maniek Napisano 24 Lipca 2007 Napisano 24 Lipca 2007 Kołowrotek karpiowy z wolnym biegiem – Magic Runner 2 Specyfikacja techniczna: - przekładnia ślimakowa - izolowane łożyska kulkowe ze stali szlachetnej 5+1 - rolka kabłąka z powłoką tytanową - wzmocniona oś - aluminiowa korbka z antypoślizgowym uchwytem Dodatkowy osprzęt w zestawie: dodatkowa szpula grafitowa Sprzęt posiadam od i jak często używam: posiadam pół roku, używam dwa – trzy dni w tygodniu Ryby, które nim łowię oraz dzięki niemu, moje największe sukcesy: kołowrotek przeznaczony do polowu karpi, amurów, sumów Podoba mi się w nim to, że... czyli + : - ładnie pracuje, nawet pod sporym obciążeniem - cena - ładny desing Nie podoba mi się w nim to, że... czyli - : brak Od momentu posiadania działa bez zarzutu: tak Sprzęt był dawany do naprawy: nie Gdybym teraz miał kupować inny sprzęt, wybrałbym inny model: nie Koszt sprzętu: ok. 400pln /ale nie wiem, czy nie podrożał dobry stosunek jakości do ceny Używam w komplecie z: - karpiówką lub wędziskiem morskim
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.