Skocz do zawartości
Dragon

Spinning okolo 300cm do 70,80g

sandacz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Potrzebuje takiego kijka dla kuzyna, cena to kolo 100zl. Teraz mozecie zostac rozbawieni ale chce on go uzywac go na grunt. Hehe lowil tak od kiedy pamietam i bardzo to sobe chwali, popostu nie lubi a moze i nie umie lowic kijami powyzej 3.20, telekopow i DS w takiej sytuacji pozostal mu tylko spinning wtedy kupil model znizej polki i che go teraz wymienic. hEHE mzoe wydawac sie to smieszne ale taka wedja z obciazeniem 50 g wywalal zestaw na okolo 60 m, chcociaz najczesciej lowi na 3 dalej nie musi.Lowi popostu na koszyczek, a jako sygnalizatora uzywa zwyklej malpik.Kiedy dalem mu polowic na DS po pol godzinie grzecznie podziekowac i wziol swoj spinning efekty ma takie same a bardzo czesto lepsze, niz ja kiedy lowie DS chciaz mamy prawie takie same zestawy, lowimy w tym samym mijscy i stosujemy te same zanety i przynety.Czekam na propozycje

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

po pierwsze nie chce feedera, a po drugie zle sie wyslowilem kupil kij z polki ktorej nie mona nazwac niska :lol: hehe dal za niego chyba 4 dychy, jakis Yorka

• 2 weeks later...
Napisano
i co dobrze ci sie sprawuje, jest w miere sztywny ?
Przepraszam że tak późno się odzywam ale trochę mnie nie było. Ostatnio używałem go do trola w Szwecji. Spisywał się bardzo dobrze, nawet przy 15 cm Stormie i Pike'u 16 z Salmo mocno się nie wyginał. Jest dosyć sztywny.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.