Skocz do zawartości
tokarex pontony

Czy ktoś był w tym roku w Kostkowicach-Dzibicach i na Poraju

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 years later...
przynęty na klenia   Dragon
Napisano

To ja trochę odświeżę temat. Wybieram się tam pod namiot i przy okazji bym pomoczył kija. Jak sprawa stoi z rybkami? I jeszcze jedno ważne pytanie. Gdzie można wykupić składkę, bo nie mam opłaconej Częstochowy w tym roku. Czy można łowić tam z łódki i czy wolno wywozić zanęnty,przynęnty?

Chodzi oczywiście o Dzibice-Kostkowice.

Napisano

Proponuje jechac gdzies indziej, poraj to wielka porazka, bylem tam od 19 do 15 sierpnia i na 6 wedek zlapalismy 6 leszczy. W rozmowie z innymi dokladnie to samo. A Dzibice to juz w ogole porazka, nic sie tam nie dzieje. Chyba, ze sie cos ruszylo :) Na obu akwenach mozesz lowic z srodkow plywajacych i na obu jest zakaz wywozenia przynety/zanety.

Napisano

mam. tylko składkę opłacić się da raz w tygodniu w kole. Ale czy da się w każdy dzień kupić jednodniową składkę to nie wiem bo nigdy nie kupowałem. I tylko tyle się chcę dowiedzieć :!:

Napisano

można zrobić sobie opłatę na okręg Częstochowski na jeden dzień jak i na trzy dni, wszystko masz na stronie PZW okręg Częstochowa ...

Napisano

tu masz link do składek http://www.pzw.org.pl/19/wiadomosci/38900/63/skladki_czlonkowskie_okregowe_na_ochrone_i_zagospodarowanie_wod_ jeden dzień 12 zeta 3 dni 25, można opłacić na poczcie, wiem bo w ostatni wekend kolegi brat z wawy przyjechał i opłacał trzydniówkę ....

... na Dzibicach-Kostkowicach w ostatni wekend chłopka 21 lat się utopił, przynajmniej taka jest przyjęta wersja bo go do dzisiaj nie znaleziono pomimo helikoptera z kamerą termowizyjną i kilkoma płetwonurkami którzy przeczesali dno ....

Napisano

na poczcie nie kupujesz tylko opłacasz, z poczty bierzesz druk wpłat, wpisujesz w niego konto okręgu Częstochowy w tytule wpisujesz termin połowów i opłacasz na poczcie ....

topielca na Dzibicach jakiś wędkarz wyłowił ....

• 1 month later...