Petyr Napisano 15 Czerwca 2017 Share Napisano 15 Czerwca 2017 Wczoraj wyskoczyłem na godzinkę porzucać małymi wobkami. Liczyłem na jakiegoś klonka. Po kilku rzutach potężne branie i odjazd. Myślałem, ze może trafiłem jakaś uchowaną w Skawince dużą brzanę ale okazało się, ze to sum. 105 cm. Żyłka 0.16 więc 25 min walka trwała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
(K)Leniu Napisano 16 Czerwca 2017 Share Napisano 16 Czerwca 2017 W którym miejscu w Skawince takie potwory pływają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightwalker Napisano 17 Czerwca 2017 Share Napisano 17 Czerwca 2017 O 15.06.2017 o 09:06, Petyr napisał: Myślałem, ze może trafiłem jakaś uchowaną w Skawince dużą brzanę Nie ukrywam że liczę na spotkanie z tą panią jako że daje niesamowicie dużo emocji Gratuluję suma - musiał być niezły "fun" na takim zestawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petyr Napisano 19 Czerwca 2017 Share Napisano 19 Czerwca 2017 Chyba jeszcze coś brzan pływa w Skawince. Ja ostatnie dwie złapałem jakieś dwa lata temu ale małe, nieco ponad 40 cm. Od tego czasu rzadko jestem nad tą rzeką i w ogóle na rybach. Kiedyś miałem na żyłce 0,16 cm dużą brzanę właśnie na Skawincę. Udało mi się ją raz pod powierzchnie podciągnąć. Niestety tamtą walkę przegrałem, a to było ze 4 lata temu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartlom02 Napisano 13 Lipca 2017 Share Napisano 13 Lipca 2017 Witam! Ktoś się orientuje czy warto a jak tak to w jakich okolicach porzucać na Skawince spinem albo spławikiem? ewentualnie muchą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
(K)Leniu Napisano 15 Lipca 2017 Share Napisano 15 Lipca 2017 Muchą może być ciężko bo jest bardzo zarośnięta, poza tym wszystkim można od początku do ujścia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wędkarz1981 Napisano 21 Października 2017 Share Napisano 21 Października 2017 Witam jak tam sytuacja na skawince ? zamierzam się wybrać w najbliższym czasie i proszę o poradę gdzie można najlepiej pobrodzić w wodzie i połowić ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
(K)Leniu Napisano 23 Października 2017 Share Napisano 23 Października 2017 Teraz na Skawince proponuje od granicy Skawiny i Radziszowa do ujścia, wyżej główną rybą jest pstrąg i lepiej go teraz nie niepokoić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi