madi Napisano 9 Listopada 2007 Napisano 9 Listopada 2007 U mnie wszystko gra, filmik super, napisy końcowe wg mnie troszkę za bardzo zapierdzielają
element52 Napisano 9 Listopada 2007 Napisano 9 Listopada 2007 a obejrzaleś do konica U mnie cały filmik działa tak jak powinien napisy końcowe wg mnie troszkę za bardzo zapierdzielają Dokładnie
maniek Napisano 9 Listopada 2007 Autor Napisano 9 Listopada 2007 bardzo zapierdzielająTeż to zauwazylem i zmienię szybkość jak się da ,narazie to tylko zabawa w tworzeniu klipów ,choć po karpiu mój telefon się zagotował od ciekawskich kumpli.
madi Napisano 9 Listopada 2007 Napisano 9 Listopada 2007 to tylko zabawa w tworzeniu klipów No maniek oby tak dalej, a skoro na razie zabawa to przednia Aż się nie mogę doczekać profesjonalnej reżyserki choć po karpiu mój telefon się zagotował od ciekawskich kumpli. Ja się nie dziwię, sama bym tarabaniła ile wlezie
maniek Napisano 9 Listopada 2007 Autor Napisano 9 Listopada 2007 Narazie :Rakietowe Amury ,wykasuje i po wyszlifowaniu postaram się wrzuć od nowa.
maniek Napisano 14 Grudnia 2007 Autor Napisano 14 Grudnia 2007 Milenijny z rana lub wieczora. A tu "słonie" na Milenijnym Tylko dla ciekawskich A tu jeszcze nie wiem co. Tu nie zaglądaj
roman gawlas Napisano 14 Grudnia 2007 Napisano 14 Grudnia 2007 Nawet nie wiedziałem że to tak ciekawie wygląda, fajny efekt.
maniek Napisano 14 Grudnia 2007 Autor Napisano 14 Grudnia 2007 Mnie też się spodobało a zwłaszcza te "słonie"
madi Napisano 14 Grudnia 2007 Napisano 14 Grudnia 2007 Extra, nawet nie sądziłam Kurcze a trza było się jednak na tą nockę przyszykować, kiełbacha została, gazówka była, a sama bym chociaż zobaczyła takie cudo na własne oczęta
roman gawlas Napisano 14 Grudnia 2007 Napisano 14 Grudnia 2007 Kurcze a trza było się jednak na tą nockę przyszykować, Madi nic straconego-trzeba koniecznie powtórzyć spotkanie tym razem znocką, a kiełbacha na śniadanie
madi Napisano 14 Grudnia 2007 Napisano 14 Grudnia 2007 Madi nic straconego-trzeba koniecznie powtórzyć spotkanie tym razem znocką, Ja się piszę jak nic, najwyżej mnie z domu wyrzucą a kiełbacha na śniadanie :lol: Miała być ale wylądowała w zamrażalniku, choć młody jak oglądał fotki tego samego dnia to też chciał taką kiełbachę z grilla.... No przecież w domu nie rozpalę Aj było cudownie, trochę jeszcze "na spiętego" ale następnym razem damy czadu Przynajmniej już się nie zgubię, ale cóż tak to jest jak się ma mapy bez nowych obwodnic
bboobb Napisano 14 Grudnia 2007 Napisano 14 Grudnia 2007 Pięknie w tym Wrocławiu. Już bardzo dawno tam nie byłem.
maniek Napisano 28 Stycznia 2009 Autor Napisano 28 Stycznia 2009 Znalezione w archiwum X http://pl.youtube.com/watch?v=OawNAFkLvXg
patbaj Napisano 28 Stycznia 2009 Napisano 28 Stycznia 2009 Znalezione w archiwum X a fotki tego metrowego suma, o którym mowa też w archiwum masz? Jeśli tak to pokaż...
maniek Napisano 28 Stycznia 2009 Autor Napisano 28 Stycznia 2009 a fotki tego metrowego suma, Nie robię fotek maluszkom
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.