Patryk Napisano 31 Sierpnia 2007 Share Napisano 31 Sierpnia 2007 Turbo Ty to dałeś po zakupach 15 rapalek, 15 mepsów ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turbo Napisano 31 Sierpnia 2007 Share Napisano 31 Sierpnia 2007 ładnie to bedzie jak coś na to wyciągnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 31 Sierpnia 2007 Share Napisano 31 Sierpnia 2007 Zakupiłem 24 szt. stalek przymierzam sie do konkretnych połowów zębatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 31 Sierpnia 2007 Share Napisano 31 Sierpnia 2007 Ja ciąg dalszy zakupów 2 rurki łamane, 2 koszyki 25g, konopie 250g i 1 podpórka Sygnalizatorów jeszcze niet ale za mą cierpliwość będą w super cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turbo Napisano 31 Sierpnia 2007 Share Napisano 31 Sierpnia 2007 konopie 250g U madi to bedzie impreza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 31 Sierpnia 2007 Share Napisano 31 Sierpnia 2007 U madi to bedzie impreza Kurde dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 31 Sierpnia 2007 Share Napisano 31 Sierpnia 2007 a ja dzisiaj "kupiłem" ściągniecie SimLocka z mojej nowiusiej Nokii 6288 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isandel Napisano 31 Sierpnia 2007 Share Napisano 31 Sierpnia 2007 Zakupy internetowe ruszyły pełną parą, przygotowania do "wrześniowych nocek" nad Wisłą rozpoczęte. Na pierwszy ogień poszło 5 gum i woblerów na szczupaki i sandacze. Jest też nowa plecionka Team Dragon Techno. Póki co nowe zestawy na feederka muszą poczekać,bo się spłukałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cops Napisano 1 Września 2007 Share Napisano 1 Września 2007 a u mnie oprócz zanęty karpiowej to zakupy pełną parą dla pociechy : łóżeczko , wózek trójkołowy bardzo wygodny do prowadzenia po nierównościach ( niech się uczy od małego łowić ryby a co ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turbo Napisano 1 Września 2007 Share Napisano 1 Września 2007 łóżeczko , wózek trójkołowy bardzo wygodny do prowadzenia po nierównościach ( niech się uczy od małego łowić ryby a co ) Hehe ja też przerabiałem to jakiś czas temu ... łóżeczko poskładać to jest cieżki temat a wózek też kupiłem trójkołowy najdroższy jaki był driver czy jakoś tak problem taki że wózek za półtorej kafla sypie sie koło odpada itd. nastepnym razem zdecyduję sie na tradycyjny cops co bedziesz miał syna czy córę ? powodzenia przy porodzie ja spaliłem 2 paczki fajek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cops Napisano 1 Września 2007 Share Napisano 1 Września 2007 córa już nawet upatrzyłem dla niej wędkę ale to dopiero jak podrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turbo Napisano 1 Września 2007 Share Napisano 1 Września 2007 hehe no to gratulacje ja już nie mogę sie doczekać jak bede zabierał mojego małego na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 2 Września 2007 Share Napisano 2 Września 2007 A ja kupiłem wczoraj w Kauflandzie 3 kg makaronu kolanek i w wyprzedaży ponton z wiosłami Jak wyprze moje 100 kilo to będzie do wywozu zanęty, jak nie to Agatka będzie miała basenik w lecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 3 Września 2007 Share Napisano 3 Września 2007 Przed jutrzejszą zasiadką kupiłem zanętę na karasia i lina, pinke, białe robaki, igłę do kulek. Jeżeli nie wypadnie nic nieprzewidzianego, popróbujemy jutro DS z przyponem włosowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polucek Napisano 3 Września 2007 Share Napisano 3 Września 2007 Witam! Ja kupilem dzisiaj okularki jaxon ak-okx12am. Jeszcze nie bylem z nimi nad woda,zobaczymy jak sie spisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camel77 Napisano 5 Września 2007 Share Napisano 5 Września 2007 Dwa woblery, stalowe przyponki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 5 Września 2007 Share Napisano 5 Września 2007 No w końcu 2 sygnalizatory brań Videotronic Nova wersja B (sygnalizacja świetlna i dźwiękowa, regulacja głośności, możliwość podłączenia do centralki) i jak miałam obiecane: w bardzo atrakcyjnej cenie Poza tym z przyzwyczajenia 2 rurki łamane, 2 koszyczki 25g iiiiii Murzynek 2x 50g i jak to zwykle u mnie bywa Pan się pyta dla kanarka ja nie na ryby Choroba tu wszyscy chyba wędkują na kupne zanęty Po drodze do domu jeszcze baterie do buczków: 2 x Panasonic Special Power 9V, w efekcie buczki pięknie buczą, raz ciszej raz głośniej, jak mi się tylko spodoba Standardowo jak to już od dwóch miesięcy zahaczyłam jeszcze o aptekę, ale to już inna bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camel77 Napisano 7 Września 2007 Share Napisano 7 Września 2007 Dwie bombki ale nie wybuchowe heeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 10 Września 2007 Share Napisano 10 Września 2007 Kolejna porcja zanęty, dipy i nowe sito. Pojutrze jak nic się nie zmieni na rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektrochemik Napisano 11 Września 2007 Share Napisano 11 Września 2007 2 paczki kolorowych robaczków Zaneta Dragon Lin-Karaś 2.5 kg (chciałem leszczową albo uniwersalną, ale nie było) Dzisiaj ruszam na starorzecze Warty i jedna wedka na splawik, a druga DS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 11 Września 2007 Share Napisano 11 Września 2007 Rozrząd do naszego Forda, cylinder, uszczelki...... Samochód gra i buczy, w niedzielę jedziemy na rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 11 Września 2007 Share Napisano 11 Września 2007 Rozrząd do naszego Forda, cylinder, uszczelki...... uuuuuuuuuuuuuu, musiało boleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 11 Września 2007 Share Napisano 11 Września 2007 Rozrząd do naszego Forda, cylinder, uszczelki...... uuuuuuuuuuuuuu, musiało boleć Noooo nawet po znajomości. Ale jak to mówią wyjazd na ryby bezcenne, za wszystko inne... Choroba znowu grubsze zakupy muszą poczekać To ten minus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 11 Września 2007 Share Napisano 11 Września 2007 Rozrząd do naszego Forda, cylinder, uszczelki...... Samochód gra i buczy Jak Ci sie to udalo kupic (ten cylinder),chyba ze to....motocykl .Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 12 Września 2007 Share Napisano 12 Września 2007 Jak Ci sie to udalo kupic (ten cylinder),chyba ze to....motocykl E nie Pisałam na szybko ja tylko dostałam info na gg. Dokładniej chodziło o zawory, coś tam nie grało, uszczelka pod głowicę i coś tam jeszcze. Ja się tylko cieszę, że tłoki całe i zdrowe - było duże prawdopodobieństwo, że pożegnamy się z silnikiem. Na szczęście jest cały i zdrowy, jedynie po przejściach Myślę, że tą dobrą wiadomością możemy kontynuować temat "Co nowego kupiliście..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi