krisis Napisano 16 Sierpnia 2010 Share Napisano 16 Sierpnia 2010 krisis bez nerwów czy ja wyglądam na idiote ???gdybym był pewien,że nic tego nie zbiera to myślisz ,że dalej bym sypał?...troche wiary w ludzi,tłumacze... po tym jak wujo uzbroił feddery masa płoci od 20 do 30-tu kilku centymetrów plus leszczyki przynajmniej on miał zabawę , a co do kulek po trzech dniach zostaje z nich tylko pyłek i ziarno ....więc bez paniki nie jesteśmy bezmózgami! dobrze wiesz o co mi chodzi a udajesz greka ... kończe w tym temacie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkelllll Napisano 18 Czerwca 2011 Share Napisano 18 Czerwca 2011 Witam Jak tam wyglada sytuacja na Dzibicach? Warto w ogole tam sie wybrac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomili30 Napisano 18 Maja 2012 Share Napisano 18 Maja 2012 Na Dzibice jezdze dość regularnie zbiornik dosc urokliwy i gleboki z czysta woda w miesiacach letnich oblegany przez setki plazowiczow wiec duzo miejsc odpada a takze dosc zarasta wiec jak sobie nie przygotujesz miejsca to i nie polowisz a karpie sa tam ładne tylko dosc ciezko je wyholowac. Spining to tylko jak masz wysokie wodery lub z łódki wiem ze jest tam duuuzy szczupak i medalowy okoń prawie 50 cm ciezki do zlapania nie raz byl na kiju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gebczak81 Napisano 15 Lipca 2012 Share Napisano 15 Lipca 2012 Witam, a możecie mi powiedzieć jak dojechać do tych stawów jaworznik. Przejedzałem tam ostatnio ale jakoś nie mogłem znaleść tych stowów, widziałem hodowlane a tych nie . Podajcie jakieś dokłaniejsze namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi