia 2010 Jeżeli ktoś jest chętny to dzisiaj wieczorem (19-23) będę się kręcił w rejonach Dworzec-Most długi. Łatwo będzie mnie rozpoznać, bo będę ze znajomym który ma zadatki żeby zostać masztem radiowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi