edmund Napisano 26 Lutego 2010 Share Napisano 26 Lutego 2010 http://foto.onet.pl/52p1p,op0tkzsostks,u.html?V=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACooL Napisano 26 Lutego 2010 Share Napisano 26 Lutego 2010 FIGOS - o sieci nie slyszalem, ale malo prawdopodobne chyba... slyszalem za to gorsza plotke, ze ryby byly trzepane pradem Niestety moze to byc prawdopodobne, bo gdzie mogly tak nagle zniknac ? Duze i srednie mogly splynac gdzies, ale drobnica zawsze plywala w okolicach brzegu.... EDMUND - fajne fotki i szkoda ze rybek nie polowiles. Widze, ze wode zaczeli puszczac przez tame, wiec pewnie poziom rzeki sie podnosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Figos Napisano 26 Lutego 2010 Share Napisano 26 Lutego 2010 slyszalem za to gorsza plotke, ze ryby byly trzepane pradem Prądem w rzece? Pewnie w cieple dni by dalo rade ,ale w zime to jak by je wyciągali oszołomione ryby??Wiem że kłusole to pajace i maja głupie pomysły. Niestety moze to byc prawdopodobne, bo gdzie mogly tak nagle zniknac ? W takie temp to sie pochowały w dołkach tp.Teraz jest przejzysta woda i ryba szybko sie nie nabierze .Mam nadzieje że szybko zrobi się ciepło i ryba będzie mniej ostrozna bo juz nie moge wysiedziec w domu .Pierwszy wyjazd będzie w poszukiwaniu kleni i jazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACooL Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 Byl ktos moze ostatnio za tama ?? Rybki sie pokoazaly w Warcie przypadkiem ? W week bede prawdopodobnie w Uniejowie i jak uda mi sie przemycic wedke do auta. to w niedziele moze robaka pomocze chwilke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar_81 Napisano 2 Marca 2010 Share Napisano 2 Marca 2010 Witam! Byłem w sobotę ale tylko godzinkę bo nic nie brało:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obar7531 Napisano 5 Marca 2010 Share Napisano 5 Marca 2010 byłem dziś na Warcie za tamą: ani ryb, ani ludzi. duży poziom wody, główki pozalewane.potem pojechałem na port do Pęczniewa - tak samo, tylko wody trochę mniej. w porcie lód puścił i można było łowić, ale nie chciały współpracować.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACooL Napisano 5 Marca 2010 Share Napisano 5 Marca 2010 ehhh widocznie trzeba jeszcze troszke poczekac .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACooL Napisano 12 Marca 2010 Share Napisano 12 Marca 2010 Byl ktos moze w okolicy i przypadkowo rybki jakies widzial ? Czy dalej pustynia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar_81 Napisano 12 Marca 2010 Share Napisano 12 Marca 2010 Byłem dzisiaj z federkiem troszkę dalej za główkami i niestety bez efektów ale jadąc zatrzymałem się na główkach i kilka osób wyciągało płotki tylko takie w przedziale 10-15cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACooL Napisano 13 Marca 2010 Share Napisano 13 Marca 2010 No prosze czyli po malutku zaczynaja wspolpracowac Moze w week. ktos bedzie i sie pochwali na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 13 Marca 2010 Share Napisano 13 Marca 2010 A dziś za oknem kicha i jak tu jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek26 Napisano 15 Marca 2010 Share Napisano 15 Marca 2010 Witam wszystkich tak jak w temacie gdzie w tych okolicach najlepiej się wybrać na suma z gruntu(chodzi mi o rzekę samo jeziorsko odpada), może ktoś z forumowiczów coś wie gdzie można spróbować(ewentualnie jakieś inne propozycje z naszego województwa inna rzeczka moze jakaś zaporówka itp) z góry dzieki za odpowiedzi pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZIK Napisano 16 Marca 2010 Share Napisano 16 Marca 2010 jak ktos bedzie na warcie ponizej jeziorska to niech napisze cz cos bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor69 Napisano 17 Marca 2010 Share Napisano 17 Marca 2010 Z wczoraj wieści - mała płotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZIK Napisano 18 Marca 2010 Share Napisano 18 Marca 2010 czy ktos byl na rybach jak widawka wpada do warty czy cos tam moze bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boger88 Napisano 20 Marca 2010 Share Napisano 20 Marca 2010 Witam. Dużo ludzi nad rzeką, da się spokojnie połowić? w zeszłym roku ładnie brały jazie ,a jak w tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1 Napisano 20 Marca 2010 Share Napisano 20 Marca 2010 Nie masz po co jechać, nie ma ryby obecnie, nawet nie widać by ktoś miejscowy siedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor69 Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 Z piątku na sobotę nocka 3 miętusiki, 2 jaziki dzień 1 okonek - punktowo bierze mała płotka - ludzi ok. 50 osób. Pozdrawiam całą BRAĆ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar_81 Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 Jakie duże te miętusiki i na co złapane jeśli można wiedzieć? Ja w sobotę z federkiem i jedna płotoczka ok 20cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor69 Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 2x25 + 1x34 na rosówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardo Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 Hej witam jak tam poziom wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzislavo Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 czy ktos byl na rybach jak widawka wpada do warty czy cos tam moze bierze Ja lowilem w poblizu miejsca gdzie Widawka wpada do Warty ale po przeciwnej stronie rzeki i bez wiekszych rezultatow ale bylem dopiero kilka razy.Kiedys w tym miejscu tzn Tyczyn byla tama spietrzajaca wode i bylo kilka ciekawych miejsc niestety teraz nie zostalo za duzo z tamy i rzeka sie zmienila na tym odcinku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZIK Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 dzieki kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 23 Marca 2010 Share Napisano 23 Marca 2010 czy ktos byl na rybach jak widawka wpada do warty czy cos tam moze bierze Byłem tam raz- jakoś na wiosnę dwa lata temu. Wzdłuż lewego brzegu Widawki tuż przed połączeniem z Wartą ciągnie się dosyć głęboki rów i tam właśnie wyjąłem kilka jazi i płotek na przystawkę. Kumpel w ubiegłym roku złowił tam suma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek26 Napisano 23 Marca 2010 Share Napisano 23 Marca 2010 a może ktoś jeszcze jakieś miejsca na suma poleci na warcie w okolicy sieradza w górę jak i w dół rzeki z góry dzięki za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi