sandacz Napisano 25 Sierpnia 2007 Napisano 25 Sierpnia 2007 Potrzebuje takiego kijka dla kuzyna, cena to kolo 100zl. Teraz mozecie zostac rozbawieni ale chce on go uzywac go na grunt. Hehe lowil tak od kiedy pamietam i bardzo to sobe chwali, popostu nie lubi a moze i nie umie lowic kijami powyzej 3.20, telekopow i DS w takiej sytuacji pozostal mu tylko spinning wtedy kupil model znizej polki i che go teraz wymienic. hEHE mzoe wydawac sie to smieszne ale taka wedja z obciazeniem 50 g wywalal zestaw na okolo 60 m, chcociaz najczesciej lowi na 3 dalej nie musi.Lowi popostu na koszyczek, a jako sygnalizatora uzywa zwyklej malpik.Kiedy dalem mu polowic na DS po pol godzinie grzecznie podziekowac i wziol swoj spinning efekty ma takie same a bardzo czesto lepsze, niz ja kiedy lowie DS chciaz mamy prawie takie same zestawy, lowimy w tym samym mijscy i stosujemy te same zanety i przynety.Czekam na propozycje
Turbo Napisano 28 Sierpnia 2007 Napisano 28 Sierpnia 2007 Potrzebuje takiego kijka dla kuzyna, cena to kolo 100zl. wtedy kupil model znizej polki i che go teraz wymienic Wtedy kupił model z niższej pólki a teraz z jakiej chce do 100zl , bo chyba nie z wyższej ? http://www.allegro.pl/item229712968_wedka_jaxon_adventure_feeder_3_3m_70g_najtaniej_.html prosze 47,90 zł , jeszcze zostanie na kołowrotek
sandacz Napisano 28 Sierpnia 2007 Autor Napisano 28 Sierpnia 2007 po pierwsze nie chce feedera, a po drugie zle sie wyslowilem kupil kij z polki ktorej nie mona nazwac niska hehe dal za niego chyba 4 dychy, jakis Yorka
artech Napisano 28 Sierpnia 2007 Napisano 28 Sierpnia 2007 Dragon Mystery Salmon cośtam 3m cw do 70 g - mam taki na trocie kosztuje coś koło 150-170 PLN
sandacz Napisano 28 Sierpnia 2007 Autor Napisano 28 Sierpnia 2007 i co dobrze ci sie sprawuje, jest w miere sztywny ?
artech Napisano 10 Września 2007 Napisano 10 Września 2007 i co dobrze ci sie sprawuje, jest w miere sztywny ? Przepraszam że tak późno się odzywam ale trochę mnie nie było. Ostatnio używałem go do trola w Szwecji. Spisywał się bardzo dobrze, nawet przy 15 cm Stormie i Pike'u 16 z Salmo mocno się nie wyginał. Jest dosyć sztywny.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.