tomek1 Napisano 26 Lipca 2007 Napisano 26 Lipca 2007 Mam nadzieje, że jeszcze TOMEK1 odpowie na moje wczorajsze pytania. No na plaży ok, ale wyobrażasz sobie łowić pośród opalających i kąpiących się ludzi na plaży? Trzeba szukać ustronnych miejsc a nie wrzucać ciężarka ludziom na głowę. Poza tym łowi się wieczorem, więc już mało ludzi się kąpie. haczyk 8-10 Haczyk 2-6, dendrobena nr 4.Tylko te zezwolenie na jeden dzień (łowienie z 2-3 godzinki) i kupować... Na to pytanie to już sobie musisz sam odpowiedzieć Cytuj
_barti_ Napisano 26 Lipca 2007 Autor Napisano 26 Lipca 2007 Niestety wyjazd przełożyliśmy na środe z powody pogody, także relacja w późniejszym czasie.. Cytuj
Gość Holik Napisano 14 Lipca 2008 Napisano 14 Lipca 2008 Przykleję posta tu . Mianowicie w piątek wyjeżdżam nad morze na 2 tygi do Jarosławca który znajduje się niedaleko Ustki. Moje pytania : 1) Czy licencję można wykupić tylko w kapitanacie czy też w jakimś sklepie wędkarskim ? 2) Czy ktoś mógł by mi odszukać stronkę kapitanatu dotyczącą opłat na jakie terytorium obowiązują itp. bo szukam i jestem albo ślepy albo tego niema w internecie 3)Czy ktoś mógł by mi powiedzieć gdzie jest ten kapitanat Wielkie dzięki za odp Cytuj
jeux Napisano 14 Lipca 2008 Napisano 14 Lipca 2008 nawet jak w zumi wpiszesz kapitanat portu ustka pokaże nie róbmy się tak leniwi internet w domu i niemożna znaleśc prostych zapytań w necie Cytuj
kebes75 Napisano 25 Czerwca 2012 Napisano 25 Czerwca 2012 witam trochę odświeżymy wybieram się do Ustki na urlop. Czy łowił ktoś z mola na zachód od Ustki czy nie jest to teren wojskowy objekt zakazem wstępu? Na jaką rybę się nastawić w porcie czy gruntówka czy spławik? Jakich szyprów i kutry polecacie na połów dorsza w Ustce? z góry dzięki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi