keri Napisano 11 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2008 Daje info, na forum, że robimy naszywki i kto by chciał. Daje czas i przez 2 tygodnie zbieram chętnych, następnie tydzień wybieramy projekt. Nie wszystkim odpowiada wielkość, kolor tła..., więc po następnym tygodniu narzucam i ustalam projekt sam. Tydzień zbieram kasę. W końcu składam zamówienie. Realizują nawet dość szybko ! Mam naszywki w domu, w ciągu następnych tygodni rozsyłam je do was... jakoś do następnego Mikołaja dajemy radę No to dawaj, dawaj chyba że już to zrobiłeś tylko nie potrafię znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 12 Grudnia 2008 Share Napisano 12 Grudnia 2008 Jest kilka pomyslow na gadzety Co do naszywek to kazdy krzyczy a zrobia je ci co tu nie pisza I jesli tak dobrze sie wypowiadacie o przedplatach to prosze bardzo Pomysl rowniez z tych co to padaly na forum Chcieliscie cos do samochodu Ramka do tablicy rejestracyjnej samochodu Koszt to bedzie kolo 8-10 zl plus cos na forum plus przesylka (za dwie sztuki) Minimalne zamowienie to 50 osob (100 sztuk ramek) - aczkowliek postaram sie ponegocjowac w weekend Jesli Tomik ustali ile dokladnie bedzie kosztowala ramka mozecie zaczac sie deklarowac i jesli zebralo by sie ze 30 osob mysle ze na reszte ramk kasa by sie znalazla Wysylke moge wziasc na siebie o ile dostane zgode od Tomika A teraz czekam na narzekanie ze pomysl fajny ale kasy nie macie Choc moze teraz to ja marude Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 12 Grudnia 2008 Share Napisano 12 Grudnia 2008 ja jestem za kamizelkami haczyk.pl jeśli wam chodzi o takie spinningowe, a jeśli chodzi o koszulki to najlepiej pasowałby kolor czarny z białym logiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 12 Grudnia 2008 Share Napisano 12 Grudnia 2008 Wysylke moge wziasc na siebie o ile dostane zgode od Tomika Wreszcie pierwszy, który wyłamał się z zasady "weźmy się i zróbcie to" Przemek, trzymaj dla mnie komplecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 12 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2008 A teraz czekam na narzekanie ze pomysl fajny ale kasy nie macie Kasę mam ale pomysł taki sobie Mimo to zamawiam zestaw. jestem za kamizelkami haczyk.pl jeśli wam chodzi o takie spinningowe, no i najlepiej aby były Simmsa lub Loopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 12 Grudnia 2008 Share Napisano 12 Grudnia 2008 No to 3 osoby juz sa Dla przypomnienia przynajmniej jeszcze 22 i to nie osob piszacych ze tak ale gotowych wplacic zaliczke Chyba ze ktos ma tyle kariory aby wylozyc a pozniej po sprzedazy odzyskac pieniadze Zobaczymy jak sprawdzi sie sposob zaliczkowy Pozdr Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 12 Grudnia 2008 Share Napisano 12 Grudnia 2008 P, ja też komplecik poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 13 Grudnia 2008 Share Napisano 13 Grudnia 2008 Pomysl rowniez z tych co to padaly na forumChcieliscie cos do samochodu Ramka do tablicy rejestracyjnej samochodu dokładnie, pomysł mój, ale w związku ze zmianą pracy wyjechałem w Polskę na 10-m-cy, mam niezbyt komfofortowe warunki jeśli chodzi o internet - choć od 2 tyg coraz lepsze - ale dalej jestem za! Zamawiam 2 komplety podaj nr konta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 13 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2008 Ramka do tablicy rejestracyjnej samochoduKoszt to bedzie kolo 8-10 zl Tak mi się pytanie nasunęło; czy to będzie cena kompletnej ramki czy tylko samej beleczki "reklamowej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 13 Grudnia 2008 Share Napisano 13 Grudnia 2008 6 kompletow (uwaga po to aby mi sie latwiej liczylo ) Co do twojego pytania Keri To sa cale ramki Nawet nie wiem jak miala by wygladac sama beleczka Po Swietach zamieszcze projekt ramki i link do miejsca gdzie sie je robi Jesli Tomik zaakceptuje projekt a chetnych bedzie wiecej to pewnie ramki powstana Niemniej jednak zobaczymy jak bedzie z wplacaniem pieniedzy Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 Czekam kiedy pojawią się czapki basebolówki z haczykiem. już paru chętnych mam. kiedyś była o tym mowa ale coś temat zamarł pozdrawiam bronek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 Czekam kiedy pojawią się czapki basebolówki z haczykiem. też czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 Może od razu tatuaże z logo haczyka, bardzo trwałe.. Ps. Naszyki, koszulki i inne gadżety haczyk.pl Czy tylko ja to widzę w tytule tego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 Czy tylko ja to widzę w tytule tego tematuPewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 Pewnie maniek łobuzie, już poprawiłeś i teraz "cfaniakujesz"!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 6 kompletow (uwaga po to aby mi sie latwiej liczylo ) dla mnie jeden razem 7 metoda zaliczkowa jest jedyną słuszną na chwilę obecną, pytanie czy uzbieramy odpowiednią ilość chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 Czekam kiedy pojawią się czapki basebolówki z haczykiem. też czekam Czapeczki juz byly Poza tym jesli uwazacie ze sa potrzebne to mozna dogadac sie z Tomikiem i zrobic Jeszcze nie slyszalem aby Tomik blokowal takie mozliwosci (jedynie chce zawsze obejrzec wczesniej projekt i go zaakceptowac) Dlatego nie wiem czy czekanie jest najlepszym rozwiazaniem Jest zima i mozecie dzialac Tak jak Tomek napisal poki co jest "wezmy sie i zrobcie to" Ktos jeszcze reflektuje na ramke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 Ja w kwietniu pisze się na koszulkę,czapkę oraz naszywkę z logo haczyka o ile taka będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 Ja też będe zainteresowany T-Shiretm i czapką, jakoś w kwietniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 28 Maja 2010 Share Napisano 28 Maja 2010 Tak jak Tomek napisal poki co jest "wezmy sie i zrobcie to" OK wziąłem się! http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=164637#164637 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemekx0x Napisano 13 Lutego 2011 Share Napisano 13 Lutego 2011 ja chętnie bym kupił ale jakąś czapkę czy koszulkę z napisem Haczyk.pl i jakis podpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 13 Lutego 2011 Share Napisano 13 Lutego 2011 Kilka S -ek jescze mam . Niemniej czas już chyba na nową serię koszulek... a może i innych gadżetów. Myślę, że w końcu trzeba zrobić naszywki... ale może macie jeszcze jakieś inne propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 13 Lutego 2011 Share Napisano 13 Lutego 2011 Pomysł jak najbardziej OK Mogę zająć się koordynacją tak jak ostatnim razem Tylko decyzja, co tym razem robimy i możemy STARTOWAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 13 Lutego 2011 Share Napisano 13 Lutego 2011 Najlepiej czarne koszulki z białym napisem ale i tak najlepsze były polary - kozak ! Tomek1 może spodnie teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQra Napisano 16 Lutego 2011 Share Napisano 16 Lutego 2011 Tomek1 może spodnie teraz Jestem jak najbardziej za spodniami. Czapki były, polary były, koszulki też więc teraz czas na "dół" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi