galuch Napisano 14 Marca 2008 Share Napisano 14 Marca 2008 Więc ma ktoś jakiś pomysł????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 14 Marca 2008 Share Napisano 14 Marca 2008 No cóż..... Odpalić film, robić pauzę w wybranym momencie, wziąć do łapki aparat i cyknąć fotkę, następnie wrzucić kabelkiem na kompa Innego pomysłu nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 14 Marca 2008 Share Napisano 14 Marca 2008 Podczas odtwarzania filmu w PowerDVD, na panelu sterujacym klikasz "przechwyc klatke" - symbol to aparat i wklejasz do np. Painta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adas Napisano 14 Marca 2008 Share Napisano 14 Marca 2008 w allplayerze bodajże F12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 14 Marca 2008 Share Napisano 14 Marca 2008 Problem rozwiązany: w allplayerze bodajże F12 Tu mi nie hasało najprawdopodobniej ze względu na kodeki (brak obrazu).Podczas odtwarzania filmu w PowerDVD, na panelu sterujacym klikasz "przechwyc klatke" - symbol to aparat i wklejasz do np. Painta DZIAŁA Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 14 Marca 2008 Share Napisano 14 Marca 2008 Polecam sie na przyszlosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adas Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 zapomniałem dopisać coś odnośnie testu gimnazjalnego dzien przed pierwszym testem byłem na rybach złapałem 3 albo 4 karpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 30 Marca 2008 Share Napisano 30 Marca 2008 Po ogladnieciu filmu "Beowulf" nasunela mi sie mysl ze niebawem zawod "komedianta"(czyt.aktora) przejdzie do lamusa .No i bardzo dobrze . Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 1 Kwietnia 2008 Share Napisano 1 Kwietnia 2008 Chyba koncze z wedkarstwem Prima aprilis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 15 - 18 sierpnia 2008 III Zlot Sympatyków haczyk.pl Zostało 2051 dni do Zlotu. Zapraszamy do udziału! Obecnie wybieramy miejsce Zlotu! a ja mam tak chyba czas ustawic datę na kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 15 - 18 sierpnia 2008 III Zlot Sympatyków haczyk.pl Zostało 135 dni do Zlotu. No u mnie jest tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 2 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Zostało 2051 dni do Zlotu. stary - ile Ci zostało? aaa kumam, jakas pomyłka kompa No tak chyba pora na synchronizację z windows serwer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Zostało 2051 dni do Zlotu. Zostało 135 dni do Zlotu. Wiecie co... jak zostanie 10 dni do zlotu dajcie znaka to zacznę się pakować A tak na poważnie to dlaczego jeszcze tak dużo dni zostało do zlotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 9 Kwietnia 2008 Share Napisano 9 Kwietnia 2008 hee ban mi minoł, aż sam się zdziwiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 9 Kwietnia 2008 Share Napisano 9 Kwietnia 2008 ban mi minoł, aż sam się zdziwiłem to postępuj rozsądnie młody kolego, żeby następnego nie załapać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 9 Kwietnia 2008 Share Napisano 9 Kwietnia 2008 sinus, tyle że ja powiedziałem prawde i tyle... ale koniec na ten temat Dawno mnie nie było więc się oficjalnie przywitam Cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 10 Kwietnia 2008 Share Napisano 10 Kwietnia 2008 Witaj Szyszek . Teraz ja Cie witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 Z okazji...niewazne jakiej ,przylecialo do mnie paru znajomkow.Po skonfrontowaniu realiow zycia ,doszlismy do wniosku ze za pare miesiecy najlepszym interesem bedzie masowy wywoz wszystkiego do Polski celem sprzedazy Tak naprawde to w tej chwili chyba tylko wyroby tytoniowe sa w kraju tansze niz na wyspie .Jesli dodac do tego relacje placowe(sredniozarabiajacy Polak w Polsce moze zakupic za dwie godziny pracy okolo 5ltr.benzyny-podobny delikweny w IRE za ten sam czas pracy naleje "do polowy"-30ltr.), to krajowa drozyzna szokuje Czy wreszcie jakas ekipa rzadzaca pomysli o tych ,ktorzy zostali .I tak naprawde to nie jest wazne czy sa tam z koniecznosci czy tez z wyboru.Powinni miec prawo i szanse zyc godziwie . Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrętek Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 Tak to u nas jest niestety... i nie zanosi się na lepsze. No ale dajmy jeszcze Donaldowi trochę czasu na stworzenie "drugiej Irlandii" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 No ale dajmy jeszcze Donaldowi trochę czasu Moj s.p dziadek wierzyl ze skoro "wygralismy wojne" to bedzie coraz lepiej.Potrzeba tylko troche czasu.Moj Ojciec byl pewien ze gdy po rzadach ciemniaka-Gomulki nastal Gierek to napewno bedzie lepiej.Trzeba tylko troszke czasu.Gdy mialem 20-scia lat narodzila sie Solidarnosc a gdy nastapil czas obalenia "komuny" Wszyscy byli pewni ze moze byc tylko lepiej. Dzis wiem ze dopuki rzadzic beda karierowicze a pracodawcami pozostana pseudo businessman-i nigdy nie bedzie lepiej .Cieszy mnie tylko to ze sa jeszcze tacy ,w ktorych zyje nadzieja . Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesio Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 Czy wreszcie jakas ekipa rzadzaca pomysli o tych ,ktorzy zostali Ale nad czym ma pomyśleć? Podwyżki może jedynie zafundować budżetówce, a jeżeli mocniej podniesie płacę minimalną, to wykończy połowę small businessu. Państwo może m.in. stymulować wzrost gospodarczy, ale u nas przełoży się to tylko na zwiększenie dochodów u przedsiębiorców, a wynagrodzenia pracowników, to dalej będą ochłapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 Ale nad czym ma pomyśleć? Na przyklad nad tym czy nie powtorzyc(moze nie doslownie) ruchow jakie wykonala ekipa rzadzaca w IRE. Kazdy 'irysek" opowie Wam ze jeszcze pietnascie lat wstecz Irlandia byla jednym z najbiedniejszych panstw w Europie ."Ktos" jednak pomyslal i narodzil sie "Celtycki Tygrys".Myslicie ze UE byla z tego powodu zadowolana .Otoz absolutnie nie ,a rzad irlandzki wielokrotnie byl "naciskany" aby podniesc progi podatkowe.Na szczescie stal twardo na swoim i ...udalo im sie .Pomimo 'schladzania", irlandzkiej gospodarce moze zazdroscic wiele panstw UE. Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesio Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 No tak, Donald powiedział przecież, że jako kraj zasługujemy na cud irlandzki. Od 'zasługujemy' do 'nastania' cudu droga jest daleka... Niedawno Portugalia wygrzebała się z biedoty, może i u nas kiedyś zaświeci słońce. A swoją droga, gdybyśmy tak zawzięcie nie bronili tej Częstochowy, to by pewnie dzisiaj była u nas Szwecja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 A swoją droga, gdybyśmy tak zawzięcie nie bronili tej Częstochowy, to by pewnie dzisiaj była u nas Szwecja A tak to jest nadzieja ze w trzecim pololeniu szwedzi przejda na katolicyzm . Pozdro-radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 Poniedzialkowe gazety podaly informacje ze w Sobote w Tallaght(przedmiescia Dublina) zginal 14-sto letni chlopiec.Ot ,tragedia jakich niestety wiele mozna by rzec.Tyle ze dzieciak zginal od uderzenia pioruna .Ktos powie ,"to tez sie zdaza" i ma racje tylko ze burze to w Irlandii zjawiska nieczeste(w ciagu calego mego pobytu widzialem JEDNA!!!).Do tego podano iz chlopiec majac cztery lata byl ofiara wypadku i przelezal jakis czas w spiaczce.Mimo iz rokowania byly zle, przezyl.Cztery lata temu mial kolejny wypadek.Tym razem uszkodzenie kosci ramienia bylo tak duze ,iz pozostawiono mu metalowa plytka.Trawja spekulacje czy to moze wlasnie implant byl powodem smiertelnego trafienia przez piorun .Pomijajac aspekt ludzkiej tragedii to taka dziwna troche sprawa ."Oszukac przeznaczenie -5" . Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi