trini Napisano 3 Lipca 2008 Autor Share Napisano 3 Lipca 2008 hehe czytałam to parę dni temu Ale rękę dam sobie obciąć, że z facetami jest tak samo albo gorzej, zakłądać sie nie będę, bo żeby zrobić takie badanie to musiałoby mi się chcieć. I założę się, że paru ananasów z haczyka by się też na to złapało Nie będę mówić ktooo ale mam swoje typy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 3 Lipca 2008 Share Napisano 3 Lipca 2008 Ale rękę dam sobie obciąć, że z facetami jest tak samo albo gorzejTrini na haczyku są same porządne chłopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 3 Lipca 2008 Autor Share Napisano 3 Lipca 2008 Taaaaaa Nie będę pisać co pamiętam z zeszłorocznego zlotu, bo tu też młodzież siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 3 Lipca 2008 Share Napisano 3 Lipca 2008 Aleś ty pamiętliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 3 Lipca 2008 Autor Share Napisano 3 Lipca 2008 Fajne wspomnienia warto pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 3 Lipca 2008 Share Napisano 3 Lipca 2008 tomek1 napisał/a: Obraz polskiej kobiety Tomek a my mamy żony :mrgreen: No właśnie Żona to nie kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 3 Lipca 2008 Share Napisano 3 Lipca 2008 Eeee , myslalem ze "facio" zaskoczy mnie wynikami a on tylko jeszcze raz 'odkryl Ameryke". Przeciez kazdy wie ze wszystkie laski sa do wyrwania,tyle ze jednemu przyjdzie sie pobiedzic wiecej a drugiemu mniej. Jedna bedzie "ulegla" po godzinie a inna po miesiacu.Jak to mawiaja "makaroniarze": wszystkie kobiety to ...... ,tylko moja matka jest swieta . Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 3 Lipca 2008 Share Napisano 3 Lipca 2008 No właśnie Żona to nie kobieta Chyba, że tak Eeee , myslalem ze "facio" zaskoczy mnie wynikami a on tylko jeszcze raz 'odkryl Ameryke". Przeciez kazdy wie ze wszystkie laski sa do wyrwania,tyle ze jednemu przyjdzie sie pobiedzic wiecej a drugiemu mniej. Jedna bedzie "ulegla" po godzinie a inna po miesiacu.Jak to mawiaja "makaroniarze": wszystkie kobiety to ...... ,tylko moja matka jest swieta Nie przesadzajmy z tym pesymizmem a poza tym troszkę umiaru w swoich wywodach na forum są również kobiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 3 Lipca 2008 Share Napisano 3 Lipca 2008 Nie przesadzajmy z tym pesymizmem a poza tym troszkę umiaru w swoich wywodach na forum są również kobiety. Alez moj optymistyczny(skad pomysl ze pesymistyczny ) wywod kobieta nie uwlacza a raczej im schlebia . Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 3 Lipca 2008 Share Napisano 3 Lipca 2008 wywod kobieta nie uwlacza a raczej im schlebia No cóż mamy inne zdania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 8 Lipca 2008 Share Napisano 8 Lipca 2008 Z "przeciekow' z kraju dowiedzialem sie ze rozpetalo sie "polskie piekielko" w temacie: Lech Walesa - agent SB. Przytoczone argumenty nie rozswietlily sytuacji a raczej ja zagmatwaly. Nie wiem co myslec o zaistnialej sytuacji. Czy noblista to zwykly kapus, ktory sprzedawal kumpli czy ofiara "zmowy kolesiow". A jakie jest zdanie rodakow w kraju . Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 8 Lipca 2008 Share Napisano 8 Lipca 2008 a powiedz mi radosławie jakie to ma znaczenie..... mam ogromny szacunek do wałęsy za to co zrobil jako opozycjonista, i ogromny brak szacunku za to co wyczyniał będąc prezydentem..... a to moim zdaniem jest właśnie największa głupota w polskiej polityce: zajmowanie się przeszłością, szukanie agentów, kapusiów czarnych owiec i niewiadomo czego jeszcze.... gdyby panowie z osadnika okrągłego na wiejskiej w warszawie poświęcili tyle uwagi sprawom bieżącym co historii to byłyby i stadiony i autostrady..... ale cóż od chleba lepsze są igrzyska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 8 Lipca 2008 Share Napisano 8 Lipca 2008 uwagi sprawom bieżącym co historii to byłyby i stadiony No właśnie ostatnio zajmują się bardzo istotną kwestią ... jakie imiona nadać stadionom, których jeszcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 8 Lipca 2008 Share Napisano 8 Lipca 2008 a to moim zdaniem jest właśnie największa głupota w polskiej polityce: zajmowanie się przeszłością, szukanie agentów, kapusiów czarnych owiec i niewiadomo czego jeszcze.... oczywiscie ze tak mam ogromny szacunek do wałęsy za to co zrobil jako opozycjonista, i ogromny brak szacunku za to co wyczyniał będąc prezydentem..... ja rowniez powiedz mi radosławie jakie to ma znaczenie..... wlasnie dlatego ze jest na wzor "american dream",ze jest nierozlacznie zwiazany z "polskim sierpniem",ze emocjonalnie bylem zwiazany z "tamta' Solidarnoscia" ma to dla mnie znaczenie . Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 8 Lipca 2008 Share Napisano 8 Lipca 2008 A jakie jest zdanie rodakow w krajuJeśli chodzi o Lecha to nie co przycichło ,bo się inna burza rozpętała ,Amerykańska tarcza antyrakietowa .Ludzie już mnie mdli od tego ględzenia ,i mam to gdzieś głęboko czy będzie czy nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 8 Lipca 2008 Share Napisano 8 Lipca 2008 wlasnie dlatego ze jest na wzor "american dream",ze jest nierozlacznie zwiazany z "polskim sierpniem",ze emocjonalnie bylem zwiazany z "tamta' Solidarnoscia" ma to dla mnie znaczenie radku źle mnie zrozumiałeś... ale to pewnie wina mojego nieprecyzyjnego wyrażania swoich myśli.... "jakie ma to znaczenie" oznacza dle mnie tylko tyle, że jest to temat do rozgrywki politycznej - szukania punktów dla PiS ,temat zastępczy dla PO (zamiast zająć się ważnymi sprawami - broni wałęsy...) gdzie IPN miast być obiektywnym i niezależnym organem szukającym prawdy - właśnie dla walczących o wolną polskę i wszystkich którym ideały solidarności były bliskie- staje się instrumentem w ręku jednej ze stron... bo już od dawna nikomu w polsce na lustracji nie zależy.... nikogo nie interesuje prawda, o ile nie przynosi konkretnych korzyści politycznych. w tym kontekście wszelkie działania i zaniechania działań, są dla mnie bez znaczenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 17 Lipca 2008 Share Napisano 17 Lipca 2008 ...bo już od dawna nikomu w polsce na lustracji nie zależy.... nikogo nie interesuje prawda, o ile nie przynosi konkretnych korzyści politycznych. w tym kontekście wszelkie działania i zaniechania działań, są dla mnie bez znaczenia.... Podpisuję się pod tym wszystkimi czterema łapami, święte słowa. Ale nasi tzw politycy jakoś nie mogą zaskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 19 Lipca 2008 Share Napisano 19 Lipca 2008 Za kilka miesiecy rusza "pod Genewa" jeden z najwiekszych "zderzaczy"(moze najwiekszy na swiecie?).Fizycy zacieraja rece, gdyz sadza ze bedzie mozna zweryfikowac wiele praw fizyki.Jednakze sa i tacy ,ktorzy zwiastuja Armagedon. A naprawde nikt nie jest w stanie ustalic co mozemy "splodzic" po uruchomieniu tej "maszyny".Co bysmy tylko zdazyli zlowic swe "ryby zycia" . Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 19 Lipca 2008 Share Napisano 19 Lipca 2008 Radku, o czym mówisz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 20 Lipca 2008 Share Napisano 20 Lipca 2008 mówi o eksperymencie polegającym na rozpędzeniu w specjalnym tunelu dwóch neutronów i próbie ich zderzenia, i obejrzenia efektu jeśli wszystko pójdzie tak jakby chcieli tego autorzy, to za kilkanaście lat powstanie np. maszyna zdolna do skutecznego niszczenia komórek nowotworowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 20 Lipca 2008 Share Napisano 20 Lipca 2008 mówi o eksperymencie polegającym na rozpędzeniu w specjalnym tunelu dwóch neutronów i próbie ich zderzenia, i obejrzenia efektu Dokladniej chodzi o hadrony. Naukowcy sa w stanie (tak sadza ) rozpedzic je do 0,99999 predkosci swiatla.Przy zderzeniu powstanie temperatura stukrotnie wyzsza niz panujaca we wnetrzu slonca a warunki beda podobne do tych z momentu "wielkiego wybuchu".caly szkopul w tym ze tak naprawde nie wiadomo co konkretnie uda sie "powolac do zycia" .Jest grupa fizykow ,ktora ostrzega ze moga zostac stworzone czarne dziury(oczywiscie w skali mikro ), dziwadelka i diabli wiedza co jeszcze .Czlowiek znow bawi sie w Boga i jak zawsze moze "narozrabiac". Co by nie mowic ja jestem "za" i czekam niecierpliwie . Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 20 Lipca 2008 Share Napisano 20 Lipca 2008 Zrobimy zrzutę jak zrobią taką czarną dziurę i wyślemy do niej wszystkich naszych polityków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 20 Lipca 2008 Autor Share Napisano 20 Lipca 2008 Zrobimy zrzutę jak zrobią taką czarną dziurę i wyślemy do niej wszystkich naszych polityków i mojego sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 20 Lipca 2008 Share Napisano 20 Lipca 2008 Sąsiedzi i trole internetowe gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 20 Lipca 2008 Share Napisano 20 Lipca 2008 mojego sąsiada Namolny ,gburowaty ,czy ... niezainteresowany . Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi