Skocz do zawartości
tokarex pontony

wedki z allegro... co o tym sadzicie ?

matix80

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Paco, pewnie masz racje ale wolał bym się upewnić w katalogach Okumy a tam wędzisk nie widziałem :sad: chętnie bym takowe zobaczył.

Napisano
Paco, pewnie masz racje ale wolał bym się upewnić w katalogach Okumy a tam wędzisk nie widziałem :sad: chętnie bym takowe zobaczył.

Pewnie mam :roll: zobacz na linka

http://www.okumafishingteam.com/nav1.html

ale powiem ci ze wole miec to w rece niz kupowac przez allegro czy ebay.

przyznaje ze czesc sprzetu kupilemprzez allegro i ebay ale wczesniej ogladalem je w sklepie.. i mialem w rekach :)

Napisano

Paco, ha fakt :idea: Dzięki.

Z tym że tak przeglądałem może trochę pobieżnie i żadnego wędziska z logo Okuma nie widziałem :wink:

Jeszcze raz dzięki. :grin:

Napisano
Paco, ha fakt :idea: Dzięki.

Z tym że tak przeglądałem może trochę pobieżnie i żadnego wędziska z logo Okuma nie widziałem :wink:

Jeszcze raz dzi ęki. :grin:

ja sie spotkalem tutaj z wedziskami okuma.

no i jeszcze z kilkoma o ktorych nie mialem pojecia. znajdziesz je w innym poscie.

Przymiarki robie do jednej wedeczki na lososie ale najpierw musze ja obadac w sklepie a pozniej zamowic przez net.

przez net wychodzi prawie 2000nok taniej

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.