luk1234 Napisano 24 Lutego 2010 Share Napisano 24 Lutego 2010 Prognozy na weekend obiecujace, moze ma ktoś ochote skoczyc na trotke a Ine? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebol85 Napisano 7 Marca 2010 Share Napisano 7 Marca 2010 Byłem na kanale parnickim 2 tygodnie temu w weekend poza wielka pływającą plamą oleju nie było nic . Próbowałem tylko spławikiem porzucać bo stało 4 gości na gruncik i nic Bylem w piątek na moment zobaczyć jak sprawa na regalicy pod mostem pionierów wygląda i powiem ze kry nawet nie było widać wiec może we wtorek przed praca wybiorę się ze spławikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 7 Marca 2010 Share Napisano 7 Marca 2010 Kolego sebol85 najpierw przejzyj mapke PZW i zobacz gdzie nie wolno lowic o tej porze roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebol85 Napisano 7 Marca 2010 Share Napisano 7 Marca 2010 Kolego sebol85 najpierw przejzyj mapke PZW i zobacz gdzie nie wolno lowic o tej porze roku Y na cegielince owszem niewolno łowic do 15 maja ja to wiem tam jest ostoja ryb, ale od mostu do mostu możesz , tylko nie spining . Na cegielince jest wyznaczone niebieską farba miejsce od którego można łowić . Znam łowiska i wiem gdzie można łowić a gdzie nie.Cała zimę człowiek studiuje żeby nikt nie przyczepił się do niego i planuje wyprawy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enkane Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 Witam. Na forum jestem nowy, ale jeśli chodzi o łowienie, to będzie już jakieś 13lat, głównie okolice szczecina, świnoujście, jeziora pojezierza drawskiego i mazury. Mieszkam na prawym brzegu szczecina, os. słoneczne, jeśli ktoś chce wybrać się na wspólny wypad (posiadam autko) to zapraszam, metody: spławik, grunt, spinning, łowiska: dowolne termin: dowolny kontakt: gg - 8152076 Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 Enkane, witaj wśród nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 Enkane, witamy na forum ;D jak widać coraz więcej user'ów ze Szczecina, wiec panowie może jakiś wiosenny zlocik żeby pokazać, że paprykarze nie gorsze i tez mogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 Enkane, witamy na forum ;D jak widać coraz więcej user'ów ze Szczecina, wiec panowie może jakiś wiosenny zlocik żeby pokazać, że paprykarze nie gorsze i tez mogą a może weekendowy wypadzik nad wodę ? poczekać troszkę żeby temp się podniosła i wio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 Enkane, witamy na forum ;D jak widać coraz więcej user'ów ze Szczecina, wiec panowie może jakiś wiosenny zlocik żeby pokazać, że paprykarze nie gorsze i tez mogą a może weekendowy wypadzik nad wodę ? poczekać troszkę żeby temp się podniosła i wio to muszę w końcu polecieć opłacić haracze na pzw i morskie, żebym nie obudził się z ręką w nocniku jak uda nam się jakąś wyprawę zorganizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 to muszę w końcu polecieć opłacić haracze na pzw i morskie, żebym nie obudził się z ręką w nocniku jak uda nam się jakąś wyprawę zorganizować ja uczynię to w tym tyg albo zaraz na początku następnego. Organizacja wyprawy nic trudnego kwestia zainteresowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 23 Marca 2010 Share Napisano 23 Marca 2010 czy jest taka opcja zeby ktos z trociowych łowców pokazal mi co i jak?? ze znajomych to mam bardzo malo wedkarzy i jest lipa- nie ma od kogo podpatrzec gg 5599872 rafał pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 25 Marca 2010 Share Napisano 25 Marca 2010 Panowie weekendowy wypadzik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 31 Marca 2010 Share Napisano 31 Marca 2010 Witam. Na forum jestem nowy, ale jeśli chodzi o łowienie, to będzie już jakieś 13lat, głównie okolice szczecina, świnoujście, jeziora pojezierza drawskiego i mazury. Mieszkam na prawym brzegu szczecina, os. słoneczne, jeśli ktoś chce wybrać się na wspólny wypad (posiadam autko) to zapraszam, metody: spławik, grunt, spinning, łowiska: dowolne termin: dowolny kontakt: gg - 8152076 Zapraszam! Ooo, widzę że zjawił się w końcu jakiś Haczykowiec z mojego osiedla Ktoś może ma w planach zjawić się na dniach na kanałku przy Arze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1234 Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Zjawić się nie zjawie, bo święta spędzam w domu, napisze tylko, że 2 dni temu była tam totalna lipa. Przez 2 godziny 1 krąpik i kilka uklei z powierzchni. Jedyne co cieszy, że byłem tam 2 razy w tym roku i dwa razy miałem kontrole policji. Deuu, jak chcesz sie pobawić z przyzwoitymi wzdręgami to polecam lekki spławiczek i mały kanałek między arą a szkołą ogrodniczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamnowa Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 Witam wszystkich użytkowników forum ze Szczecina i nie tylko Postanowiłem w tym roku zająć sie wędką nieco bardziej poważnie niż dotychczas i spedzać więcej czasu nad wodą problemem jest moje małe doświadczenie mam nadzieję, że przy pomocy kolegów wędkarzy doświadczenie wzrośnie. Moja ulubiona dyscyplina to spinning. ulubiona rybka - okoń. Dotychczasowe miejsce połowów to Widuchowa, gdzie mieszka mój kuzyn, który zdaje się łowić ryby codziennie. Stąd, jeśli ktos potrzbuje informacji o tym akurat miejscu - służę pomocą. chciałbym spytac kolegów: gdyby mieli wolny tydzień 12-16.04.2010 r., gdzie pojechaliby pospiningować z nadzieją na okonia, a może klenia- parnica, inoujście, lubczyna, wolin ? jeśli ktoś ma wolne w tygodniu to chetnie zabiorę na wspólne wędkowanie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 12 Kwietnia 2010 Share Napisano 12 Kwietnia 2010 Kto chętny na sobotni wypadzik za okoniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 15 Kwietnia 2010 Share Napisano 15 Kwietnia 2010 Deuuu, a gdzie się wybierasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 15 Kwietnia 2010 Share Napisano 15 Kwietnia 2010 Na chwilę obecną zastanawiam się nad Płonią albo Arą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 15 Kwietnia 2010 Share Napisano 15 Kwietnia 2010 oo w żadnym z tych miejsc nie byłem wiec jakbyś już miał konkretny plan to daj znać, może się podłącze jeżeli nie masz nic przeciwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 16 Kwietnia 2010 Share Napisano 16 Kwietnia 2010 Pewnie ze nie mam nic przeciwko po południu dam pewne informacje gdzie i o której będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 1 Maja 2010 Share Napisano 1 Maja 2010 Panowie już każdy rozpoczął jakoś ten sezon wiec może jutro jakieś wspólne wędkowanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 1 Maja 2010 Share Napisano 1 Maja 2010 ja jutro pisałbym się jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 1 Maja 2010 Share Napisano 1 Maja 2010 Deuuu, priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1234 Napisano 8 Maja 2010 Share Napisano 8 Maja 2010 Panowie, ma się ktoś ochote wybrać jutro z rana na jakieś małe spinowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korkir Napisano 10 Maja 2010 Share Napisano 10 Maja 2010 Wybieram sie w czwartek rano na Kiełbicze. Jest wolne miejsce w samochodzie dla chętnego z pontonem (mój "sprzęt" pływający jest jednoosobowy, niestety...). Ktoś reflektuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi