zajac222 Napisano 1 Kwietnia 2019 Share Napisano 1 Kwietnia 2019 Robiłem małe porządki i wygrzebałem ustrojstwo z dawnych czasów . Wędka podlodowa elektryczna , producji Radzieckiej , malusi kołowroteczek wewnętrzny ( jak można to nazwac kołwrotkiem ) chyba jeszcze sprawna ( niesprawdzałem ) ale jak pamiętam do działałą . Z lewej strony jak widać jest potencjometr do regulacji czestotliwości drgań . Do nauki majtanaia kijkiem jak znalazł , może przyda się jakiemuś młodemu wędkarzowi który przebywa pod opieką starszych wędkarzy ( syn , wnuk , pociotek ) . Oddam za darmo z przesłaniem Cholerka nie mogę wstawić drugiego zdjęci a to wstawie w następnym pośćie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 1 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi