ruhh Napisano 7 Sierpnia 2012 Share Napisano 7 Sierpnia 2012 życzę udanej zabawy nad słoną wodą ! w weekend ojciec szykuje się na zasiadkę na piątek/sob/niedziele, może i ja się skuszę chociaż na chwilę i podjadę jak czas pozwoli. Frodok szczupak czy szczupaczek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodok Napisano 7 Sierpnia 2012 Share Napisano 7 Sierpnia 2012 takie 50+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 11 Sierpnia 2012 Share Napisano 11 Sierpnia 2012 na nocce 2x węgorzyki takie po 40 cm, kilka leszzczykow i krąpi, leszczyki około 40 cm. Wszystko wróciło do wody C&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarom81 Napisano 11 Sierpnia 2012 Share Napisano 11 Sierpnia 2012 dzisiaj tez bylem na nocce kilka leszczykow somsiad obok mnie zlapal sandacza taki 60+ i ponoc ktos w nocy suma potargal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodok Napisano 20 Sierpnia 2012 Share Napisano 20 Sierpnia 2012 Co tam słychac na świerklancu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 20 Sierpnia 2012 Share Napisano 20 Sierpnia 2012 chetnie bym sie wybral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano 21 Sierpnia 2012 Share Napisano 21 Sierpnia 2012 Dzisiaj mały rekonesans z łódki. Padło trochę leszczy, płoci i krąpi. Na pierwsze brania trzeba było poczekać sporo czasu. Drapieżnika też łowią ale na forum się o tym nie pisze. Pisze się tylko, gdy ryba nie bierze. W domu ryby się nie wysiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodok Napisano 21 Sierpnia 2012 Share Napisano 21 Sierpnia 2012 spoko dzieki za info pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timur Napisano 24 Sierpnia 2012 Share Napisano 24 Sierpnia 2012 czy może ktoś napisać gdzie najlepiej ustawić się z łodzi na Kozłowej w dzień. Jedna wędka na trupka, druga na spławik. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 24 Sierpnia 2012 Share Napisano 24 Sierpnia 2012 jedzie ktos na kozlowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perwer Napisano 25 Sierpnia 2012 Share Napisano 25 Sierpnia 2012 czy jedzie ktoś z was na Kozłową ? Jak tam brania ? Co z rybą na Świerklańcu ? DUPY sami ruszcie i napiszcie jak tam jest , a nie wieczne klekotanie jak baba ,a od siebie gówno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riss69 Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 Witam, mam pytanie do osób łowiących na tym zbiorniku. Czy jest sens spinningowania z brzegu, jeżeli tak to które miejsca możecie polecić? Pytam gdyż większość postów w tym temacie dotyczy spinnigowania z łódki. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perwer Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 Z brzegu cięzko -raz że jest masa korzeni,dwa musiał byś daleko rzucać .Możesz w woderach wyjść do pasa -liczę że masz więcej niż 1,60 -bo wtedy najlepiej do cycek-i jakaś tam szansa jest oczywiście.Jednak ,na brzegu zawsze jest sporo wędkarzy i szybciej Cie któryś utopi jak będziesz im zestawy ściągał ,nim złapiesz szczupaka ,lub sandacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodok Napisano 27 Sierpnia 2012 Share Napisano 27 Sierpnia 2012 3 dni zasiadki 2 szczupaki 39 leszczy 15- 40 cm Zanęta Leszcz - 3 kg Biszkopt żółty - 400 g Coco-belge - 200 g Copra-melasse - 200 g *Melasa - 200 g Aromat Leszcz Sekret - 250 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timur Napisano 27 Sierpnia 2012 Share Napisano 27 Sierpnia 2012 Gratulacje. W którym miejscu łowiłeś i jakie te szczupaki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodok Napisano 27 Sierpnia 2012 Share Napisano 27 Sierpnia 2012 51 i 56 łowiłem na 1 stanowisku od tamy od strony wymysłowa zaraz przy bojach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timur Napisano 28 Sierpnia 2012 Share Napisano 28 Sierpnia 2012 Z łodzi we dwoje, 3 leszczyki i płotka. Porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano 29 Sierpnia 2012 Share Napisano 29 Sierpnia 2012 timur, w którym miejscu łowiłeś? Bo ja też dziś słabo, około 4 kilo krąpi i płoci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timur Napisano 30 Sierpnia 2012 Share Napisano 30 Sierpnia 2012 ze strony północno-wschodniej(od Os).Dzisiaj plaża Wymysłów, jedna płotka, jeden leszczyk i jeden leszcz 40 cm, jakaś większa ryba odpięła się mi 10 metrów od brzegu. Ogólnie lipa, z nocki schodzili we 3- 2 brania, obok nas mieli wyniesione na sandacza 3 gości po dwie wędki i jak schodziłem o 18 to nawet pyknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano 31 Sierpnia 2012 Share Napisano 31 Sierpnia 2012 Ja łowiłem bardziej na północ na płytkiej wodzie. Ci którzy popłynęli za drapieżnikiem byli zadowoleni, każdy coś przywiózł. Niestety nie złowiłem żadnego leszcza, trzeba szukać go na głębszej wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 9 Września 2012 Share Napisano 9 Września 2012 Nocka na łodzi po miesięcznej przerwie i kolejne 2 sandacze zaliczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 11 Września 2012 Share Napisano 11 Września 2012 dzieje się coś od bunkrów ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
volfi Napisano 11 Września 2012 Share Napisano 11 Września 2012 ja niymcy szczylajom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodok Napisano 12 Września 2012 Share Napisano 12 Września 2012 haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 12 Września 2012 Share Napisano 12 Września 2012 Pośmialiśmy się, a teraz na serio jak to wszystko tam wygląda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi