robcio Napisano 5 Lutego 2013 Share Napisano 5 Lutego 2013 Za tamą tyle ludu, że nie ma jak wędki wcisnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeffo Napisano 5 Lutego 2013 Share Napisano 5 Lutego 2013 Za tamą tyle ludu, że nie ma jak wędki wcisnąć... Kiedy byłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor69 Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 Co słychać na Nerkach (stare główki na granicy okregów)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 Za tamą tyle ludu, że nie ma jak wędki wcisnąć... Kiedy byłeś? kumpel był w niedzielę, może w środku tygodnia można się gdzieś wcisnąć , ja raczej nie spróbuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeffo Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 trzeba spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 Wędkowanie w takich warunkach, w takim towarzystwie trudno nazwać wędkowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeffo Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 a co zrobisz jak nie ma gdzie jechać;/? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raymus Napisano 7 Lutego 2013 Share Napisano 7 Lutego 2013 zdzislavo, jak wiesz gdzie jest koryto to między rezerwatem a zaporą (200 metrów od progu) możesz zapolować jak będzie już wolno na szczupaka, bolenia, sandacza, niezłe garbusy. Jeszcze się trafiają większe sztuki ale ja osobiście na ten rok darowałem sobie łódkę za dużo sieci na Jeziorsku pseudorybaków-kłusowników z Pęczniewa. Od jakiego progu? Możesz napisać gdzie to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CarIvan Napisano 7 Lutego 2013 Share Napisano 7 Lutego 2013 Od jakiego progu? Możesz napisać gdzie to jest. 200 metrów od progu zapory ma się rozumieć. Myślałem że każdy wie co to próg jeśli jest zapora wodna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelul Napisano 8 Lutego 2013 Share Napisano 8 Lutego 2013 Hehe, moja noga w te miejsce nie stanie raczej już nigdy - byłem, widziałem i się pożegnałem ( wtedy nawet tłoku nie było). No i jak panowie ? płoteczka bierze ? Wcisnąć się podobno nie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CarIvan Napisano 9 Lutego 2013 Share Napisano 9 Lutego 2013 kelul, a dlaczego tam już nie pojedziesz?, ja tam za płotką nie jeżdżę tylko z spiningiem jak podchodzą drapieżniki po zaporę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 9 Lutego 2013 Share Napisano 9 Lutego 2013 A co wy na to, do zobaczenia nad wodą Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeffo Napisano 9 Lutego 2013 Share Napisano 9 Lutego 2013 masakra;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrycja Napisano 9 Lutego 2013 Share Napisano 9 Lutego 2013 Jaki jest obecny ( realny ) stan wody oraz jak uciag ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CarIvan Napisano 9 Lutego 2013 Share Napisano 9 Lutego 2013 edmund, PZW Sieradz powinien wodę oddać z powrotem do RZGW Poznań i przestać ją zarybiać z kasy Okręgu PZW Sieradz bo takim zarybianiem dokarmiają kormorany, resztę wybije RZGW Poznań spuszczając wodę a nas wędkarzy maja gdzieś, płacić i siedzieć cicho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 11 Lutego 2013 Share Napisano 11 Lutego 2013 Ja często jestem za tamą na Warcie ,łowisko strasznie zaniedbane nie ma tam gospodarza na tyle ludzi co tam przyjeżdza ,powinien być strażnik 24na dobę,. Do zobaczenia nad wodą Edmund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeffo Napisano 20 Lutego 2013 Share Napisano 20 Lutego 2013 \Co słychać teraz za tamą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeffo Napisano 27 Lutego 2013 Share Napisano 27 Lutego 2013 nikt nie łowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek rożniata Napisano 14 Kwietnia 2013 Share Napisano 14 Kwietnia 2013 w Kozubowie prom miał trudność z dopłynięciem do brzegu - woda bardzo wysoka i wartka , zero kontaktu z rybą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 24 Kwietnia 2013 Share Napisano 24 Kwietnia 2013 https://plus.google.com/photos/111995889326375761134/albums/5868217633667353825?authkey=CLa26e7-pauA-AE Warta za tamą wtorek ,rybki nie powalają około 30płotek nie płoci. Do zobaczenia nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelul Napisano 28 Kwietnia 2013 Share Napisano 28 Kwietnia 2013 http://www.pzw.org.pl/2450/wiadomosci/76511/60/uwaga_zakaz_wedkowania_na_terenie_rezerwatu_na_zbiorniku_jeziors To dla tych co jeszcze nie wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Święty Napisano 28 Kwietnia 2013 Share Napisano 28 Kwietnia 2013 Był już ktoś na warcie we włyniu?? boleń, szczupak chodzi? duża woda?? kalosze czy wodery? ja 6 maja jadę porzucać zobaczymy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor69 Napisano 28 Kwietnia 2013 Share Napisano 28 Kwietnia 2013 Na razie odpuść, sporo zalane bez śpiochów nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek rożniata Napisano 28 Kwietnia 2013 Share Napisano 28 Kwietnia 2013 dziś Warta w uniejowie , woda nadal wysoka , jako przyłów 2 ukleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeffo Napisano 15 Maja 2013 Share Napisano 15 Maja 2013 co słychać za tamą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi