PAweł1995 Napisano 7 Lipca 2007 Napisano 7 Lipca 2007 siema ! łowi ktos na tych łowiskach ja dosyć często oto krotki opis łowiska: 4 stawy 1 hodowlany bardzo malo ok. 30 x30 m 2 jak sie tam złowi rybe trzeba juz ja kupic nie duzo wieksze od pierwszego. 2 jest polaczony z trzecim razem maja około 100 x 50m jestiotrow i karpi jest bardzo duzu amorow zdecydowana mniejszosc linow w h.. karas i okon biora jak glupie co chwilke sztuki po 10 dag szczupakow jest bardoz malo nie widzialem zeby ktos zlapal klen nieby tam jest ale nie wiem ile w tym jest prawdy a jesli nawet jest to bardzo mala ilosc i to chyba wszystko o tych stawach wstep koszutuje 10 zl ale dzieci za darmo kg karpia 10 zl kg jesiotra 30 zl kg karasia 6 zl a innych ryb to juz nei pamietam Cytuj
rafaZST Napisano 25 Marca 2012 Napisano 25 Marca 2012 wczorj byłem tam z kolegą i w 2h złapalismy 6 karpi koło 3kg+ Cytuj
snoek3 Napisano 27 Marca 2012 Napisano 27 Marca 2012 rafaZST, ale juz wolno łowić ... czy wszedłes tak na odczepnego ? był własciciel? czy ciec ? Cytuj
czester78 Napisano 27 Marca 2012 Napisano 27 Marca 2012 czy nadal trzeba kupic kazda zlowiona rybe. mozesz rzucic jakies foty jak tam jest? Cytuj
rafaZST Napisano 27 Marca 2012 Napisano 27 Marca 2012 fot nie rzuce bo to był spontan, yb nie musisz kupowac ale za wejscie 15zł musisz zajechac i mozesz łowic na dwie wedki. jak dla mnie to te stwy to porazka i byłem tam dwa razy w tym roku - pierwszy i ostatni Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi