Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 month later...
przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Panie i Panowie byłem tam.... masakra... jak ktoś chce pobawić się z karasiami 10-15cm to niech jedzie, najgorsze jest to jak się widzi że inni zabierają ze sobą takie ryby... mam nadzieję że do swoich stawików. :oops:

Napisano

A gdzie ten zbiornik sie znajduje sie dokładniej?? Duży on jest?? Jakie inne ryby tam wystepują i czy są jakieś dodatkowe opłaty lub ograniczenia??

Napisano

zalew jest wiekszy niz brody moj wujek jezdzi tam ze spiningiem z lodzi i ma nawet niezle rezultaty ale najlepiej samemu sprawdzic. :D

Napisano
alew jest wiekszy niz brody moj wujek jezdzi tam ze spiningiem z lodzi i ma nawet niezle rezultaty

Chyba się nieco pomyliłes, chodzi Ci chyba o Wióry... :wink::wink::wink:

a gdzie on sie znajduje??

Wilków jest koło Świętej Katarzyny.

Napisano
no nieco sie pomyliłeś

byłeś tam?? tzn w Wilkowie?? Sam twierdzisz że jest on większy niż Brody a z moich naocznych obserwacji winika że Wilkow jest co najmniej 10 razy mniejszy niż Brody... To taka "kiszka" jakbyś dobrze rzucił koszykiem to by wylądował na drugim brzegu. :wink:

Napisano

To że sie pomyliłeś to nie było do Ciebie. Nie byłem tam ale słyszałem ze to mały zbiornik a że nieco pomylił to miałem na myśli Eksista. Zresztą jak widac na zdjęciu zbiornik jest mały i przypomina kamienną przed mostem na brodach na wiosnę.

Napisano
To że sie pomyliłeś to nie było do Ciebie.

Spox :wink::wink::wink: jakbys zastosował opcje cytatu to by każdy wiedział kto do kogo. :wink::wink:

• 1 year later...
  • 2 weeks later...
Napisano

kolego lipa to jest teraz bo woda jeszcze zimna, tam warto jeczac jak juz bedzie jakis czas cieplo

• 4 weeks later...
Napisano

Czy ma ktoś aktualne informacje na temat tego zbiornika. Chodzi mi o ryby jakie tam występują. Z góry dziękuje i proszę o szybką odpowiedz. :mrgreen:

Napisano

Panowie a nie wiecie czy opłaca się tam wybrać?

Da się połapać jakiś średniaków czy same padaczki biorą :wink: ?

Bo mam zamiar się tam dzisiaj w nocy wybrać? :razz:

No i w którym miejscu się najlepiej ustawić???, bo będę jechał tam pierwszy raz

Za podpowiedzi będę wdzięczny :wink:

• 2 years later...
Napisano

Ludzie nie wiecie co można tutaj złowić nocą :D i jakie tu ryby plywaja :D Jak sie umie lapac to karpie takie po 10kg+ zlapiesz bez problemu ;] Jest tutaj rowniez pare sumow jeden np ma ok 20kg sam go puszczalem jak mial 12.5kg z innego zbiornika :D Kapier sam lowilem ktore mialy po 12kg wiec wiecie ;] Tylko tera jest lipnie troche bo caly czas zawody robia i go malo co zarybiaja ;d A co najgorsze jest to ze zwiazek ma w dupie kto jakie ryby sobie zgarnia przyjada raz na ruski rok sprawdzic karty a jak ide sie przejsc sam by zobaczyc co sie dzieje to wiecej kusownikow niz wedkarzy ktorzy karte maja :D Jesli chodzi o mnie to zapraszam na zabawe ale nocne ;]