Skocz do zawartości
Dragon

kilka spostrzezeń

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

jestem tu od niedawna zarejestrowany, chociaż wcześniej czytywałem z nadzieją, że interesujący mnie temat wypłynie. Moje spostrzeżenia:

1/ bardzo irytujące ( zresztą typowe dla całego netu) są dywagacje typu: to już było, szukaj w archiwum, google itp., a na końcu łaskawie link do meritum. Nie byłoby przyjemniej: link i życzę powodzenia? Po co to łajanie? Jeśli jakiś użytkownik będzie ewidentnie upierdliwy - dajcie mu bana i po krzyku.

2/ jako nowy zamieściłem w drugim czy trzecim liście post nie w tej grupie tematycznej i co?

Ostrzeżenie dla zachęty!!! Natychmiast! (szkoda, że za styl i ortografię nie ma ostrzeżeń). Moim pierwszym odruchem była chęć skasowania konta, ale... pożyjemy, zobaczymy. A przyjemniej byłoby: przenieś się z tym tematem na taką a taką grupę

3/ Zadawanie pytań nie powinno być uwarunkowane uprzednią rejestracją, odpowiedzi - tak. Odpadną przypadkowi uczestnicy, a na forum będą ci, co mają ochotę , a co ważniejsze - wiedzę i umieją się nią w sposób sympatyczny podzielić.

4/ Profile: w nich i tak podadzą to, co chcą (zwłaszcza przypadkowi uczestnicy).

5/ Na koniec przysmaczenie: na forum jest kilku stałych bywalców, których z przyjemnością się czyta, tak trzymać

przynęty na klenia   Dragon

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.