warszawa_24 Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 Statystyki statystykami, ale ilu z nich jest aktywnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 Bez pesymizmu mi tu proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 Statystyki statystykami, ale ilu z nich jest aktywnych? wystarczy chwila by sprawdzić.... w ciągu ostatniego tygodnia zalogowało się ponad 450 userów (w tym znaczna ich część więcej niż raz) w ciągu miesiąca logowało się ponad 900 osób więc o ile racją jest że część to martwe dusze, to forum nadal posiada liczne grono aktywnych użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 No oczywiście, jesteśmy najlepszą społecznością wędkarską. Haczyk.pl górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 I dzięki temu przeżyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 Dobrze mi tu i nie planuję zmiany forum. Nie mniej dziękuję kocur, za nie zbanowanie konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 Odpowiednie służby mają Twoje IP więc wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 Vasyl już mnie "starszył" Wiem, wiem, to nie przelewki Zmienając trochę temat - przetaktowałem kartę graficzną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 mienając trochę temat - przetaktowałem kartę graficzną Ale co mnie to obchodzi? A tak poważnie to mam nadzieję, że Twoja wiedza w zakresie OC trochę wzrosła od tematu jak się pytałeś jak podkręcić x3 720 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 Śledzisz pclab? Człowiek się uczy na błędach a o Phenoma pytałem tak bo inni mają wyżej wykręcone, niż 3,43 Ghz, ale nie jest źle A spytałem się jak inni wykręcili HD3870 i ustawiłem tak jak ktoś poradził i przekręcona. Przyjdzie taśma termoprzewodząca i naklejam orginalne chłodzenie na memorki i na gwarancję wysyłam. A miałem teraz grać w NFS Shift Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michas Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 A miałem teraz grać w NFS Shift właśnie instaluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 Skubany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 22 Września 2009 Share Napisano 22 Września 2009 Słuchajcie, w piątek bd w Poznaniu. Proszę o podanie namiarów na jakieś dobre sklepy wędkarskie dla gruntowca, najlepiej z działem dla karpiarzy i takowymi w wędkami. Kogo tu mamy z Poznania, Robal i inni pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 22 Września 2009 Share Napisano 22 Września 2009 Pomożemy A co chcesz kupować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 22 Września 2009 Share Napisano 22 Września 2009 Rozglądam się za: - Żyłka: Trabucco T-Force Pro Carp 0,35 mm/ 15,80 Kg/ 300 M - Tandem Baits Bezpieczny Zestaw Samozacinający - Hak: Mustad Ultra Point 412BLN Catfish */0 Oraz wędki TB lub inne karpiowe w okolicy 250zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 22 Września 2009 Share Napisano 22 Września 2009 A spytałem się jak inni wykręcili HD3870 i ustawiłem tak jak ktoś poradził i przekręcona. Przyjdzie taśma termoprzewodząca i naklejam orginalne chłodzenie na memorki i na gwarancję wysyłam. Nie 4870? Czemu na gwarancję? Mam konto na PC, trzeba coś robić w zimie Karty podkręca się co 5-10 mhz i testuje po każdym takim, jak się pojawiają arty lub problemy to schodzisz o bezpieczne 5 w dół i jest dobrze o ile chłodzenie wyrabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 22 Września 2009 Share Napisano 22 Września 2009 Miałem HD4870 przez 2 miesiące ale potrzebowałem kasy i sprzedałem, odrazu kupując HD3870. Teraz jak już finansowo dobrze stoję, rozglądam się za HD4870 Dokładmie tak robiłem, ale byłem ciekaw czy podniesienie Voltagu umożliwi OC up. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 22 Września 2009 Share Napisano 22 Września 2009 Może ktoś mi powie ile kosztuje ekspertyza budowlana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kroku Napisano 22 Września 2009 Share Napisano 22 Września 2009 Widzę że to frywolny temat więc ja chciałem polecić najbardziej muszkarzom film "Rzeka życia" pełny pięknych widoków ,spoko widowiskowych holów ryb i brań .Piękne film,jak coś to mogę zapodać linka do filma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borat Napisano 22 Września 2009 Share Napisano 22 Września 2009 No to dawaj tego linka do filma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 23 Września 2009 Share Napisano 23 Września 2009 Robal, czekam na pomoc, jutro już wyjeżdzam z Słubic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 24 Września 2009 Share Napisano 24 Września 2009 Spróbuj w sklepie wędkarskim "Przynęta" ul. Obornicka 337 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 24 Września 2009 Share Napisano 24 Września 2009 Ok, dzięki. To jest największy sklep? Okzało się, że bd tylko 2 max więc o to mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 24 Września 2009 Share Napisano 24 Września 2009 Może ktoś mi powie ile kosztuje ekspertyza budowlana jaka ekspertyza, czego, do czego, w jakim zakresie itd. itp. jeżeli naprawdę jesteś zainteresowany pisz na priv - zobaczymy o co chodzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 24 Września 2009 Share Napisano 24 Września 2009 sinus, PW poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi