kapi81 Napisano 10 Kwietnia 2009 Share Napisano 10 Kwietnia 2009 dragon maxima fr 1030i wydaje sie pozadny zobaczymy jaki bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin186 Napisano 10 Kwietnia 2009 Share Napisano 10 Kwietnia 2009 Dzisiejszy zakup to kijek Mikado Lexus Saphire 300cm cw do 13gr,około 50 twisterków 3,5 i 6cm oraz główki dżigowe do ich zbrojenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubal Napisano 13 Kwietnia 2009 Share Napisano 13 Kwietnia 2009 2 x fotel karpiowy elektrostatyk fk2, nie wiem czemu ale na allegro jest paskudnie tanio w porównaniu z oficjalnym dystrybutorem. Za krzesełko z podłokietnikiem 185 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 15 Kwietnia 2009 Share Napisano 15 Kwietnia 2009 Dzisiaj kupiłem kołowrotek Team Daiwa 2508D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 15 Kwietnia 2009 Share Napisano 15 Kwietnia 2009 Dzisiaj doszla do mnie wedeczka Daiwa Apollo 3,3 do 90g. Fajny patyk kupiony za rada jedengo z forumowiczow. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 15 Kwietnia 2009 Share Napisano 15 Kwietnia 2009 sandacz, cieszę się że mogłem pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petryk_05 Napisano 15 Kwietnia 2009 Share Napisano 15 Kwietnia 2009 4 spławiki firmy Dragon, 6 dzwoneczków, Dragon Maxima Match & Feeder 0,23mm oraz Dragon Super Mimicry Feeder 020mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 15 Kwietnia 2009 Share Napisano 15 Kwietnia 2009 Dzisiaj kupiłem kołowrotek Team Daiwa 2508D. świetny !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 16 Kwietnia 2009 Share Napisano 16 Kwietnia 2009 Dzisiaj znowu zaliczyłem wypad do carpmixa okupiony utratą ok 70zł. Kupiłem; Dip fishpoint truskawka Kulki Pop-up Pro line truskawka Stopery do pelleyu Foxa siatke PVA(tuba) Carpsystem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 16 Kwietnia 2009 Share Napisano 16 Kwietnia 2009 Dzisiaj kupiłem kołowrotek Team Daiwa 2508D Używam go dość intensywnie od kilku tygodni, i bardzo sobie chwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 17 Kwietnia 2009 Share Napisano 17 Kwietnia 2009 Zgodnie z waszymi opiniami nabyłem kijek Telstar Surf 390 do 150gr . Maniek i tomek1 dzięki za opinie na temat kija /w tym i innych wątkach/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 17 Kwietnia 2009 Share Napisano 17 Kwietnia 2009 Ja trochę drobiazgów, jak to przy rozpoczęciu sezonu wszystkiego brakuje Sufix mono feeder jakąś przyponówkę Mistralla haczyki, wypychacz, zanętę, stopery gumowe, kukurydzę konserwową, białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 Dzisiaj kupiłem kołowrotek Team Daiwa 2508D Używam go dość intensywnie od kilku tygodni, i bardzo sobie chwalę Bardzo się cieszę, mam nadzieję że i mój kręcioł też będzie się dobrze spisywał, jak na razie jest wspaniały i niech tak pozostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plebsik Napisano 21 Kwietnia 2009 Share Napisano 21 Kwietnia 2009 A ja zakupiłem w już na maj: kołowrotek blue arc 920 P-Line Spectrex 0.15mm-135m hi-vis kolka łącznikowe (czas wymienić niektóre kotwice w woblerach) i jeszcze 2 podpórki, 2 sygnalizatory Spro (jakie to baterie do niego wchodza?? ) żyłka no i uboższy się stałem, a jutro cześć przetestuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vasyl Napisano 21 Kwietnia 2009 Share Napisano 21 Kwietnia 2009 -BROWNING SITO WĘDKARSKIE WYCZYNOWE 33cm/4mm -KONGER VEGA HEAVY FEEDER 3,6-90 -BROWNING SIATKA WYCZYNOWA 50cm/2,0m -PLECIONKA KONGER STEELON DYNEEMA 0,10 OKRĄGŁA -Pokrowiec na siatkę TR 55 *UL-PO0855*b -Travertine 30 Baitfeeder TRB30 OKUMA *10-52-530*a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 23 Kwietnia 2009 Share Napisano 23 Kwietnia 2009 Cormoran poweron Wobbler-Style Shad-Kopf 11 g miejmy nadzieje ze sprawdzi się na wiosennych szczupakach ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 23 Kwietnia 2009 Share Napisano 23 Kwietnia 2009 Cormoran poweron Wobbler-Style Shad-Kopf 11 g O rany, takiego wynalazku jeszcze nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elton Napisano 23 Kwietnia 2009 Share Napisano 23 Kwietnia 2009 Szkoda tylko że służy to do łowienia na martwa rybkę(pracuje podobnie jak wobler).Racja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 23 Kwietnia 2009 Share Napisano 23 Kwietnia 2009 W Polsce jest zakaz spinningowania przynętami naturalnymi przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elton Napisano 23 Kwietnia 2009 Share Napisano 23 Kwietnia 2009 W Polsce jest zakaz spinningowania przynętami naturalnymi przecież I tu jest właśnie problem...chyba że użyje dużego kopyta lub rippera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 23 Kwietnia 2009 Share Napisano 23 Kwietnia 2009 ja na próbę zaczepiłem do tego duża gumę jenzi i super wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pi Napisano 23 Kwietnia 2009 Share Napisano 23 Kwietnia 2009 W Polsce jest zakaz spinningowania przynętami naturalnymi przecież Nie w Polsce tylko w PZW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exitmaku Napisano 23 Kwietnia 2009 Share Napisano 23 Kwietnia 2009 Jacek napisał/a: W Polsce jest zakaz spinningowania przynętami naturalnymi przecież Nie w Polsce tylko w PZW. To samo mówiłem kumplowi,który w tamtym roku łapał na trupka. Poszedł do koła dowiedzieć jak to jest, a oni mu że tak można. Często też w prasie wedkarskiej,przy systemie drakovica(czy jakoś tam) i drop shopie za przynete używają martwom rybke i nic nie piszą,że w polsce jest niedozwolone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pi Napisano 23 Kwietnia 2009 Share Napisano 23 Kwietnia 2009 Jacek napisał/a: W Polsce jest zakaz spinningowania przynętami naturalnymi przecież Nie w Polsce tylko w PZW. To samo mówiłem kumplowi,który w tamtym roku łapał na trupka. Poszedł do koła dowiedzieć jak to jest, a oni mu że tak można. Często też w prasie wedkarskiej,przy systemie drakovica(czy jakoś tam) i drop shopie za przynete używają martwom rybke i nic nie piszą,że w polsce jest niedozwolone. Bo to jest taki zakaz z d*py, o którym mało kto pamięta, ale oficjalnie jest to niedozwolone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maju Napisano 25 Kwietnia 2009 Share Napisano 25 Kwietnia 2009 2x mepps black fury 2x EFFZETT standard nr 3 alge 1 rublex celta nr 1 I parę małych kopytek na okonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi