krisis Napisano 9 Maja 2007 Share Napisano 9 Maja 2007 Czy był ktoś w tym roku w Kostkowicach-Dzibicach i na Poraju i z jakimi efektami ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonek Napisano 21 Sierpnia 2011 Share Napisano 21 Sierpnia 2011 To ja trochę odświeżę temat. Wybieram się tam pod namiot i przy okazji bym pomoczył kija. Jak sprawa stoi z rybkami? I jeszcze jedno ważne pytanie. Gdzie można wykupić składkę, bo nie mam opłaconej Częstochowy w tym roku. Czy można łowić tam z łódki i czy wolno wywozić zanęnty,przynęnty? Chodzi oczywiście o Dzibice-Kostkowice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkelllll Napisano 23 Sierpnia 2011 Share Napisano 23 Sierpnia 2011 Proponuje jechac gdzies indziej, poraj to wielka porazka, bylem tam od 19 do 15 sierpnia i na 6 wedek zlapalismy 6 leszczy. W rozmowie z innymi dokladnie to samo. A Dzibice to juz w ogole porazka, nic sie tam nie dzieje. Chyba, ze sie cos ruszylo Na obu akwenach mozesz lowic z srodkow plywajacych i na obu jest zakaz wywozenia przynety/zanety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonek Napisano 23 Sierpnia 2011 Share Napisano 23 Sierpnia 2011 Dzieki. A gdzie można wykupić licencje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkelllll Napisano 24 Sierpnia 2011 Share Napisano 24 Sierpnia 2011 skladke mozesz oplacic w kazdym kole bez znaczenia gdzie to zrobisz, wazne aby oplata byla na czestochowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonek Napisano 24 Sierpnia 2011 Share Napisano 24 Sierpnia 2011 w każdym kole. ok ale co dzień jest koło otwarte żeby można myło ją kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkelllll Napisano 25 Sierpnia 2011 Share Napisano 25 Sierpnia 2011 a Ty masz w ogole karte wedkarska skoro nie wiesz jak oplacic skladke na czestochowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonek Napisano 25 Sierpnia 2011 Share Napisano 25 Sierpnia 2011 mam. tylko składkę opłacić się da raz w tygodniu w kole. Ale czy da się w każdy dzień kupić jednodniową składkę to nie wiem bo nigdy nie kupowałem. I tylko tyle się chcę dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkelllll Napisano 25 Sierpnia 2011 Share Napisano 25 Sierpnia 2011 Ale nie ma czegos takiego jak skladka jednodniowa, placisz na rok i tyle, inaczej sie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 25 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2011 można zrobić sobie opłatę na okręg Częstochowski na jeden dzień jak i na trzy dni, wszystko masz na stronie PZW okręg Częstochowa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonek Napisano 25 Sierpnia 2011 Share Napisano 25 Sierpnia 2011 Ok dzięki krisis, bo widze że kolega majkelllll albo się nie zna albo mnie nie rozumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 25 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2011 tu masz link do składek http://www.pzw.org.pl/19/wiadomosci/38900/63/skladki_czlonkowskie_okregowe_na_ochrone_i_zagospodarowanie_wod_ jeden dzień 12 zeta 3 dni 25, można opłacić na poczcie, wiem bo w ostatni wekend kolegi brat z wawy przyjechał i opłacał trzydniówkę .... ... na Dzibicach-Kostkowicach w ostatni wekend chłopka 21 lat się utopił, przynajmniej taka jest przyjęta wersja bo go do dzisiaj nie znaleziono pomimo helikoptera z kamerą termowizyjną i kilkoma płetwonurkami którzy przeczesali dno .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonek Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 Ok wielkie dzięki. O to mi chodziło. Składki wiedziałem ale że na poczcie można kupić to spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 28 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2011 na poczcie nie kupujesz tylko opłacasz, z poczty bierzesz druk wpłat, wpisujesz w niego konto okręgu Częstochowy w tytule wpisujesz termin połowów i opłacasz na poczcie .... topielca na Dzibicach jakiś wędkarz wyłowił .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 16 Października 2011 Autor Share Napisano 16 Października 2011 wczoraj na Dzibicach, na 4 wędki jeden mały szczupaczek, około 40 cm ... szału nie ma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi