tomek1 Napisano 26 Lipca 2007 Share Napisano 26 Lipca 2007 Mam nadzieje, że jeszcze TOMEK1 odpowie na moje wczorajsze pytania. No na plaży ok, ale wyobrażasz sobie łowić pośród opalających i kąpiących się ludzi na plaży? Trzeba szukać ustronnych miejsc a nie wrzucać ciężarka ludziom na głowę. Poza tym łowi się wieczorem, więc już mało ludzi się kąpie. haczyk 8-10 Haczyk 2-6, dendrobena nr 4.Tylko te zezwolenie na jeden dzień (łowienie z 2-3 godzinki) i kupować... Na to pytanie to już sobie musisz sam odpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_barti_ Napisano 26 Lipca 2007 Autor Share Napisano 26 Lipca 2007 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_barti_ Napisano 26 Lipca 2007 Autor Share Napisano 26 Lipca 2007 Niestety wyjazd przełożyliśmy na środe z powody pogody, także relacja w późniejszym czasie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 14 Lipca 2008 Share Napisano 14 Lipca 2008 Przykleję posta tu . Mianowicie w piątek wyjeżdżam nad morze na 2 tygi do Jarosławca który znajduje się niedaleko Ustki. Moje pytania : 1) Czy licencję można wykupić tylko w kapitanacie czy też w jakimś sklepie wędkarskim ? 2) Czy ktoś mógł by mi odszukać stronkę kapitanatu dotyczącą opłat na jakie terytorium obowiązują itp. bo szukam i jestem albo ślepy albo tego niema w internecie 3)Czy ktoś mógł by mi powiedzieć gdzie jest ten kapitanat Wielkie dzięki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 14 Lipca 2008 Share Napisano 14 Lipca 2008 nawet jak w zumi wpiszesz kapitanat portu ustka pokaże nie róbmy się tak leniwi internet w domu i niemożna znaleśc prostych zapytań w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kebes75 Napisano 25 Czerwca 2012 Share Napisano 25 Czerwca 2012 witam trochę odświeżymy wybieram się do Ustki na urlop. Czy łowił ktoś z mola na zachód od Ustki czy nie jest to teren wojskowy objekt zakazem wstępu? Na jaką rybę się nastawić w porcie czy gruntówka czy spławik? Jakich szyprów i kutry polecacie na połów dorsza w Ustce? z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi