kristoferson Napisano 1 Września 2007 Napisano 1 Września 2007 moze znajde kogos z nord westfali bylo by milo razem powedkowac Krzysztof Cytuj
kristoferson Napisano 13 Września 2007 Autor Napisano 13 Września 2007 no to moze nie koniecznie z westfali moze ktos z niemiec sie odezwie Cytuj
Adam_Max Napisano 13 Września 2007 Napisano 13 Września 2007 Ja odwiedzam moją rodzinę 2 razy w roku, mieszkają w Westfalii w okolicy Kamp-Lindford. Chętnie bym się wybrałbym tam na ryby, jeżeli byłoby to możliwe. Wyjazd planuję na połowę października. Cytuj
kristoferson Napisano 14 Września 2007 Autor Napisano 14 Września 2007 Witam cie Adam nie ma sprawy mozemy pozucac troszke ale nie wiem jeszcze jak to zorganizujemy czy ruszymy gdzies kolo Duisburg czy w naszych stronach milo ze sie odezwales do pazdziernika jeszcze troszke czasu Krzysztof Cytuj
fivemantrio Napisano 2 Listopada 2009 Napisano 2 Listopada 2009 Ja jestem w Niemczech, ale na Bawarii. Chetnie jednak nawiaze nowe znajomosci z innymi wedkarzami przebywajacymi w Niemczech. Cytuj
klar Napisano 1 Lipca 2015 Napisano 1 Lipca 2015 Witam. Mieszkam w Rainland- Pfalz. Chetnie nawiaze znajomosci z Kolegami (wedkarzami) ktorzy mieszkaja na stale w Niemczech. Cytuj
jax1978 Napisano 18 Października 2016 Napisano 18 Października 2016 Jeżeli ktoś mieszka w okolicach Viersen (DE) lub Roermond (NL) to można zorganizować jakiś wspólny wypad. Cytuj
fredik331 Napisano 15 Grudnia 2016 Napisano 15 Grudnia 2016 Witam mieszkam w Krefeldzie.Mam kartę Visspass, na wiosnę chętnie z kimś połowie.Chyba że spining na początku roku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi