jarom81 Napisano 10 Kwietnia 2016 Share Napisano 10 Kwietnia 2016 Witam wszystkich.Nikt jeszcze nie łowił na Świerklańcu w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slaniel Napisano 16 Września 2017 Share Napisano 16 Września 2017 Witam Czy był ktoś może na Świerklańcu ostatnio ? Jak tam z sandaczami ryszylo się coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert siemianowice Napisano 28 Lutego 2018 Share Napisano 28 Lutego 2018 witam.widze ze dawno tam nie byliscie....byłem jesienią co do łudek to syf.. w poruwnaniu naprzykład do dzieckowic..a wedkarze to to głuwnie miesiarze nie obrażajac wszystkich...stare dziadki zasiedzialy zarosla i połapali pare szupłych a potem opowiadali jak je przyządza no i jedno co mnie wkurzyło to pare z tych rybek w reklamówce wyniesiona...pewnie bez wymiaru...no ale ...smacznego...nikt nie sprawdza itd...ogólnie to lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert siemianowice Napisano 28 Lutego 2018 Share Napisano 28 Lutego 2018 sandacz to juz tylko wspomnienie.... na swierklancu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert siemianowice Napisano 28 Lutego 2018 Share Napisano 28 Lutego 2018 przeczyce juz tez nie to co kiedys ciagle chory leszcz woda opada i sie podnosi ....ryby zostały pożarte przez kormorany..niemożliwe zeby to zarybic..tym bardziej ze duza ilosc klusoli miejscowych nikt tam tego nie kontroluje.bedac kilka razy dzwoniłem i dupa wygrali kłusole,i jeszcze po ryju dostałem bo z kartą łapałem.....brawoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi