trini Napisano 16 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2008 Weź nie strasz... jednak wolałabym wiedzieć, że sami sobą kierujemy, a nie jakieś przeznaczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesio Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 "Oszukac przeznaczenie -5" "Hola, hola, zły człowieku" *, czwarta część dopiero w przyszłym roku, a Ty już o piątej.... *cyt. z "Komornika" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 9 Maja 2008 Autor Share Napisano 9 Maja 2008 czy ktoś wie co to za rybka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
welfron1 Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 jazgar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 9 Maja 2008 Autor Share Napisano 9 Maja 2008 nie no co Ty... To jest narybek czegoś tam I nie wiem czego - zwróć uwagę, że jazgarze mają wielkie japy a ta rybka ma dość małą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 Raczej pani ciernikowa w ciąży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
welfron1 Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 to może ciernik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 9 Maja 2008 Autor Share Napisano 9 Maja 2008 Raczej pani ciernikowa w ciąży. serio? Pierwszy raz w życiu miałam ciernika w ręce w takim razie. A cierniki hmm.. nie kłują? Bo ta rybka nie miała niczego czym mogłaby pokłuc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
welfron1 Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 Bo ta rybka nie miała niczego czym mogłaby pokłuc. kiedyś jak byłem mały to łapałem cierniki i miały na grzbiecie kilka kolców! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 9 Maja 2008 Autor Share Napisano 9 Maja 2008 kiedyś jak byłem mały to łapałem cierniki i miały na grzbiecie kilka kolców! to ta rybka nie miała - miała tylko miękkie płetwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
welfron1 Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 jak napisał maniek jest to samica i może one nie mają kolców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 9 Maja 2008 Autor Share Napisano 9 Maja 2008 A tego to już nie wiem, ale skoro mówicie, że ciernik, to ciernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagnuM Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 To nie ciernik, a cierniczek A kolce cierniczek ma na grzbiecie, w miejscu płetwy grzbietowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 To nie ciernik, a cierniczekTu masz cierniczka nijak nie podobny.Tu masz ciernika samiczki nie podobne są do samców ,nie tylko w ubarwieniu . PS- nie twierdzę na 100% że to ciernik bo z fotki nie wszystkie szczegóły widać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagnuM Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 To porównaj tego z tym co dała trini. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 To porównaj tego z tym co dała trini.Jesteś nie uważnym obserwatorem ,przypatrz się płetwie ogonowej [kształt] cierniczkowi i ciernikowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagnuM Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 Kurcze, może ślepy już jestem, ale dla mnie obie wyglądają tak samo Jeżeli jednak jest inaczej to zwracam honor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 Kurcze, może ślepy już jestem, ale dla mnie obie wyglądają tak samoCierniczek ma płetwę zaokrągloną ,natomiast na fotce trini rybka ma prostą.Jest szczegół ale jednak bardzo istotny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 9 Maja 2008 Autor Share Napisano 9 Maja 2008 na fotce trini rybka ma prostą zgadza się, też po płetwie ogonowej szukałam, nie znalazłam, ale to istotny szczegół, nie wiele ryb ma prostą, przynajmniej ja nie widziałam nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel zarzecki Napisano 3 Lipca 2008 Share Napisano 3 Lipca 2008 Świat schodzi na psy... http://projekt-kasandra.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 3 Lipca 2008 Share Napisano 3 Lipca 2008 Świat schodzi na psy...Ciekawy projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 3 Lipca 2008 Share Napisano 3 Lipca 2008 Świat schodzi na psy... heh, niestety, wiemy o tym już od dawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes D. Napisano 3 Lipca 2008 Share Napisano 3 Lipca 2008 Daniel co ty tak wszedzie o tych pieskach. Toz to takie zacne futrzaki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 3 Lipca 2008 Share Napisano 3 Lipca 2008 Nie jedną pracę dyplomową z wielu dziedzin można napisać przy pomocy tego portalu A pomysł Arkadiusza świetny Obraz polskiej kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 3 Lipca 2008 Share Napisano 3 Lipca 2008 Obraz polskiej kobiety Tomek a my mamy żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi