jmk81 Napisano 23 Kwietnia 2007 Share Napisano 23 Kwietnia 2007 Czy ktoś coś wie na temat tego zbiornika??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 3 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2007 Panie i Panowie byłem tam.... masakra... jak ktoś chce pobawić się z karasiami 10-15cm to niech jedzie, najgorsze jest to jak się widzi że inni zabierają ze sobą takie ryby... mam nadzieję że do swoich stawików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eksist Napisano 4 Czerwca 2007 Share Napisano 4 Czerwca 2007 wiec trzeba tam jechac za jakies 3 lata to sie pobawimy z karasiami 30-40 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianxtx Napisano 9 Czerwca 2007 Share Napisano 9 Czerwca 2007 A gdzie ten zbiornik sie znajduje sie dokładniej?? Duży on jest?? Jakie inne ryby tam wystepują i czy są jakieś dodatkowe opłaty lub ograniczenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eksist Napisano 10 Czerwca 2007 Share Napisano 10 Czerwca 2007 zalew jest wiekszy niz brody moj wujek jezdzi tam ze spiningiem z lodzi i ma nawet niezle rezultaty ale najlepiej samemu sprawdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianxtx Napisano 10 Czerwca 2007 Share Napisano 10 Czerwca 2007 a gdzie on sie znajduje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 10 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2007 alew jest wiekszy niz brody moj wujek jezdzi tam ze spiningiem z lodzi i ma nawet niezle rezultaty Chyba się nieco pomyliłes, chodzi Ci chyba o Wióry... a gdzie on sie znajduje?? Wilków jest koło Świętej Katarzyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 10 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2007 Porównaj Brody z tym zdjęciem z Wilkowa (to najszersze miejsce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianxtx Napisano 10 Czerwca 2007 Share Napisano 10 Czerwca 2007 no nieco sie pomyliłeś bo o tym zbiorniku tez cos słyszałem i tez chcem sie tam wybrac ale nie wiedziałęm gdzie jest dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 10 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2007 no nieco sie pomyliłeś byłeś tam?? tzn w Wilkowie?? Sam twierdzisz że jest on większy niż Brody a z moich naocznych obserwacji winika że Wilkow jest co najmniej 10 razy mniejszy niż Brody... To taka "kiszka" jakbyś dobrze rzucił koszykiem to by wylądował na drugim brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianxtx Napisano 10 Czerwca 2007 Share Napisano 10 Czerwca 2007 To że sie pomyliłeś to nie było do Ciebie. Nie byłem tam ale słyszałem ze to mały zbiornik a że nieco pomylił to miałem na myśli Eksista. Zresztą jak widac na zdjęciu zbiornik jest mały i przypomina kamienną przed mostem na brodach na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 10 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2007 To że sie pomyliłeś to nie było do Ciebie. Spox jakbys zastosował opcje cytatu to by każdy wiedział kto do kogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianxtx Napisano 10 Czerwca 2007 Share Napisano 10 Czerwca 2007 na przyszłośc tak zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eksist Napisano 11 Czerwca 2007 Share Napisano 11 Czerwca 2007 Fakt pomylilem sie ale przynajmiej macie te troche info o Wiorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antyryszard Napisano 22 Marca 2009 Share Napisano 22 Marca 2009 lipa na maxa. nie ma co odwiedzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris83 Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 kolego lipa to jest teraz bo woda jeszcze zimna, tam warto jeczac jak juz bedzie jakis czas cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maver. Napisano 24 Kwietnia 2009 Share Napisano 24 Kwietnia 2009 Czy ma ktoś aktualne informacje na temat tego zbiornika. Chodzi mi o ryby jakie tam występują. Z góry dziękuje i proszę o szybką odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris83 Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 Kolego z tego co wiem to sa japonce, karpie, leszcze, amury, szczupaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes D. Napisano 30 Kwietnia 2009 Share Napisano 30 Kwietnia 2009 Ryba dominujaca to okon ale ich rozmiary nie powalaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maju Napisano 30 Kwietnia 2009 Share Napisano 30 Kwietnia 2009 Panowie a nie wiecie czy opłaca się tam wybrać? Da się połapać jakiś średniaków czy same padaczki biorą ? Bo mam zamiar się tam dzisiaj w nocy wybrać? No i w którym miejscu się najlepiej ustawić???, bo będę jechał tam pierwszy raz Za podpowiedzi będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalisz16 Napisano 15 Kwietnia 2012 Share Napisano 15 Kwietnia 2012 Ludzie nie wiecie co można tutaj złowić nocą i jakie tu ryby plywaja Jak sie umie lapac to karpie takie po 10kg+ zlapiesz bez problemu ;] Jest tutaj rowniez pare sumow jeden np ma ok 20kg sam go puszczalem jak mial 12.5kg z innego zbiornika Kapier sam lowilem ktore mialy po 12kg wiec wiecie ;] Tylko tera jest lipnie troche bo caly czas zawody robia i go malo co zarybiaja ;d A co najgorsze jest to ze zwiazek ma w dupie kto jakie ryby sobie zgarnia przyjada raz na ruski rok sprawdzic karty a jak ide sie przejsc sam by zobaczyc co sie dzieje to wiecej kusownikow niz wedkarzy ktorzy karte maja Jesli chodzi o mnie to zapraszam na zabawe ale nocne ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi