daniel zarzecki Napisano 26 Czerwca 2007 Share Napisano 26 Czerwca 2007 Nad tym obciążeniem bym się zastanowił. Według mnie te przynęty najlepiej pracują i wykorzystują swoją atrakcyjność w bardzo powolnym opadzie. Kolebią się wtedy na boki i nieżle wabią ryby. Można też spróbować łowiąc w podobny sposób jak jerkami. Odchodzi na boki niezbyt daleko, ale można jej nadać taki ruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid_ Napisano 1 Sierpnia 2007 Share Napisano 1 Sierpnia 2007 @artech masz pro-logic'a za pół stówy. Nie żal Ci tego do wody wrzucać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 1 Sierpnia 2007 Share Napisano 1 Sierpnia 2007 masz pro-logic'a za pół stówy. Nie żal Ci tego do wody wrzucać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid_ Napisano 1 Sierpnia 2007 Share Napisano 1 Sierpnia 2007 Śmiej się. Savage Gear 4play kosztuje niecałe 60zł. Trochę ból jak się urwie w 2 rzucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 1 Sierpnia 2007 Share Napisano 1 Sierpnia 2007 Savage Gear 4play kosztuje niecałe 60zł. niecałe 50 PLN dostałem w prezencie i narazie rzucałem nim tylko z łódki w dość bezpiecznych miejscach na plecionce 20 lb - był bezpieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 1 Sierpnia 2007 Share Napisano 1 Sierpnia 2007 Czy wyście powariowali koledzy Kupować przynęty za kupę kasy i rzucać nimi tak żeby nie urwać. Świat zwariował Jak nie macie co z kasą robić to służę moim numerem konta na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 1 Sierpnia 2007 Share Napisano 1 Sierpnia 2007 Jak nie macie co z kasą robić to służę moim numerem konta na priva możecie również wesprzeć początkującą artystkę co własnie rozpoczyna swoją edukację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid_ Napisano 1 Sierpnia 2007 Share Napisano 1 Sierpnia 2007 http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=2828&prevloaded=1&&start=0 Wątek o prologic (na końcu ryby). Fajna przynęta. Muszę się zaopatrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 1 Sierpnia 2007 Share Napisano 1 Sierpnia 2007 wow niezły ten wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid_ Napisano 1 Sierpnia 2007 Share Napisano 1 Sierpnia 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=lN5QuVRRraU druga część filmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 1 Sierpnia 2007 Share Napisano 1 Sierpnia 2007 Kupować przynęty za kupę kasy i rzucać nimi tak żeby nie urwać. Świat zwariował Tomek to prezent i ma być przeznaczony na Szwecję a narazie tylko sprawdzałem jak będą latały te 52 gramy z mojej wędki a przy okazji przynęta okazała się nawet skuteczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid_ Napisano 1 Sierpnia 2007 Share Napisano 1 Sierpnia 2007 jaki kij? Z mojego TRC66MF i tak raczej nie poleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 1 Sierpnia 2007 Share Napisano 1 Sierpnia 2007 jaki kij? pierwszą testowałem trociówkę Dragona Mystery do 70 g ale trochę długawa jest (3m) a następnie starego Ron Thomson 2,7m, cw 15 - 40g i okazało się że mocno zaniżone ma cw, te 52 g nie robiły na nim żadnego wrażenia, na oko stawiam że jego cw kończy się gdieś na 65 - 70 g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid_ Napisano 2 Sierpnia 2007 Share Napisano 2 Sierpnia 2007 Do takiego łowienia wolałbym coś krótkiego i to pod multik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 2 Sierpnia 2007 Share Napisano 2 Sierpnia 2007 Do takiego łowienia wolałbym coś krótkiego i to pod multik Też bym wolał ale w tym roku już za dużo kasy wydałem na sprzęcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 3 Sierpnia 2007 Share Napisano 3 Sierpnia 2007 artech, widzę ze przechowujesz obrotówki w portfelach i w pudełku muchowym. Powiedz mi jak Ci sie to sprawdza bo ja mam w pudełkach plastikowych i zawsze mam straszny bałagan. Co byś radził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 9 Sierpnia 2007 Share Napisano 9 Sierpnia 2007 artech, widzę ze przechowujesz obrotówki w portfelach i w pudełku muchowym. W portfelu owszem ale pudelka muchowego nie mam. Sżdzę że chodzi Tobie o pierwsze zdjęcie, a jest to przerobiony przeze mnie..... taki "zestaw notesowy" z którego wyrwałem "wnętrzności" i wkleiłem po kawałku pianki pod panele na każdą ze stron a przedzieliłem to sztywną fgolią z teczki na dokumenty. Sprawdza sie znakomicie obrotówki się nie czepiają ze sobą i łatwo wyciągnąć tą którą potrzebujesz. Portfel to też przydatne urządzonko, niestety wytrzymuje najwyżej 2 sezony, gąbka w środku nie daje rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszAdamski Napisano 14 Września 2007 Share Napisano 14 Września 2007 no tOO moze i ja sie pochwale swoimi pudeleczkami nie wszytkie ale kilk pokaze nie za wiele ale zawsze cos ... ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szotornik Napisano 14 Września 2007 Share Napisano 14 Września 2007 MariuszAdamski Powiedz mi poco ci tyle samych gum sory bez urazy, ale to wygląda jak z wędkarskiego poco ci Np 10 takich samych i żadna nieuzbrojona, co nie łowisz na nie wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 14 Września 2007 Share Napisano 14 Września 2007 Powiedz mi poco ci tyle samych gum uwierz że często się przydają i żadna nieuzbrojona, co nie łowisz na nie wcale a skąd ma wiedzieć jaki ciężar główki będzie akurat odpowiedni, a uzbrajanie i rozbrajanie gum szybko je niszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 15 Września 2007 Share Napisano 15 Września 2007 Powiedz mi poco ci tyle samych gum sory bez urazy, ale to wygląda jak z wędkarskiego poco ci Np 10 takich samych i żadna nieuzbrojona, co nie łowisz na nie wcale Dobre kolory gum kupuję opakowaniami tzn po 20 szt i uwierz nie wystarczy mi to na długo A gum to chyba nikt nie uzbraja wczesniej. Artech chyba wyjaśnił skąd ma wiedzieć jaki ciężar główki będzie akurat odpowiedni, a uzbrajanie i rozbrajanie gum szybko je niszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szotornik Napisano 15 Września 2007 Share Napisano 15 Września 2007 Oki dzięki za wyjaśnienie i mam nadzieje ze cie nie uraziłem mam takie pytanie dużo taniej ci wychodzi jak kupujesz po 20 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszAdamski Napisano 15 Września 2007 Share Napisano 15 Września 2007 nie uraziles tez kupuje wszytko w paczkach bo wychodzi duzo taniej a paczke 25 sztuk mam na dluzszy okres a po co mam kupowac po 3 takie same zerwe wszytskie 3 bo bedzie miejsce kamieniste i akurat tam bedzie stac ten dajmy na to okon i zerwe i bede musial od nowa eksperymentowac nad kolorem jaki zalozyc zeby trafic w jego oko :] no tak moglem ci jescze zrobic zdjecie z hakami ciezarkami na troka itp ale tu jest napisane pudelko z waszymi przynetami a nie czym je uzbrajam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesławek Napisano 16 Września 2007 Share Napisano 16 Września 2007 To są moje pudełka z przynętami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 16 Września 2007 Share Napisano 16 Września 2007 moje pudełka z przynętami No ładny arsenał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi