Skocz do zawartości
tokarex pontony

Irlandia

Tomaszek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Szczerze, to nie liczę na odzew, ale jeśli jakimś zbiegiem okoliczności, ktoś, jednak, zupełnie przypadkowo..... to proszę dać znać w tym temacie.

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Tyskiego tu w sklepach pod dostatkiem ;) podobnie jak lecha :mrgreen: zresztą polaków też jest tu pod dostatkiem - czasami, niestety :(

• 1 year later...
Napisano

Witam, mam na imie Michał i mam 27 lat. Jestem nowy na tym forum i niebardzo wiem jak sie poruszac na forach. Mieszkam w Tralee i wędkuje przewaznie na oceanie . Mam pytanko do Tomaszka , oriętujesz sie czy w Kerry wystepuje gdzieś szczupak??? W sklepie wędkarskim powiedziano mi że najblisze łowiska szczupakowe są w Macroom a to 50 mil od Tralee :neutral: z góry dziękuje za pomoc . Pozdrawiam

• 1 year later...
Napisano

Hejka wszystkim z co.Kerry.

Mieszkam w Tralee i chetnie sie dowiem gdzie lapiecie jakies fajne rybki.

Dopiero moja przygoda z lowieniem nad oceanem sie zaczela wiec wszystkie wskazowki mile widziane.

Interesuja mnie glownie ryby smaczne i waleczne :)

Pozdrawiam

Napisano

Witam kolegow z tego co wiem to w okolicy Tralee jest Fenit i calkiem ciekawe dlugie molo dobre na polowy z gruntu jaki i kilka w tej okolicy plazy ,pozdro

Napisano

Co do fenit to raczej szkoda paliwa. Ostatnio nawet makrele tam nie biora.Tydzien temu przy mnie koles zlapal dogfisha ok. 1,5kg i tyle tam ryb widzialem. Wiatr do tego dmucha niemilosiernie. Zapomnialem dodac ze jeszcze dobrze biora kraby :).

Pozdrawiam

Napisano

jak tak to zapraszam do co.CLARE tutaj zawsze cos mozna zlapac tym bardziej ze sezon w pelni albo na ocean kutrem tam to dopiero sa okazy !!!! pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.