jeux Napisano 14 Lutego 2007 Napisano 14 Lutego 2007 Mam prośbe czy ktoś to trzymał w ręku i może coś powiedzieć a drugi kijek to SHIMANO Catana BX 3,00 L, 3-15 g
Gość Holik Napisano 3 Lipca 2007 Napisano 3 Lipca 2007 Proszę o recenzje i uwagi na temat tej wędki. Kupiłem ją i leżała mi doskonale jak żadna inna wędka w łapie. Lecz w pierwszych minutach używania złamała się szczytówka. Nie z mojej winy. Nie wiem czy trafiłem na felerny model czy ona taka już jest. Oddałem do reklamacji. Zobaczymy czy się uda i dostane nową. to na tyle.
ememiks Napisano 4 Lipca 2007 Napisano 4 Lipca 2007 My z kumplem co do firmy York mam takie podejscie jak inni do jaxona a za sprawa taka ze kumpel kilka lat temu kupil teleskopa 4m york i 1 zamach splawikiem i razem z zestawem polecialy 2 gorne sklady;) Oczywiscie kij zareklamowal lecz niestety nie uznali z powodu nie kompletnej wedki Poprostu do tej pory zrywamy boki ale technologia idzie do przodu itp i moze york robi wspanialy sprzet ale ja juz niegdy nie zakupie nic z tej firmy.
jmk81 Napisano 4 Lipca 2007 Napisano 4 Lipca 2007 Brat miał karpiówkę Yorka. Strzeliła przy pierwszym wyrzucie, kumpel ma Feedera Yorka - kij leszczynowy jest o niebo lepszy...
artech Napisano 4 Lipca 2007 Napisano 4 Lipca 2007 Yorka postawiłbym chyba niżej niż Jaxona jeżeli chodzi o wędki natomiast kołowrotki York ma lepsze niż Jaxon (według mojej opinii).
PAweł1995 Napisano 5 Lipca 2007 Napisano 5 Lipca 2007 kolega ma spining yorka dziala bez zarzutu zlapal na ten spining sandacza około 50 cm i jesze na stawach hodowlanyuch metoda spławikową jesiotra 2,3 kg wiec chyba z yorkami jest nie najgorzej
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.