Skocz do zawartości
Dragon

Shimano Alivio

cops

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano
a ja jestem ciekawy opinii o wędce

Shimano Alivio BX 12 TC 2,75 LBS DL3 :mrgreen:

Cos mi sie wydaje ze bedziemy oboje sledzic wspolnie nasze watki :)

Swoja droga ... takie prezenty Ci zona robi ... zastanawiame sie czy zony czy tescia gratulować :twisted::lol: ale chyba i żony i teścia :)

Napisano

teść niestety nie żyje :neutral: nie było mi dane go poznać ale zona ma smykałkę do wędkowania :wink: trochę sie zeszło zanim namówiłem ją na zakup nowej wędki ale ma się dar przekonywania :mrgreen:

Napisano
ale zona ma smykałkę do wędkowania :wink:

Pozostaje mi jedynie pogratulować wyboru... żony oczywiście :wink::mrgreen:

Napisano

ja mam shimano alivio z serii BX, tylko że 3lbs, póki co nie narzekam :grin:

jak dla mnie ma troszeczkę za cieńką rękojeść, ale jakoś się już do niej przyzwyczajiłem :grin:

Napisano

dzisiaj byłem na rybach i z karpiem 2.5 kg nie było żadnych problemów , także wędeczka zdała pierwszy egzamin zobaczymy jak trafię na cięższy okaz :mrgreen: a karasi tak ok 0.5 kg wogóle nie było czuć na wędce

• 6 months later...
Napisano

czesc panowie posiadam wedke shimano alivio 3.60dl 3lbs jak narazie jestes zadowolony cholowalem nie jedna rybe i naprawde duza wedzisko naprawde wytrzymala i dobrze pracuje przy cholu pozdrawiam i zycze duzych sukcesow

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.