fr3lancer Napisano 16 Sierpnia 2007 Napisano 16 Sierpnia 2007 Witam! Od jakiegoś czasu planuje wybrać się na drapieżnika nad Narew, ale potrzeba mi czegoś na haczyk W sklepach wędkarskich sprzedają najczęściej karaski (kiełbie czy jakieś inne rybki nadające się na "żywca" mnie nie interesują ) nie przekraczające 8 cm ... Ja potrzebuję takich co najmniej 15 cm, więc jestem zmuszony sam na nie zapolować I teraz pytanie do Was... Czy znacie jakieś łowisko (gliniankę, jeziorko, staw, może rzeczka) w Warszawie lub okolicach, w którym bez większego problemu mógłbym owe karaski złapać? Będę bardzo wdzięczny za wszelką pomoc mi udzieloną. Pozdrawiam, fr3!
lord adam39 Napisano 16 Sierpnia 2007 Napisano 16 Sierpnia 2007 wczoraj widziałem jak łapali takie karaski w PArku skarszewskim (czy jak tam mu ) idz tam połów Myśle że nie będzie to twój ostatni post??
fr3lancer Napisano 16 Sierpnia 2007 Autor Napisano 16 Sierpnia 2007 Nie, czemu? Prawde mówiąc wolałbym jakąś miejscówkę w zachodniej części w-wy Ale wezme twoja propozycje pod uwage Widziałeś może na co łapali? edycja chodziło Ci o park Skaryszewski
lord adam39 Napisano 16 Sierpnia 2007 Napisano 16 Sierpnia 2007 Nzjlepiej na czerwonego bo na bałego łowiłem i nic a na czerwonego biorą karasie i liny
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.