Damianxtx Napisano 7 Listopada 2010 Share Napisano 7 Listopada 2010 Sum faktycznie sie pojawia. Ale czy szczupaka jest tak dużo to bym nie powiedział nie chodzi mi o to że ja nie łowie to nie ma. Po prostu widzę że za czesto nie jest spotykany. Fakt w ostatnim czasie spotkałem sie z nim czesciej ale to raczej takie pistolety do 40 cm ze jest duzy wiem ale nie jest on nie wiadomo jak spotykany. Na mostkach zresztą nie tylko panuje zasada że po zarybieniu zalew jest obstawiony przez wędkarzy i duża część zarybienia jest szybko odławiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G!zmo Napisano 7 Sierpnia 2011 Share Napisano 7 Sierpnia 2011 Odkope troche temat, byłem ostatnio na Mostkach i mogę powiedzieć tylko ze jak ktoś chce polapać płotek jak palec i olszówek to moze się wybrać bo ja nic większego tam nie uświadczyłem Woda ladna no ale ryb to chyba za wiele w zbiorniku nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianxtx Napisano 22 Sierpnia 2011 Share Napisano 22 Sierpnia 2011 Ryby sa i to ładne poprostu martwy okres troche na tym zbiorniku a co do płoci to można połapac ładnych przez cały rok prawie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelw Napisano 8 Marca 2012 Share Napisano 8 Marca 2012 A jak wygląda sprawa z karpiem i amurem w zbiorniku? Jest na co się nastawiać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romek r Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 Powiem krótko - jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianxtx Napisano 11 Września 2012 Share Napisano 11 Września 2012 http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120911/POWIAT0110/120919826 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi