trini Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 mam wrażenie, że przyda się temat w którym będzie można gadać o wszystkim bez skrępowania jednym słowem misz masz i groch z kapustą po prostu najzwyczajniejsze plotki, radości i rozterki ktoś optuje ZA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 trini, no i masz - kolejne ostrzeżenie bo zdublowałaś temat - jak młody - http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=1501 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 21 Marca 2007 Autor Share Napisano 21 Marca 2007 tylko, że tamten temat ma nieadekwatny do przeznaczenia tytuł, a za takie cusie też podobno są ostrzeżenia Mój temat, i jego tytuł oddają istotę sprawy A Ty tak tymi ostrzeżeniami na lewo i prawo chłopie nie szafuj, bo na każdego sie znajdzie paragraf, wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 że tamten temat ma nieadekwatny do przeznaczenia tytuła czy jeszcze nie mówiłem że shogun_zag też powinien obskoczyć ostrzeżenie wstecze za zły tamten temat. Wogóle wszyscy powinni mieć ostrzeżenie - być bez ostrzeżenia jest passe. Mieć ostrzeżenie jest - jazzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 21 Marca 2007 Autor Share Napisano 21 Marca 2007 Tyle, że Tomaszku słońce... jazzy to już nie jest modne określenie Teraz sie mówi sexy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 Czyżby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 21 Marca 2007 Autor Share Napisano 21 Marca 2007 czyżby no wiesz, na emigracji jesteś już jakiś czas, więc wypadłeś z obiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 Teraz sie mówi sexy No nie !!!! Nie mam krechy i nie jestem sexi.bez ostrzeżenia jest passe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 No nie !!!! Nie mam krechy i nie jestem sexi.Poproś Zag-a to Ci da jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 21 Marca 2007 Autor Share Napisano 21 Marca 2007 Nie mam krechy wszystko jest do nadrobienia i nie jestem sexi. polemizowałabym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 Poproś Zag-a to Ci da jedno Juz w innym temacie sie przymierza. polemizowałabym Ty diabełku Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 Ty diabełku Ty. No jest to diabełek, jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 a czy jeszcze nie mówiłem że shogun_zag też powinien obskoczyć ostrzeżenie wstecze za zły tamten temat. A możesz odkurzyć mi pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 trini, no i masz - kolejne ostrzeżenie bo zdublowałaś temat - jak młody - http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=1501 tylko, że tamten temat ma nieadekwatny do przeznaczenia tytuł, a za takie cusie też podobno są ostrzeżenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 trini, chyba ksiądz Robak ci obrzydł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 21 Marca 2007 Autor Share Napisano 21 Marca 2007 Ty diabełku Ty. zawsze No jest to diabełek, jest i tym sposobem, wychodzi na to że Trini to samo zło trini, chyba ksiądz Robak ci obrzydł dobra. ja śpiąca. zmęczona mogę jaśniej poprosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 zawsze Weź no trini skleć sobie takiego avatara z rogami trójzębem i wogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 no a teraz kochane przedszkolaki dać sobie po buziaku i będzie spokój Trini, a nie powinno być "dać sobie po klapsie i będzie spokoj"? Zazwyczaj po takim klapsowaniu jest spokoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 21 Marca 2007 Autor Share Napisano 21 Marca 2007 Weź no trini skleć sobie takiego avatara z rogami trójzębem i wogóle e tam, i bez tego widać, żem ziółko niezłe chyba Trini, a nie powinno być "dać sobie po klapsie i będzie spokoj"? no od razu takie perwersje? no weeeeeź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 e tam, i bez tego widać, żem ziółko niezłe chybaNo wieeesz.... kreskę masz za krótką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 mogę jaśniej poprosić? kiedyś napisałem kawał o babce która przychodzi z robakiem na głowie, pamiętasz a teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 21 Marca 2007 Autor Share Napisano 21 Marca 2007 No wieeesz.... kreskę masz za krótką a co Ty mi na siłę chcesz dzisiaj długi ogon dorobić? Znaczy bana mam dostać? :> Mam sobie iść, czy cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 21 Marca 2007 Autor Share Napisano 21 Marca 2007 kiedyś napisałem kawał o babce która przychodzi z robakiem na głowie, pamiętasz ni dyrydy... nie pamiętam, przypomnisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 nie pamiętam, przypomnisz? mowa http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=2101&postdays=0&postorder=asc&highlight=ksi%B1dz+robak&start=30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 21 Marca 2007 Autor Share Napisano 21 Marca 2007 Andi - juz pamiętam, ale ja blondynka tego kawału nie zatrybiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi