P Napisano 17 Marca 2007 Napisano 17 Marca 2007 Witam czy ktos jest z tego najpiekniejszego regionu? Moze urzadzimy sobie jakies zawody lub spotkanie nad woda lub przy piwku? Chcesz sie poznac lub pojechac razem na ryby wpisuj sie Pozdr
Roland Napisano 17 Marca 2007 Napisano 17 Marca 2007 Witam P, Witam czy ktos jest z tego najpiekniejszego regionu? Ja jestem Moze urzadzimy sobie jakies zawody lub spotkanie nad woda lub przy piwku? Mam taką nadzieje, koniecznie przy Kujawiaku
P Napisano 17 Marca 2007 Autor Napisano 17 Marca 2007 Witam Roland Pod tym wzgledem wole Wielkopolske (lech, tyskie) Czesto przejezdzam przez twoje miasto i nawet ostatnio kwitlem na dworcu godzine czekajac na przesiadke Mysle ze jak bedzie cieplej na piwko mozna gdzies wyskoczyc Chyba ze chcesz pozwiedzac Torun i polapac nad Wisla - jak beda braly moge ci dac cynk i sie zgadamy Pozdr
Roland Napisano 17 Marca 2007 Napisano 17 Marca 2007 Tak mysle ze w sezonie to napewno dojdziemy do porozumienia i sie gdzies spotkamy. Ewentualnie mozna zrobic zlocik kujawiakow gdzies nad jeziorkiem. W kazdym razie mamy jeszcze troszke czasu do zastanowienia. Pozdrawiam
andi64 Napisano 18 Marca 2007 Napisano 18 Marca 2007 Witam czy ktos jest z tego najpiekniejszego regionu? ja, ja też jestem tylko nie wiem P, czy o ten region ci chodzi
P Napisano 18 Marca 2007 Autor Napisano 18 Marca 2007 Andi wiedzialem ze tytul bedzie przyciagal uwage Jak bedziesz gdzies u nas to daj znac a wybierzemy sie powedkowac albo na piwko Zreszta jak bedziesz to sam pozniej bedziesz mial takie zdanie o tym regionie jak tytul tematu Roland poki co to malo osob sie wpisalo Trzeba poczekac ale licze na Lesia, Piskosia i Wisle bo oni sa blisko mnie i moze nawet uda sie powedkowac w tym roku razem Pozdr
maryaChi Napisano 18 Marca 2007 Napisano 18 Marca 2007 Witam. Ja rowniez naleze do tego jakze pieknego, choc nie wiem czy najrybnbiejszego terenu . pzdr.
matix80 Napisano 2 Czerwca 2007 Napisano 2 Czerwca 2007 ze mna to mozesz sie ustawic nie tylko na piwko ale i na wedkarska wodke! pisz tylko kiedy i jedziemy na ryby... jak chcesz to mam inna opcje.. ale na to potrzeba minimum 8 osob. wyjazd na dorsze.... co ty na to?
P Napisano 3 Czerwca 2007 Autor Napisano 3 Czerwca 2007 Odpwoeim ci jak bedziemy sie widzieli Wyjazd na dorsza juz mi ktos kiedys proponowal ale nie mam jakos przekonania A co do jakiegos letniego wypadu forumowiczow nad wode jestem jak najbardziej na tak Trunki do ustalenia w terminie przed spotkaniem Pozdr
chojnak166666 Napisano 4 Lipca 2007 Napisano 4 Lipca 2007 hej poszukuje ludzi na forum z kujawsko pomorskiego a najlepiej z Bydgoszczy:D stronka jest podana
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.