Skocz do zawartości
tokarex pontony

pomysł na zawody

chojnak166666

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...
przynęty na klenia   Dragon
Gość wobler129
Napisano

chojnak166666 ciężka sprawa. Dużo roboty... bo od ręki tego nie zrobisz że robimy zawody i przyjeżdżają ludzie i łowicie. Trzeba to gdzieś załatwić ustalić itd. :wink: Kiedyś znajomy mi mówił o tym :cool:

• 5 weeks later...
Napisano

Witam rwsdobre. Ja wiem gdzie jest dobre kujawskie bo jestem z radziejowa. Widzisz problem polega na tym ze pozwolenia na to wasze jeziorko trzeba wykupic osobno. Nikt pewnie z haczykowcow takiego pozwolenia nie ma. Co innego PZW. Tu pewnie wieksza czesc osob melduje sie legitymacja PZW.

Napisano

Ale znajac zycie zorganizowac sie tego nie uda. Osob z kuj-pom jest na forum niewiele.

Z czystej ciekawosci spytam jak sytuacja na waszym jeziorze wyglada. Czesto jezdze na bachorze i widuje tam zawsze mase samochodow od strony angamy. To jest az tak atrakcyjne lowisko? :> Jak wyglada tam sytuacja z drapieznikiem?

pzdr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.