MagnuM Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 Obcował ktoś z takim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 Obcował ktoś z takim? Dołożyć i brać wersję "C" Nie do zajechania- nie chcę żadnych innych sygnalizatorów już od X lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagnuM Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 Hmm.. dzięki Tomek. Cena tego sygnalizatora oscyluje w granicach 50 zł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 Na dole tej samej strony, prawie 45zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagnuM Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 Ale nie wystawiony na aukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kogut705 Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 otoz sprawa wyglada tak kupilem sygnalizatory cormoran carp s3000 maja wejscie na centralke podepne pod nie swingery iluminated? beda swiecic czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 podepne pod nie swingery iluminated? beda swiecic czy nie?NIe ,musisz mieć osobne wejście na swingery,ja tak przynajmniej obstawiam ,bo nie znam tego "typa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kogut705 Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 kurde jeszcze za nie niezaplacilem niewiem co teraz zrobic jeden swinger 60pln nie chce sie wkopac.... opis taki: Wtyczka micro jack pasuje standartowo do wszystkich typów sygnalizatorów elektronicznych wejscie jest napisane ze pod centrale niewiem tez jak wyglada lezy w domu a ja lowie szczupaki w finlandii a kupuje przez internet raz na 4 mies zabierajac ze soba heh.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 otoz sprawa wyglada tak kupilem sygnalizatory cormoran carp s3000 maja wejscie na centralke podepne pod nie swingery iluminated? beda swiecic czy nie? Obecnie większość nowych modeli nawet prostych sygnalizatorów posiadagniazdo(a) 2,5 mm na których to pojawia się napięcie podczas (ruchu rolki) sygnalizacji. A co ty sobie tam podepniesz, swinger iluminated, centralkę do radio powiadomienia, czy też dodatkową zwykłą żaróweczkę to już Twoja sprawa kurde jeszcze za nie niezaplacilem niewiem co teraz zrobic jeden swinger 60pln nie chce sie wkopac..Niepotrzebnie się martwisz skoro piszę że ma "Podłączenie do centrali" to znaczy że ma przynajmniej jedno gniazdo 2,5 mm w które właśnie podepniesz sobie ten nowy swinger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 jeden swinger 60pln jeśli to te z allegro to w Videotronicach świecą, Hołek ma takie od chyba 2 miechów i już w nich sprężynka rdzewieje od naciągu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 Mam Cormoran Pro Carp 2000 czyli jeszcze słabsze i allegrówki illuminated świecą aż miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 20 Lipca 2008 Share Napisano 20 Lipca 2008 Witam Może ktoś posiada taki sygnalizator i powie mi jak sprawują się w nim baterie. Bo coś mi się wydaje że moje sygnałki bardzo szybko rozładowują mi baterie. Zaczynam się domyślać że robią to wtedy gdy są wyłączone. Bo skoro wczoraj działał a dzisiaj nie można go włączyć bo bateria jest na zero to coś nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DareczeK Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 Mam pytanko. Ile pociągnie na jednej baterii Pro carp s-2000 ? pi razy drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 Ostatnio baterie wymieniałem w maju zeszłego sezonu, przy mojej czestotliwości urzywania ( z 10 razy w miesiącu) myśle, że pociągną jeszcze troche. Baterie Energizer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 5 Sierpnia 2008 Share Napisano 5 Sierpnia 2008 czy korzystał ktoś z sygnalizatorów doczepianych do wędki Dragona np. http://allegro.pl/item402913616_dragon_sygnalizator_bran_52_45_500.html ? czy mają w miare głośny dzwięk, są czujne na brania i czy są bezużyteczne gdy wieje wiatr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 5 Sierpnia 2008 Share Napisano 5 Sierpnia 2008 czy korzystał ktoś z sygnalizatorów doczepianych do wędki Dragona np. badziewie odradzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 5 Sierpnia 2008 Share Napisano 5 Sierpnia 2008 A co w nim jest badziewnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 5 Sierpnia 2008 Share Napisano 5 Sierpnia 2008 wszystko mam takie dwa pokryj mi koszty wysyłki to poślę ci je za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atam23 Napisano 5 Sierpnia 2008 Share Napisano 5 Sierpnia 2008 Zakupiłem kiedyś ten sygnalizator, o ile to można nazwać sygnalizatorem Jest co prawda dość głośny, ale jego konstrukcja jest "przedwojenna" Kiedy przekręcisz kółkiem o kawałek on sie włącza i ciągle piszczy dopóki nie przekręcisz dalej, więc mi przy łowieniu na wietrze sie baaaardzo słabo sprawdził ponieważ trzeba było go co chwilkę poprawiać. Ogólnie badziewie i jak andi64, szczerze odradzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1979 Napisano 9 Sierpnia 2008 Share Napisano 9 Sierpnia 2008 ja mam juz około 8 lat videotronica standard i jeszcze nigdy nic złego mnie z jego strony nie spotkało tylko ma drugą batarie i przeżył dwa utopienia oraz wypadł z jadącego motoru na asfalt..jakiś niezniszczalny chyba:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 19 Sierpnia 2008 Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Wlaśnie stoję przed zmianą. Mam małe wątpliwości Videotronic Koneser czy Fox Micron M ? Nie będę dzielił się swoimi spostrzeżeniami, chciałbym poznać Wasze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 19 Sierpnia 2008 Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Videotronic Koneser czy Fox Micron M ?Z tych dwóch to na pewno VideotronicXRC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voivod Napisano 19 Sierpnia 2008 Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Gofer nie żałuj kasy i kupuj XRC, bedziesz je miał do końca przygody z wędką i o jeden dzień dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 20 Sierpnia 2008 Share Napisano 20 Sierpnia 2008 Tak patrze na te ceny... Moja skarbonka zaawansowanej anoreksji dostanie. Przemyślę to jeszcze, może faktycznie lepiej trochę poczekać a potem nie kupować dwa razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 20 Sierpnia 2008 Share Napisano 20 Sierpnia 2008 Witam. Gofer jak zakupisz taki sprzęt to karpiochy same będą się pchały na hak na kajakowym ewentualnie spróbujemy podrywać laski na twój nowy sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi