madi Napisano 4 Września 2009 Share Napisano 4 Września 2009 Tak poza konkursem, w temacie nie na temat: Czy jest na forum osoba mająca styczność ze Strażą Graniczną tj. pracuje jako cywil lub "odbębnia" służbę? Proszę o poważne podejście do sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 4 Września 2009 Share Napisano 4 Września 2009 To są plusy dodatnie urlopu we wrześniu Kocura dopadła straszna poetów choroba poznałem go trochę i było mi go szkoda. Włóczył się po forum i innych zarżał aż wreszcie zasięgnął porady lekarza; Bratku, codziennie seks w pełnej piwa wannie a wrócisz do zdrowia po tej kwarantannie. Ps. Nie miejcie mi za złe, że prymitywnym rymem częstochowskim rozpierniczyłem dobrze wyglądające przygotowania do wieczorku poetyckiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 4 Września 2009 Share Napisano 4 Września 2009 madi, co chcesz wiedzieć mam kontakt. może na PW Unises, wow jak miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 4 Września 2009 Share Napisano 4 Września 2009 Bo są tacy co uwierzą. :mrgreen: Maniek no weź.... jaki obciach, ja nie wiem dlaczego Ty tak piszesz, Ty nic nie dostałeś :lol: maniek, ja już uwierzyłem i mam zamiar rozkręcić aferę z tego powodu Przynajmniej już wiem na co idą moje składki z PZW Dobra dosyć jaj, bo znając życie za chwile faktycznie ktoś "weźmie sobie do głowy" Dzięki za słowa uznania/wsparcia/współczucia W rzeczywistości mam do dyspozycji kilka dodatkowych funkcji, które być może pozwolą moderatorom szybciej reagować w sytuacjach "kryzysowych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 4 Września 2009 Share Napisano 4 Września 2009 W rzeczywistości mam do dyspozycji kilka dodatkowych funkcji, które być może pozwolą moderatorom szybciej reagować w sytuacjach "kryzysowych" tomek1, czyli jesteś poganiaczem modów teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 4 Września 2009 Share Napisano 4 Września 2009 Lordzie Vaderze [to moje] maniek tak to lepiej nie, bo każdy kto ma w podpisie tudzież nicku lord, ten jest traktowany niepoważnie tomek1, czyli jesteś poganiaczem modów teraz właśnie, Tomek teraz jesteś hardkorem Gratuluję awansu, należał Ci się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 4 Września 2009 Share Napisano 4 Września 2009 madi, co chcesz wiedzieć mam kontakt. może na PW Zaraz do Cię uderzę Dobra dosyć jaj Ooo już się zaczęło..... współczucia Choroba, wiedziałam, że o czymś zapomniałam tomek1, czyli jesteś poganiaczem modów teraz kocur ja Cię błagam, nie kracz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 4 Września 2009 Share Napisano 4 Września 2009 Maniek no weź.... jaki obciachObciach ,moja droga to będzie jak zaraz zarobimy po "krawacie". Ja już spadam , Ale widzę same talenty na forum ,no no . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 4 Września 2009 Share Napisano 4 Września 2009 Obciach ,moja droga to będzie jak zaraz zarobimy po "krawacie" No wiem, wiem... dlatego teraz zamykam gębę na kłódkę Ja już spadam Znaczy co... połamania kija mam życzyć widzę same talenty na forum Chłopaki pewnie założą w tym dziale temat: Kącik poetycki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 4 Września 2009 Share Napisano 4 Września 2009 taaa... wędkarskie rapowanie nocą trochę przed północą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 4 Września 2009 Share Napisano 4 Września 2009 To widać ,że tomek1 sprzedał się dla pieniędzy a nie dla idei. Ale cóż takie to młode społeczeństwo konsumpcyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 4 Września 2009 Share Napisano 4 Września 2009 Ja to bym grzeczniej o nowym adminie wypowiadał się, kariera przed nim świetlana i za cztery lata na fotelu prezesa PZW zobaczymy tego pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 4 Września 2009 Share Napisano 4 Września 2009 Ja to bym grzeczniej o nowym adminie wypowiadał się, kariera przed nim świetlana i za cztery lata na fotelu prezesa PZW zobaczymy tego pana Nie życz mu tak źle, lepsza posada to fotel prezesa banku, wtedy by i haczyk dofinansował za reklamę produktów swojego banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 4 Września 2009 Share Napisano 4 Września 2009 Tomek1 gratuluję awansu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 4 Września 2009 Share Napisano 4 Września 2009 Jarosław, w sumie racja, niech mu fotel lekkim będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 4 Września 2009 Share Napisano 4 Września 2009 niech mu fotel lekkim będzie I miękkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 7 Września 2009 Share Napisano 7 Września 2009 No, no Tomku gratuluje należało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 7 Września 2009 Share Napisano 7 Września 2009 http://haczyk.pl/forum/staff.php?g=junior Zobaczcie, Tomek1 oprócz junior admina ma nadal moderatora i jest w dziale moderatorzy. To tak powinno być? Np. tomik nie ma i admina oraz moderatora jednocześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 7 Września 2009 Share Napisano 7 Września 2009 zazdrościsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 7 Września 2009 Share Napisano 7 Września 2009 Zobaczcie, Tomek1 oprócz junior admina ma nadal moderatora i jest w dziale moderatorzy Bo jako Junior Admin jest na "okresie próbnym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 7 Września 2009 Share Napisano 7 Września 2009 Ale chłopina ma czkawkę jak tak po nim jedziecie zamiast pomagać to go jeszcze dołujecie, a fuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 7 Września 2009 Share Napisano 7 Września 2009 Ale chłopina ma czkawkę jak tak po nim jedziecie Aj tam od razu czkawkę, z resztą mała czkawka nikomu nie zaszkodzi gorsze są torsje zamiast pomagać to go jeszcze dołujecie, a fuj... No właśnie pomagamy jak się da; to jest tzw. "rzut na głęboką wodę", nie ma co się cackać, szybko chłopak ochłonie, a chociaż będzie wiedział od początku jaki kawał roboty Go czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 7 Września 2009 Share Napisano 7 Września 2009 no baaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 8 Września 2009 Share Napisano 8 Września 2009 Nie mam chrapki, po nikim nie jeżdzę, tylko zobaczyłem w tytule. Zobacz nawet kilka postów wyżej, co napisałem. Nie lubię jak mi się coś narzuca co nie jest faktem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 8 Września 2009 Share Napisano 8 Września 2009 po nikim nie jeżdzę, ironia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi