artech Napisano 4 Października 2008 Autor Share Napisano 4 Października 2008 Ponawiam pytanie: Ze swoją łódką tam jeździsz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 Ze swoją łódką tam jeździsz?? Nie, łowię z brzegu. Ale zamierzam w nastepnym tyg. się wybrac z łódki poszukac boleniowych zimowisk. Z łodzi można zrobic o wiele wiecej kilometrów rzeki niz brzegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 4 Października 2008 Autor Share Napisano 4 Października 2008 A widzisz, nie zrozumieliśmy się Myślałem że na żwirownię się wybierałeś za sandaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 @Artech.. na żwirowni nie mozna łowic przecież, oficjalnie od tego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 4 Października 2008 Autor Share Napisano 4 Października 2008 na żwirowni nie mozna łowic przecież, oficjalnie od tego roku żartujesz nie wiedziałem A nieoficjalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 6 Października 2008 Share Napisano 6 Października 2008 W październiku poganiam trochę za leszczem i płocią więc jakby ktoś reflektował to chętny jestem do połączenia sił. Samochód to nie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Proponowałbym zorganzowac wyjazd do Wolina na Dziwną na rybki. Jest tam sporo ładnego okonia dla spinningistów oraz płoci i leszcza dla grunciarzy i spławikowców? Zresztą zawsze coś nowego. Koszta wypadu nie są duże gdyż jest to zaledwie poniżej 100km w jedną stronę. Termin do ustalenia. Są jacyś zainteresowani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Supersobi, wodzisz na pokuszenie chłopie oj wodzisz W sumie to ja bardzo chętnie z tym że w tygodniu nie mam samochodu a na weekend to muszę przekonać lepszą połowę Jakieś orientacyjne terminy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Kocur ja dysponuje autkiem wiec nie byłoby problemu. Myślę że lepiej w tygodniu jakos sie wbrac, bo w weekendy może byc kiepsko z miejscem. Czekamy na następnych ochotników, we 3 to już by można jechac, choc we 2 tech nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Supersobi, jeśli wpadniesz po mnie to chętnie Jedyne 160km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Supersobi, mi pasuje tylko pytanie czy nie będzie Cię bolało że kilka sztuk zabiorę Nie jestem C&R a moim dziewczynom smakują własnoręcznie złapane rybki A wstępną zgodę już mam wobler129, kombinuj chłopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 hehe.. woblerek kawał drogi masz, ze Szczecina mogę Cię zabrac. tylko pytanie czy nie będzie Cię bolało że kilka sztuk zabiorę Spoko kocur przeciez masz prawo zabrac rybkę, ja tego nie krytykuję (już gdzieś to pisałem) ... czekamy na następnych chętnych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 ja tez się pisze ;] od czwartku do niedzieli mam wolne ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 No mi też czwartek by pasował.. a ty Kocur jakie plany?? Praca itd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Jestem na urlopie więc dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 No to jest nas trzech jak narazie Jeszcze kogoś możemy zabrac Czekamy na chętnych.. Woblerek to jak ? dojedziesz do szczecina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Woblerek to jak ? dojedziesz do szczecina? Nie no co Ty... Niby jak? No chyba, że będzie jak pisałem - wpadniecie do mnie albo po mnie Czekamy na chętnych.. Może Artech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Mówimy o jutrzejszym czwartku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 HiHi Nie no w następnym tygodniu Kocur się napalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 No to ja już nie będę miał urlopu i jeszcze nie wiem co będzie w robocie w przyszłym tygodniu. Coś trzeba będzie pokombinować Edit: 22 jestem w robalu to zaczne przewąchiwać temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Jutro to ja nie mogę, dzień strasznie zawalony... Co to jest robal? I o co z tym chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 robal to inaczej praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość okonia Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 hej ile kosztuje pozwolenie na odre pzw tak na 3 miesiące jestem w pzw stargard ale nie płaciłem ostatnio -- dużo pracy teraz muszę się troszkę porelaksowac teraz mieszkam w szczecinie mam blisko bo mieszkam na kijewie mam auto na gaz 4 miejsca mam ponton i silnik ale niezarejestrowane bo niedawno zakupiłem jak coś wiecie proszę o info a co do wolina też się piszę np ten piątek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość okonia Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 jak by co to gg 4813519 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 No własnie mamy jeszcze ten ptek.. co na to pozostali?? okonia na wolin trzeba miec pozwolenie SUMowskie.. 49pln za rok a na ceny PZW looknij tu http://www.pzwszczecin.com/informacje.php?id=15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi