keri Napisano 21 Sierpnia 2007 Share Napisano 21 Sierpnia 2007 Moze użytkownicy forum są zainteresowani naszywkami haczyk.pl to znalazłem coś takiego. Tomik zapewne w wolnej chwili sprawdzi czy da sie coś załatwić, oczywiście jak jest zainteresowanie? http://naszywki.com.pl/zadarmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 21 Sierpnia 2007 Share Napisano 21 Sierpnia 2007 Moze użytkownicy forum są zainteresowani naszywkami haczyk.pl to znalazłem coś takiego. Tomik zapewne w wolnej chwili sprawdzi czy da sie coś załatwić, oczywiście jak jest zainteresowanie? http://naszywki.com.pl/zadarmo wyślę zapytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 22 Sierpnia 2007 Share Napisano 22 Sierpnia 2007 Naszywki to kiepski pomysł. Kto i gdzie ma mi je potem naszywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 22 Sierpnia 2007 Share Napisano 22 Sierpnia 2007 Naszywki to kiepski pomysł. Kto i gdzie ma mi je potem naszywać? Na taśmie dwustronnej sobie naklej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 22 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2007 Naszywki to kiepski pomysł. Kto i gdzie ma mi je potem naszywać? Rozkładacie mnie na łopatki. Mam propozycję tylko dla Tomaszka : http://www.bellgra.com.pl/krawaty_logo.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 22 Sierpnia 2007 Share Napisano 22 Sierpnia 2007 Oooo no no no - to już lepiej. Ciepło, ciepło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 22 Sierpnia 2007 Share Napisano 22 Sierpnia 2007 Naszywki to kiepski pomysł. Kto i gdzie ma mi je potem naszywać? a gdzie się podoba: na koszulce, czapce, spodenkach czy gdzie indziej ci pasuje, a jak nie pasuje to:Na taśmie dwustronnej sobie naklej Rozkładacie mnie na łopatki.Mam propozycję tylko dla Tomaszka : http://www.bellgra.com.pl/krawaty_logo.php Oooo no no no - to już lepiej. Ciepło, ciepło... Nie no weźcie przestańcie, czy ja mam z takim krawatem do roboty zasuwać czy na ryby? Bo jak do roboty to odpada, a jak na ryby to też tym bardziej latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 22 Sierpnia 2007 Share Napisano 22 Sierpnia 2007 Naszywki to kiepski pomysł. Kto i gdzie ma mi je potem naszywać? Tomaszek, no nie pozostaje Ci nic innego jak sobie baby poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 22 Sierpnia 2007 Share Napisano 22 Sierpnia 2007 Tomaszek, no nie pozostaje Ci nic innego jak sobie baby poszukać :mrgreen: już do czegoś by się przydała. Uważam że naszywki to fajny pomysł, sam chętnie bym coś takiego nabył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 22 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2007 naszywki to fajny pomysł, sam chętnie bym coś takiego nabył. No nareszcie pozytywna opinia pomysłu naszywek.na mojej kamizelce miejsca jest sporo i naszywka haczyka była by OK. Nawet coś w tym stylu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 22 Sierpnia 2007 Share Napisano 22 Sierpnia 2007 na mojej kamizelce miejsca jest sporo i naszywka haczyka była by OK. Też to miejsce sobie na nią szykuję. Nawet coś w tym stylu: Ja jednakowoż wolałbym negatyw. czarne tło biały napis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 22 Sierpnia 2007 Share Napisano 22 Sierpnia 2007 Poczekam ze dwa dni na odpowiedź i zobaczymy. W każdym razie była tam opcja zamawiania pojedyńczych sztuk, jak ktoś chce już teraz może sobie sprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 22 Sierpnia 2007 Share Napisano 22 Sierpnia 2007 W każdym razie była tam opcja zamawiania pojedyńczych sztuk, jak ktoś chce już teraz może sobie sprawić. No ale będąc fair należy otrzymać oficjalną zgodę od właściciela znaku i nazwy na użycie jej w celach "naszywkowych" "czapkowych" czy jakichkolwiek innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 22 Sierpnia 2007 Share Napisano 22 Sierpnia 2007 Jaki problem, kto potrzebował, pisał i mu udzielałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 22 Sierpnia 2007 Share Napisano 22 Sierpnia 2007 Jaki problem, kto potrzebował, pisał i mu udzielałem Nooooo i o to chodzi, czyli wszystko jasne i kto chce żadnych przeszkód nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 22 Sierpnia 2007 Share Napisano 22 Sierpnia 2007 A inne wzory ,lecz z nazwą haczykpl. są dostępne ,czy wogle ktoś coś może wymyśleć orginalnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 22 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2007 była tam opcja zamawiania pojedyńczych sztuk, jak ktoś chce już teraz może sobie sprawić. Chyba mamy inne pojecie budowania społeczności, lojalności i utożsamiania sie z kimś-czymś. Nie wydaje mi sie ze jak skseruje sobie kalendarz Pirelli to stanę sie częścią pewnej społeczności. Jeśli mamy podchodzić do tematu poważnie to dochodźmy do celów wolniej ale nie na skróty. No i fajnie by było aby ktoś z pojęciem zają sie stworzeniem fajnego wzoru naszywki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 22 Sierpnia 2007 Share Napisano 22 Sierpnia 2007 Chyba mamy inne pojecie budowania społeczności, lojalności i utożsamiania sie z kimś-czymś.Nie wydaje mi sie ze jak skseruje sobie kalendarz Pirelli to stanę sie częścią pewnej społeczności. Jeśli mamy podchodzić do tematu poważnie to dochodźmy do celów wolniej ale nie na skróty. W sumie fakt.... nie da się z tym nie zgodzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 22 Sierpnia 2007 Share Napisano 22 Sierpnia 2007 Popieram w tym temacie Keriego, nie powinno być tak że każdy sobie robi na własną rękę inną naszywkę, czapeczkę czy co innego z logiem haczyk.pl. Powinien być jeden oficjalny wzór takich gadżetów i możliwy do nabycia/otrzymania tylko za pośrednictwem naszego portalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 23 Sierpnia 2007 Share Napisano 23 Sierpnia 2007 Również popieram kieriego Powinien być jeden oficjalny wzór takich gadżetów i możliwy do nabycia/otrzymania tylko za pośrednictwem naszego portalu. I tu też się zgadzam w zupełności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 23 Sierpnia 2007 Share Napisano 23 Sierpnia 2007 Tomik raczej przedmowcy maja racje Czy jakakolwiek marka pozwala na to aby napisac "macie logo to wezcie i robcie sobie takie gadety jakie chcecie" Wedlug mnie jesli ma powstawac jakis gadet to musi byc to wersja "oficjalna" a nie ze powstana tysiace roznych np koszulek bo kazdy bedzie mial inny wzor Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 23 Sierpnia 2007 Share Napisano 23 Sierpnia 2007 a nie ze powstana tysiace roznych np koszulekNo tu już przesadzacie ,co za różnica jaka będzie koszulka ,jeden woli polo ,inny t-szert ,a inny flanelke ,kurcze znak ma być jeden lub kilka znaków firmowych najlepiej.Pomysł jest taki ,spiningowcy osobny karpiarze osobny itd. to tylko przykład ,a naszywki są ok. Przemek widziałeś kogoś zimą w koszulce nad woda o to mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 23 Sierpnia 2007 Share Napisano 23 Sierpnia 2007 Maniek, ale haczyk.pl to poniekąd marka i dlatego nie wyobrażam sobie abyśmy pozwalali na "produkowanie" sobie przez wszystkich gadżetów jakie tylko będą chcieli. Przemek widziałeś kogoś zimą w koszulce nad woda o to mi chodzi. to naszyj sobie oficjalną naszywkę gdzie się Tobie podoba.znak ma być jeden lub kilka znaków firmowych najlepiej.Pomysł jest taki ,spiningowcy osobny karpiarze osobny itd. Tu jestem przeciwny, wzór dla wszystkich powinien być taki sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 23 Sierpnia 2007 Share Napisano 23 Sierpnia 2007 Wolał bym opcję Mańka Pomysł jest taki ,spiningowcy osobny karpiarze osobny itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 23 Sierpnia 2007 Share Napisano 23 Sierpnia 2007 Wolał bym opcję Mańka Najlepiej na rzepach. Zależy jak masz zamiar łowić, taką naszywkę zakładasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi