Gość Anonymous Napisano 29 Czerwca 2005 Napisano 29 Czerwca 2005 jadę w niedzielę na karpie i niewiem jaką zanę wybrać, albo zrobić swoją zanętę??? Jeśli znacie jakieś sprawdzone zanęty lub jakieś przepisy na dobre zanęty. napiszcie mi otym.
Gość bogdan39 Napisano 30 Czerwca 2005 Napisano 30 Czerwca 2005 jeżeli chodzi o ryby to systematyka czyli necenie tym samym przez jakis długi okres. rybke przyzwyczajamy noi siup haczyk sie wyprostował. to muj szwagier poszedł na moje miejsce noi ryba wyprostowała haCZYK
Gość bogdan39 Napisano 28 Listopada 2005 Napisano 28 Listopada 2005 albo ryba duza albo chaczyk do dupy
Kaban Napisano 26 Grudnia 2005 Napisano 26 Grudnia 2005 Ja to se lubie pójść na płoteczki... A co do zanęty to radził bym ci SENSAS'a, lub Traper'a bo to jedne z lepszych firm od zanęt.
Kaban Napisano 26 Grudnia 2005 Napisano 26 Grudnia 2005 Haśśśś... Ale Bogdan wstawiłeś śmieszne obrazki... Uśmiałem się.
poncjusz Napisano 20 Stycznia 2006 Napisano 20 Stycznia 2006 najtańsza zanęta na płoć albo leszcza i dodaj kakao neskłik tylko nie dużo tak ze 2 łyżki ono do waszystkiego jest dopre no i dodaj jeszcze cukru waniliowego torebeczkę na ok. 0,3kg zanęty idealne na karpie jeżeli woda w łowisku jest ciemna to dodaj ziemi z kretówek połamania kija:D:D:D
franek111 Napisano 26 Marca 2006 Napisano 26 Marca 2006 A co do zanęty to radził bym ci SENSAS'a jakby mnie było stać na wydanie 20 zł na 1 kg zanęty to moje łowienie wyglądałoby zupełnie inaczej
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.