piotr chorzów Napisano 1 Października 2013 Share Napisano 1 Października 2013 A łowisko o 11 było otwarte ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarom81 Napisano 2 Października 2013 Share Napisano 2 Października 2013 No własnie panowie mnie poinformowali że sa zawody i ze zbiornik jest zamkniety a ja w najlepsze wedki w wodzie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xym82 Napisano 28 Października 2013 Share Napisano 28 Października 2013 Witam,był ktoś ostatnio?Ja byłem w niedziele ze spiningiem i nic,jako że nie mam zbytnio doświadczenia w spiningu to wiele tłumaczy...Z tego co wiem to padło ok.8 szczupaków i sandaczy,info od gościa z rybaczówki,ale pewnie o wszystkim nie wiedział.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał.N. Napisano 28 Października 2013 Share Napisano 28 Października 2013 Gadałem dziś z kolegą co tam jeździ ale co do niedzieli to powiedział że od strony lasu nikomu nic nie wpadło nawet brania nie było totalna cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xym82 Napisano 28 Października 2013 Share Napisano 28 Października 2013 Od strony lasu przede mną było kilka łódek i 2 razy słychać było(nie widziałem dokładnie,bo za daleko),trzepotanie,pluski holowanej ryby,przypuszczam że szczupaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xym82 Napisano 28 Października 2013 Share Napisano 28 Października 2013 Michał.N. Łowisz gdzieś w okolicach Zabrza? Np. farskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał.N. Napisano 28 Października 2013 Share Napisano 28 Października 2013 Na farskim nie byłem ale czasem bywam na bocianim , mikulczycach , czechowicach koło gliwic to zależy gdzie mi się chce jechać a teraz w środę może na kanał jankowice się wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom79 Napisano 7 Listopada 2013 Share Napisano 7 Listopada 2013 witam serdecznie jest jeszcze szansa na biała rybę od wymysłowa dawno tendy nie jechale więc nie wiem czy siedzą jeszcze proszę o odpowieć jak ktoś coś wie 11stego chcę pojechać a tak na prawdę to nie wiem poradzcie coś dobrzy ludzie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xym82 Napisano 7 Listopada 2013 Share Napisano 7 Listopada 2013 witam serdecznie jest jeszcze szansa na biała rybę od wymysłowa dawno tendy nie jechale więc nie wiem czy siedzą jeszcze proszę o odpowieć jak ktoś coś wie 11stego chcę pojechać a tak na prawdę to nie wiem poradzcie coś dobrzy ludzie pozdrawiam Byłem w sobotę,to siedzieli od Wymysłowa w stronę zapory i dużo ludzi było też mijając rybaczówkę idąc od parkingu , dużo łodzi też w tym miejscu było,więc chyba coś łowili,nie wiem co tam się działo dokładnie,bo goniłem za szczupakiem. W każdym bądź razie dużo grunciarzy widziałem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom79 Napisano 7 Listopada 2013 Share Napisano 7 Listopada 2013 dzieki za info dodałes mi otuchy jade w poniedziałek posiedzieć od rana może od4tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xym82 Napisano 9 Listopada 2013 Share Napisano 9 Listopada 2013 Wie ktoś,czy rybaczówka w święta jest czynna ? Chodzi o poniedziałek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom79 Napisano 10 Listopada 2013 Share Napisano 10 Listopada 2013 zadzwoń już ci piszę nr do stanicy695-746-645 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom79 Napisano 31 Marca 2014 Share Napisano 31 Marca 2014 witam dzis w pracy mi mówili spacerowicze ze na wale nie można było przez wekend przejść tylu wędkujących było a tu nikt się nie chwali ca połapał wiecie cos na ten temat pozdrawiam tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warrior1982 Napisano 25 Kwietnia 2014 Share Napisano 25 Kwietnia 2014 ogólnie dramat jest w regionie , od trzech tygodnii nic nie bierze , na przeczycach nawet ''tyrpnięcia'' , całą noc przesiedziałem i nic sie nie działo i podobnie jest na okolicznych jeziorach , nic nie bierze , nie wiem co się dzieje ...., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom79 Napisano 28 Maja 2014 Share Napisano 28 Maja 2014 byłem wczoraj od wymysłowa totalna klapa ani jednego brania nawet leszczyka co to sie dzieje masakra nie wiem gdzie podjechac żeby mieć kontakt z rybą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 18 Sierpnia 2014 Share Napisano 18 Sierpnia 2014 Byłem na Świerklańcu wczoraj ryba nie brała lecz leszcze masowo tańczą na powierzchni wody z tasiemcem. Coś w stylu Przeczyc kilka lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom79 Napisano 3 Października 2014 Share Napisano 3 Października 2014 koledzy bierze ten leszcz czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xym82 Napisano 18 Października 2014 Share Napisano 18 Października 2014 Byłem na Świerklańcu wczoraj ryba nie brała lecz leszcze masowo tańczą na powierzchni wody z tasiemcem. Coś w stylu Przeczyc kilka lat temu.I tańczą do dziś...hehe . widziałem dużo spławikowców na łodziach,ale nie wiem czy coś połowili... A konkretnie wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi82 Napisano 21 Marca 2015 Share Napisano 21 Marca 2015 Jak sytuacja na wodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom79 Napisano 3 Czerwca 2015 Share Napisano 3 Czerwca 2015 Witam panowie i panie jak tam z braniami chcę w sobotę pojechać na noc co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano 3 Czerwca 2015 Share Napisano 3 Czerwca 2015 Trzy dni temu byłem na spacerku, zahaczyłem o rybaczówkę, ponoć dobrze połapali ale mówią że z każdym dniem będzie gorzej musisz się spieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom79 Napisano 5 Czerwca 2015 Share Napisano 5 Czerwca 2015 wielkie dzięki za info śpieszę się ale co zrobić jak robota nie pozwala.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel737 Napisano 6 Czerwca 2015 Share Napisano 6 Czerwca 2015 W dniu wczorajszym ładnie leszcz brał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom79 Napisano 8 Czerwca 2015 Share Napisano 8 Czerwca 2015 Dzięki za ifo a gdzie siedziałeś jeśli to nie tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel737 Napisano 9 Czerwca 2015 Share Napisano 9 Czerwca 2015 dokładnej miejscówki ci nie powiem bo sam tam byłem pierwszy raz, na plaży od strony Wymysłowa. A co do leszcza to dziwna sprawa co się nagle zmieniło bo brania skończyły się około 16 i to nie tylko u mnie i u kumpla ale też u innych wędkarzy. Nie wiem co się dzieje ale ryba w tym roku strasznie dziwnie bierze. Nie wiem czy to przez to że zima kolejny rok jest strasznie późno i ogólnie słabe te zimy są i ryba głupieje, czy o co chodzi ale z tego co obserwuje i analizuje to co kolejny rok, później ogólne lepsze łowienie się zaczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi