kocur Napisano 8 Września 2009 Share Napisano 8 Września 2009 ironia Irena Nie lubię jak mi się coś narzuca co nie jest faktem Więc więcej dystansu, luzu i śluzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 9 Września 2009 Share Napisano 9 Września 2009 Ok Jeżeli mój post kogoś uraził to przepraszam, oczywiście nie tego chciałem. Tomek1 nie odbieraj proszę tego jako atak na Twoją osobę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 9 Września 2009 Share Napisano 9 Września 2009 oczywiście nie tego chciałem. Ale zrobiłeś teraz admin junior spali Ci toster w domu i poplącze wszystkie żyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 9 Września 2009 Share Napisano 9 Września 2009 Jak na złość wczoraj na rybach zrobiła się broda z trabucco (pierwszy raz) i dragon millenium leszcz się zasupełkował. Tostera naszczęście nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 9 Września 2009 Share Napisano 9 Września 2009 teraz admin junior spali Ci toster w domu i poplącze wszystkie żyłki kocur teraz ściereczka i jedziesz, cholera zaplułam sobie monitor przez Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 9 Września 2009 Share Napisano 9 Września 2009 zrobiła się broda z trabucco (pierwszy raz) i dragon millenium leszcz się zasupełkował Powinieneś teraz wypowiadać się tylko w samych superlatywach o wujku adminie juniorze to może Ci pomoże madi, już zadzieram kiece i lece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 9 Września 2009 Share Napisano 9 Września 2009 Powinieneś teraz wypowiadać się tylko w samych superlatywach o wujku adminie juniorze I tego mi się trzymać Meldunki i pieśni pochwalne można rejestrować całodobowo. Po naciśnięciu klawisza "H" jak Haczyk wystarczy gadać do mikrofonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 9 Września 2009 Share Napisano 9 Września 2009 U mnie to działa w laptaku pod klawiszem "P" jak pod... meldowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 9 Września 2009 Share Napisano 9 Września 2009 madi, już zadzieram kiece i lece Tylko uważaj żeby Ci tej kiecki nie podwiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 9 Września 2009 Share Napisano 9 Września 2009 a ja tak z innej beczki, otóż mam dylemat czy to zgłoszenie podchodzi pod Regulamin konkursu JAXON XT-PRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 9 Września 2009 Share Napisano 9 Września 2009 czy to zgłoszenie podchodzi pod Regulamin konkursu JAXON XT-PRO Ja powiem tak: na pewno podchodzi pod 3 pkt. regulaminu - z pewnością jest to najciekawsze zdjęcie Damian, ale smaka na świeżą rybkę to mi narobiłeś jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 9 Września 2009 Share Napisano 9 Września 2009 Damian21, nie widzę tam zapisu, że ryba musi być żywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 10 Września 2009 Share Napisano 10 Września 2009 i trzeźwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 13 Września 2009 Share Napisano 13 Września 2009 Wielkie brawa dla siatkarzy Gratulacje z Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 13 Września 2009 Share Napisano 13 Września 2009 gol, gol młodych szakali, gooool... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 zauważyłem dziś ,że tomek1 jakoś nam nieco zburaczał (kolor nicka) może po prostu dojrzał jak owoc ... i wygląda na to, że kolega artech też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 ... i wygląda na to, że kolega artech też Jak tak tomik będzie rozdawał kolory wg wzrostu, zarostu lub też innych zasług to aż boje się pomyśleć co może niedługo mańka spotkać. spopielały róż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 zauważyłem dziś ,że tomek1 jakoś nam nieco zburaczał (kolor nicka) może po prostu dojrzał jak owoc ... i wygląda na to, że kolega artech też Mam nadzieje że to nie epidemia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 Nieszczęścia chodzą parami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 20 Września 2009 Share Napisano 20 Września 2009 Haczykowcy jak jest z rybami spokojnego żeru nad Odrą w październiku? Pytam bo praktycznie na poważnie łowię od tego roku więc nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 warszawa_24, jest dobrze. Leszcz i płoć biorą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 Ok, bo ja już myślałem, że koniec sezony, przecież dopiero w tym roku na poważnie łowię wiec właśnie nie wiedziałem jak to teraz bd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 Do grudnia jeszcze dużo czasu jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 No i w listopadzie miętuski . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 Ale może nie zawalaj offa tematami o rybskach co Nasi użytkownicy napisali 128870 postów, tematów 4829Mamy 4006 zarejestrowanych użytkowników Tomik odpalaj szampana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi