Adam_Max Napisano 16 Sierpnia 2007 Share Napisano 16 Sierpnia 2007 andi64 mam jeszcze takie małe pytanko do Ciebie jak daleko rzucać na tym łowisku, mam na myśli karpie w miejscu które opisałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 od środy planuję zasiadkę na ww. zbiorniku myślę że posiedzę do niedzieli jak ktoś jest chętny i nie ma za daleko to zapraszam kto chętny info na PW mogę robić nawet za przewodnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam_Max Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 andi64, Ja na noc niestety nie będę mógł pojechać ponieważ nie dostanę urlopu w pracy, jednak jeżeli można chętnie dotrzymam towarzystwa któregoś wieczoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 jednak jeżeli można chętnie dotrzymam towarzystwa któregoś wieczoru. nie ma sprawy na priwa podam Ci nr.tel. żebyśmy się nie musieli szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość VooDoo Napisano 5 Listopada 2007 Share Napisano 5 Listopada 2007 elo odswiezam temat bo mam pytanie , daleko od brzegu trzeba szukac karpi ? jak posieje kilka kg kukurydzy tez moge liczyc na jakis dobry efekt ? Prawda ze tam jakies mendy kradną sprzęty wedkarskie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 5 Listopada 2007 Share Napisano 5 Listopada 2007 możesz na 30m. a możesz i na 400m. Prawda ze tam jakies mendy kradną sprzęty wedkarskie ? z tego co z mojej wiedzy wynika to pierwszy raz w tym roku miało takie zdarzenie, ale słyszałem że na innych zbiornikach także takie sytuacje miały miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lololip Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 odswieze temat Ja mam zamiar jutro jechac na dzierzno zobaczymy czy cos złapie jutro wszystko napisze co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lololip Napisano 5 Maja 2008 Share Napisano 5 Maja 2008 dzisiaj byłem na dzierznie ale nic nie złapałem goscie siedzieli cały tydzien i tez bez efektów za zimne noce ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lololip Napisano 5 Maja 2008 Share Napisano 5 Maja 2008 kto sie wybiera na dzierzno moge sie zabrac z nim soorki ze tak na sempa pisze ale niemam samochodu zawsze jezdze tam pociagiem pare minut od dzierzna jest stacja i zawsze na wysokosci stacji tam łowie jak ktos bedzie jechał to napiszecie nie mój email lololip@o2.pl bo ja niewiem w gdzie łowic nieznam tych terenów Pozdrawiam lololip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 5 Maja 2008 Share Napisano 5 Maja 2008 Niestety jest to zbiornik któremu trzeba więcej czasu poświęcić, z marszu sie nie da, chyba że w lipcu lub sierpniu, wtedy można liczyć na jakieś wyniki, póki co trzeba czekać aż woda opadnie, byłem tam w ubiegły czwartek poziom wody jakieś 2-3m. wyższy niż normalnie w lato, ale myślę że do końca maja będzie w miarę normalnie i odsłonią plażę dla wędkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrevv Napisano 15 Lipca 2008 Share Napisano 15 Lipca 2008 WItam! Ja najcześciej na tym zbiorniku poławiam właśnie w okolicach "flyjorzy" byłem tam ostatnio jakieś 4 tygodnie temu stan wody był jeszcze wysoki. Wiecie jak tam teraz z wodą? Aha wyniki połowu (była to nocka) 4 leszcze od 45-56cm i mnóstwo małych karasi. P.s. Zapomniałem dodać na paprocha wieczorem świetnie biorą okonie. Jeśli się nie zatnie czasami bywa tak że podczas jednego rzutu są 3 brania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarom81 Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 witam wszystkich a ja bylem u andi64 i widzialem 7 kg karpia!Naprawde ladna sztuka a mysle ze zlapali jeszcze wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voivod Napisano 24 Września 2008 Share Napisano 24 Września 2008 Hołek z karpiem (21 kg. 96 cm) złowionym na zbiorniku Dzierżno Duże 20.09.2008. Karp po sesji wrócił do domu. Łowca karpia nie wyszedł dobrze na zdieciu, dlatego jest Hołek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 24 Września 2008 Share Napisano 24 Września 2008 Łowca karpia nie wyszedł dobrze na zdieciu, dlatego jest Hołek. A kto był łowcą Ryba przepiękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 24 Września 2008 Share Napisano 24 Września 2008 A kto był łowcą łowcą był Daniel, złapał go na Wieśkową wędke ponieważ Wieśiu spał po wisienkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 24 Września 2008 Share Napisano 24 Września 2008 łowcą był Daniel, złapał go na Wieśkową wędke ponieważ Wieśiu spał po wisienkach W takim razie gratulacje dla Daniela i Wieśkowej wędki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 a trzeba było ruszyć dupę i moknąć z Wami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom79 Napisano 19 Grudnia 2008 Share Napisano 19 Grudnia 2008 witam wszystkich po długiej nieobecności był ktos ostatnio na tym zbiorniku dzieje sie coś czy nie bierze nic prosze o odpowiedzi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarom81 Napisano 17 Kwietnia 2009 Share Napisano 17 Kwietnia 2009 Witam czy był już ktoś na Rzeczycach i czy coś tam już skubie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 Siedziałem dwie nocki na rozlewiskach od czwartku i zero ryba się spławia ale nie żeruje trzeba poczekać aż się wytrze może wtedy dostanie ochotę do skubania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarom81 Napisano 19 Kwietnia 2009 Share Napisano 19 Kwietnia 2009 andi64 jak Ty nic nie złapałeś to faktycznie nie narazie nie ma sensu tam jechać.Pozdrawiam.A pozatym mam do końca maja ryby z głowy bo mam ręke w gipsie i to jest największy ból. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarom81 Napisano 16 Maja 2009 Share Napisano 16 Maja 2009 witam dziś byłem na rzeczycach i bardzo mi sie podobało ponieważ widziałem"kupę" brań i dotego trochę rybek typu karaś tu nadmienie że byłem na zatokach,ana jeziorze widziałem jak dwóch młodych chłopaków wyciągneło 3lub 4 ładne karpie.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom79 Napisano 2 Lipca 2009 Share Napisano 2 Lipca 2009 witam dzieje się coś na rzeczycach mam zamiar podjechać w wekend tylko zastanawiam sie gdzie podjechać od plaży czy strony kanału podpowiedzcie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olafx99 Napisano 4 Lipca 2009 Share Napisano 4 Lipca 2009 Hey:) Bierze cos ostatnio na Rzeczycach? Jeszcze tam nielowilem a do zbiornika mam ok 6 km:D Które miejsce polecacie? Bede lowił z gruntu..(moze jakis karpik:D) i jeszcze jedno jakie ryby z drapiueznikow sa na tym zbiorniku? Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi82 Napisano 26 Marca 2010 Share Napisano 26 Marca 2010 był ktoś już w tym roku na dzierżnie? jaki stan wody? i jak z braniami oczywiście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi